Lusitano arriveert op 4 mei, onderhoud start om 10.00 HR tijd

Wednesday, Apr 29 om 09:00

Wacht, wat is er aan de hand met Caroll? Ze rent hevig heen en weer, wat is er toch aan de hand? Och jeetje, ik weet het al, het is de Lusitano!

“JA!!! De Lusitano’s komen eraan. Verzamel Foundation Tickets, maak ruimte in je stallen en zit aankomende maandag 4 mei klaar, want ze komen eraan! Ik wacht al zolang op dit ras. Ik kan echt niet wachten om ze te zien, en jullie?” ~ Caroll

Dat gezegdhebbende, zijn jullie vast nieuwsgierig naar de andere ontwikkelingen voor het spel, dus bij deze een korte update hierover.

Het development team heeft gewerkt aan de verbeteringen omtrent onze server uptime. We hebben nu een stuk minder 500-errors en hierdoor kunnen we de Lusitano’s nu gaan toevoegen. Whoop!

Het verhuizen van de competities naar onze tweede versie (V2) van het spel is bijna klaar. Dit is exclusief de rasspecifieke wedstrijden, verbeterde berekeningen en de nieuwe manier van inschrijven van paarden. Het moment dat we kunnen bevestigen dat de competities exact zo werkten als hiervoor (inclusief de verkeerde berekeningen en bugs) weten we dat het juist is overgezet. Zodra dat onderdeel is afgerond, vervolgen we ons werk aan de rest.

Onze tekenaars zijn ook hard aan het werk aan alle tekeningen voor het spel, dus laten we eens kijken waar ze mee bezig zijn.

  • Australische Brumbies: Geïmplementeerd in het CMS, we starten onze testfase zodra de foundation paarden hiervoor klaar zijn!
  • Engelse Volbloeden: Voor de helft geïmplementeerd in het CMS. Een aantal witpatronen moeten nog worden afgerond en de genetica aan de afbeeldingen verbonden.
  • Mustang paarden: De pearl en champagne afbeeldingen voor de hengst zijn klaar, nu wordt gewerkt aan de veulen en merrie afbeeldingen.
  • Shetland pony: greyscales worden opnieuw gemaakt en zijn bijna afgerond.
  • NPC: Mia Brown onze Australische WP eigenaar is zo goed als klaar!
  • Background: Een nieuwe achtergrond die bijna klaar is arriveert ook op maandag 4 mei.
  • Stadsmap: Onze nieuwe stadsmap is afgerond! Deze komt eraan zodra een aantal andere onderdelen ook naar V2 zijn overgezet.
  • Andere rasinformatie: Als je graag bij wilt blijven omtrent al het artwork van de rassen, houdt dan dit topic in de gaten.

Om alles op te sommen. We hebben de meeste 500-errors verholpen, waardoor we de Lusitano’s kunnen introduceren. Het spel wordt daarom aanstaande maandag 4 mei rond 10.00 HR tijd in onderhoudsmodus geplaatst, zodat we de Lusitano’s op de juiste plek kunnen zetten. Je zult dan ook een nieuwe achtergrond in de Delta Store kunnen vinden. Verder is de verhuizing van de competities naar V2 van het spel bijna voltooid, maar we moeten nog beginnen aan de rasspecifieke wedstrijden, berekeningen en nieuwe manier van inschrijven bij wedstrijden.

Dus maak je klaar voor aanstaande maandag en verzamel die Foundation tickets om de prachtige Lusitano’s te kunnen bemachtigen ;)

Reacties

Log in om de reacties te bekijken