Een paar belangrijke mededelingen

Saturday, May 9 om 02:18

⚡⚡ Allereerst hebben we een paar belangrijke mededelingen ⚡⚡

Sinds het arriveren van het Lusitano ras zien we dat veel spelers meerdere accounts aanmaken zodat zij meer paarden kunnen kopen en gemakkelijker aan nieuwe valuta kunnen komen. We willen iedereen er aan herinneren dat elke spelers maar 1 account per server (COM & NL) mag hebben. Het is niet toegestaan om een tweede (of derde, vierde, …) account aan te maken. Als je opnieuw wilt beginnen, dan zul je eerst je account moeten verwijderen, en niet eerst je huidige paarden naar het nieuwe account verplaatsen. Spelers van hetzelfde huishouden mogen wel elk een eigen account hebben op dezelfde server, maar deze mogen geen handelingen tussen elkaar tuivoeren, zoals het gebruiken van elkaars paarden, dekservices, etcetera. We hebben een nultolerantiebeleid wanneer het op multi-accounts aankomt. In het kort: Als je wordt gepakt, dan zullen al je accounts permanent verbannen worden, zonder voorafgaand bericht. In extreme situaties kan zelfs het hele IP adres verbannen worden.

Een lichtelijk gerelateerd bericht is een situatie die zich voordeed bij voornamelijk het wisselkantoor van de COM-server. Na het uitzoeken van het probleem, vonden we een bug die misbruikt kon worden om gemakkelijk aan meer valuta te komen, waardoor er zich gekke bedragen voordeden bij het COM-wisselkantoor. Deze bug is opgelost en de wisselkoersen zouden weer stabiel moeten worden. We willen hierbij graag een applausje geven aan onze developer, die direct aan de slag ging om dit probleem op te lossen terwijl hij een vrije dag had. Tegelijkertijd willen we jullie op het hart drukken om bugs, loopholes en glitches die uitgebuit kunnen worden onmiddelijk bij ons te melden. Dit is met name belangrijk als dit het spel kwaad kan doen, en/of als deze gebruikt kan worden voor persoonlijk gewin. Denk er aan dat het uitbuiten van bugs, loopholes en glitches ervoor kan zorgen dat je account permanent verbannen wordt.

Of het nu gaat om het aantal accounts, of de manier waarop wordt omgegaan met bugs, glitches en loopholes, het principe staat vast en ons advies is simpel: Loop niet het risico dat je account wordt verbannen enkel en alleen voor persoonlijk gewin. Speel eerlijk.

Helaas moest het updaten van het spel met de V2 competities uitgesteld worden tot maandag. We hebben een bug gevonden waarbij je geen XP ontving wanneer je je inschreef in een competitie en we zullen dit tijdens het weekend oplossen. Ondertussen hebben we enkele andere updates voor jullie.

Reacties

Log in om de reacties te bekijken