Verhuizing competities naar V2, incl. een selecteer-alles knop bij keuringen en competities!

Monday, May 11 om 14:25

We hebben vandaag de competities verhuisd naar V2. Het zou in principe exact hetzelfde moeten werken zoals voorheen, inclusief de bugs in het scoresysteem. We zouden het ontzettend fijn vinden, als iedereen die competitie paarden heeft het nieuwe competitie systeem zou kunnen testen, zodat we zeker weten dat alles goed werkt. Mocht je nu denken: “Hey, volgens mij klopt dit niet?”, laat het ons dan hier in het bugs board weten met bijbehorende screenshots en informatie. Je kunt je screenshots hier uploaden via giphy.com of imgur.com en vervolgens de linkjes hiervan knippen/plakken in je bug report.

Tijdens het testen hebben we de ergste nieuwe bugs al verholpen en zijn we niets nieuws meer tegen gekomen. Zodra het in het spel staat is het beschikbaar voor alle spelers, waardoor het gemakkelijker is om eventuele nieuwe bugs te vinden. Door het grote aantal inschrijvingen wat in de competities zal plaatsvinden, betekent het ook dat het voor ons lastiger is om te compenseren mocht er toch iets fout gaan. Er is dan veel wat we op de achtergrond zouden moeten onderzoeken. Daarom willen we jullie graag op voorhand informeren dat we geen compensatie bieden op bijvoorbeeld inschrijfgeld, of scores op paardenprofielen herzien, omdat het simpelweg een stuk meer werk voor ons zal zijn, dan de daadwerkelijke bug(s) zelf op te lossen.

Zodra we kunnen bevestigen dat alles werkt zoals voorheen, kunnen we ze toevoegen aan de clubs, rasspecifieke competities aanmaken en de berekeningen erachter aanpassen. De meeste berekeningen zijn al afgerond en wachten nog op implementatie👌

Sommigen van jullie zal wellicht iets nieuws opvallen bij het inschrijven van je paarden. Na vele aanvragen is het eindelijk zover, de selecteer-alles knop is nu beschikbaar bij de evenementen! 🔥 Velen hoopte op deze aanpassing en vroegen in het ideeën forum om een spelmechanisme waardoor het makkelijker zou zijn om meerdere paarden in te schrijven. Het is zover!

Lusitano merries: Zij hadden witte aftekeningen die er een stuk grijzer uitzagen dan die van de veulens en hengsten. Het team heeft deze aangepast en ervoor gezorgd dat deze er nu ook goed uitzien. Dit zal vooral opvallen bij de lichtere kleuren, waar de aftekeningen er nu echt wit uitzien in plaats van grijs ten opzichte van de onderliggende vacht.

Reacties

Log in om de reacties te bekijken