Realistische Kleurgenetica

Wij zijn het eerste paardenspel die realistische kleurgenetica aanbied met afbeeldingen die de werkelijkheid nabootsen. Elke kleur is grondig onderzocht. Kleuren en patronen verschijnen op onze paarden zoals je ze in het echt zou tegenkomen. Dit betekent dat je veel kunt leren over paardenkleurgenetica als je Horse Reality speelt. Veel kleuren zijn nog steeds een mysterie in het echte leven, en daarom ook binnen Horse Reality. Alle genen die wel door echte onderzoekers zijn ontdekt die kun je testen en vinden in het spel!

Vriendelijke & Behulpzame Community

Je zult merken dat de spelers op Horse Reality vriendelijk en behulpzaam zijn. Het kan lastig zijn om ons genetica systeem te begrijpen, omdat er zoveel bij komt kijken. Gelukkig zijn er veel spelers die je daar graag bij helpen. Word nu lid en ontdek het zelf. Het moment dat je een vraag stelt in onze Help Desk op het forum, of in onze Discord server zul je merken dat je binnen een paar minuten een antwoord krijgt.

Reizen, Vangen & Onderhandelen

Wanneer je de wereld gaat verkennen zul je een vliegveld ontdekken. Vanuit daar kun je naar 6 verschillende continenten reizen. Elk continent heeft zijn eigen markt, foundation en wildparken. In elk gebied zul je paarden vinden met verschillende bloedlijnen. Dit betekent dat je geen paarden uit de foundation kunt kopen met dezelfde afstamming als in een ander continent. Een paard proberen te vangen in het wildpark kan lastig zijn, ze zijn sterk en eigenwijs, waardoor ze soms moeilijk te vangen zijn.

Study at the university


MOLECULAIRE WETENSCHAPPEN

Word een wetenschapper en onderzoek het DNA van paarden, zoek uit wat voor genetica het paard bevat en ontwikkel vaccinaties.

HOEFSMEDEN & TUIG MAKEN

Word een smid en help paarden met hun hoefproblemen of maak tuig voor andere spelers in het spel.

DIERWETENSCHAPPEN

Word een dierenarts en help paarden met hun gezondheidsproblemen, vaccinaties, inseminaties en castreer hengsten.

PAARDENVOEDING & LANDBOUW

Word een landbouwer en groei zaden op je land om daarmee de beste paardenvoeders te maken voor de paarden.