De Lusitano's zijn gearriveerd! En een paar extra aanpassingen.

Monday, May 4 om 13:56

Hallo iedereen,

Vandaag zijn we Caroll aan het helpen met de aankomst van een groot aantal Lusitano paarden. Ze zijn ondertussen veilig gearriveerd op hun nieuwe stal, maar we hebben nog wat werk te verzetten. Hier is Caroll met wat informatie over de nieuwe paarden!

“Goedemorgen iedereen! Ik heb vernomen dat een aantal van jullie niet kunnen wachten op de aankomst van de Lusitano paarden. Ik ben ook zo enthousiast, ik kon niet langer wachten! Ik weet zeker dat niet iedereen bekend is met het ras, dus ik ga jullie een kleine introductie geven.

Dit paardenras heeft de naam Lusitano, maar sommige kennen dit ras ook wel als Puro Sangue Lusitano. Het is een barok ras, afkomstig van Portugal en ze zijn nauw verwant aan de PRE paarden. In het verleden zijn ze vooral gebruikt voor klassieke dressuur, maar een nieuwe paardensport genaamd Working Equitation, wordt steeds meer populair in Europa. De HR team had mij verteld dat deze discipline nog niet in het spel zit, maar dat kan wel een hele leuke toevoeging zijn, denk je niet? Als je andere suggesties voor nieuwe disciplines heb kan je ze altijd in dit topic plaatsen: (https://www.horsereality.nl/forum/topic_3587/paardendisciplines-verzoeken)

De paarden die ik verzameld heb op mijn landgoed zijn vooral goed in dressuur, maar ik heb ook een aantal paarden gevonden die getalenteerd zijn in Mennen en Reining. De meeste zijn schimmel, bruin of vos, maar een aantal hebben ook cream, pearl en non-dun1 genen. Waarschijnlijk kan je een aantal veulens vinden met deze kleuren. Iemand vertelde mij dat er een lijn met de Dun-kleur bestaat, maar ik heb helaas geen paard met deze kleur kunnen vinden. Als jij iets over dit gen weet en ons dit kan bewijzen met correcte informatie, mag je altijd een bericht sturen naar het onderzoeksteam van Horse Reality ([email protected]), zodat zij mij kunnen helpen om eventueel nieuwe kleuren te introduceren.

Ik sta klaar, zodat je direct een aantal van mijn veulens kan kopen in mijn Foundation Store. Zorg ervoor dat je tenminste 1FT en 5.000HRC meeneemt, dan verkoop ik je met alle plezier een veulen. Je kunt ze direct inschrijven in de keuringen van het spel, de clublicenties worden zo snel mogelijk toegevoegd. Nu geef ik het woord terug aan het team, want zij willen ook graag wat meer vertellen. Tot straks!” ~ Caroll

Wij hebben nog een andere update voor jullie die ergens deze week zal verschijnen. De verhuizing naar V2 verloopt voorspoedig. Op het moment dat deze update arriveert zou alles moeten werken zoals voorheen, inclusief de bugs, omdat we de berekeningen nog niet hebben aangepast. Wij hopen dat jullie dit uitvoerig kunnen testen, zodat absoluut alles werkt naar behoren voordat we het introduceren in de clubs, ras-specifieke wedstrijden maken en de berekeningen wijzigen. Een opvallende aanpassing die je zult gaan zien is de langverwachte selecteer alles knop in de competities en keuringen! Dit is vaak aangevraagd in het ideeën forum met oog op het vergemakkelijken van meedoen aan keuringen en wedstrijden. Wij zijn blij om te kunnen aankondigen dat deze er bijna is🎉

Dacht je ooit nog een andere kersenbloesem achtergrond te spotten? Onze Sakura Kickstarter achtergrond was een favoriet van vele spelers, dus we zijn blij te kunnen aankondigen dat de achtergrond Osaka Kasteel nu beschikbaar is in de Delta Store voor 450DP: “Geniet tijdens het kersenbloesem seizoen van een wandeling door de weelderige Nishinomaru tuin met uitzicht op het kasteel.” 🌸 Dit is géén limited edition en zal het gehele jaar door beschikbaar zijn.

⚙️Opgeloste bugs & aanpassingen:
Naast de introductie van de Lusitano hebben we tijdens deze update ook wat aanpassingen gedaan. In de laatste ronde van nieuwe Foundation paarden kwam er het een en ander naar boven dat de richtlijnen van bepaalde stamboeken niet goed werden gevolgd. Een aantal hebben we nu gewijzigd, en we zullen in de loop van de week nog enkele anderen controleren en indien nodig aanpassen.

Naamswijzigingen in Foundation paarden:

Kleuraanpassingen in Foundation paarden:

  • Erodea, Kladruber, voorheen zwart, nu zwart-schimmel.

Reacties

Log in om de reacties te bekijken