Veranderingen binnen het team en een paar opgeloste bugs

Friday, Apr 24 om 09:37

Hallo allemaal!

Een paar huishoudelijke mededelingen:
Onze Community Manager Allothero en het Horse Reality team hebben besloten niet langer samen te werken. Er is een andere manier van werken die niet bij onze HR community en het team lijkt te passen. We willen hem het allerbeste wensen en hem bedanken voor het werk dat hij voor ons heeft gedaan!

Daarnaast hebben jullie Meliodas inmiddels al een poos niet meer gezien. Nadat Allothero haar stokje overnam, zou ze opnieuw de positie van forummoderator invullen, maar ook dit lukt haar helaas niet meer vanwege haar huidige baan en gezondheid. We willen haar bedanken voor de fijne samenwerking en hopen dat het haar goed vergaat, wie weet zien we haar in de toekomst nog eens terug.

Bovenstaande betekent dat wij op dit moment geen Community Manager hebben die Nederlands spreekt. Wij zijn hiervoor een oplossing aan het zoeken. Tot die tijd kun je bij onze andere Nederlandse teamleden terecht:

  • Deloryan (Admin)
  • PrancingPony (Discord Moderator)
  • Djangolovertje (Discord Moderator)
  • WrittenByWolves (Forum Moderator op proef)

Als je graag een opmerking of klacht wilt indienen omtrent een moderator, dan kun je deze altijd insturen via [email protected].

We hebben in de afgelopen 2 maanden nog een andere Community Manager aangenomen en we zijn blij dat we haar eindelijk voor kunnen stellen: Oratrix! Zij spreekt Engels en Duits en zal zich vooral bevinden op het forum op de COM server, support e-mails beantwoorden en onze wiki updaten. Daarnaast gaat ze binnen het bedrijf schoon schip maken. Alle dingen die nu nog rommelig door elkaar en chaotisch lijken te verlopen gaat zij verbeteren, zodat jullie speelervaring wordt verbeterd.

Zij stelt zich graag zelf aan jullie voor (vertaald naar Nederlands):
"Hallo allemaal! Ik ben Oratrix, één van de nieuwe community managers! Mijn echte naam is Dorothea, ik ben 26 jaar oud. Ik ben Duits, maar ik woon in Turkije. Ik ben gek op paarden, maar ik ben eigenlijk meer een stadsmens. Hierdoor is Horse Reality voor mij de meest waarschijnlijke manier om toch paarden te kunnen houden. Wél heb ik twee katten die betekenen alles voor mij, dat zijn echt mijn kindjes, mijn familie.

Ik speel Horse Reality nu enkele maanden en ben mega enthousiast dat ik nu onderdeel ben van het team. Iedereen is vriendelijk en er wordt hard gewerkt om jullie speelervaring te verbeteren! Ik blijf het spel nog spelen, maar ik verleg wel mijn focus van het fokken van de beste paarden naar Community Management. Ik zal een oogje in het zeil houden op onze community. Er is veel waar aan wordt gewerkt, dus blijf ons in de gaten houden! Ondanks dat ik vooral actief zal zijn op de COM server, kun je mij wel altijd een bericht sturen. Dit kan via Discord (Oratrix#0401), in het Engels of Duits."

Bugfixes:

  • Het is weer mogelijk om je account te verwijderen. Het wachtwoord wordt nu weer juist herkend.
  • De problemen met de 500-errors van de afgelopen weken zou nu opgelost moeten zijn. Laat het ons via het bug reports forum weten als je nog steeds op bepaalde plaatsen die errors ontvangt.

Reacties

Log in om de reacties te bekijken