Nieuwe regels, excuses en een developer update

Wednesday, Jun 3 om 21:01

Beste Community,

Wij hebben beloofd om jullie beter te informeren over wat er achter de schermen allemaal gebeurd. Vandaag willen we jullie laten weten waar onze developers aan hebben gewerkt, gezien zij het erg druk hadden. Voor alle details over onze huidige todo-lijst kun je ons vorige nieuwsbericht bekijken. Nu eerst, twee belangrijke mededelingen!


🚨 Nieuwe Regels 🚨

Graag willen wij jullie aandacht voor onze nieuwe regels, je kunt deze vinden onderaan de webpagina’s. Wij willen jullie vragen deze regels voor jezelf goed door te nemen, want er is veel aangepast. Deze regels gelden niet alleen voor de website, maar ook voor onze Discord server. Wij hebben met deze verandering van de regels, dat alles duidelijker is voor de community.


📱 Onbeschikbare Vachtkleuren op Social Media 📱

Sommige spelers hebben ons geattendeerd op een situatie waar wij ons een lange tijd niet van bewust waren. Wij hadden afbeeldingen geplaatst op onze social media van vachten die niet beschikbaar zijn in het spel. Een voskleurige schimmel (fins paard) en 2 witpatronen (knabstrupper). Het is erg jammer dat dit heeft kunnen gebeuren, zeker gezien er spelers zijn geweest die DP uitgaven om paarden te verouderen in de hoop zo’n kleur/patroon te zien. Het is nooit onze intentie geweest om iemand te misleiden. Wij willen ons graag verontschuldigen dat deze zolang op onze social media hebben gestaan, en voor het feit dat we ze überhaupt hebben geplaatst. Alle betrokken afbeeldingen zijn van onze Facebook en Instagram verwijderd.

Daaraan toegevoegd bleek de Knabstrupper hengst bovenaan onze login pagina ook een van de onbeschikbare witpatronen te hebben. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we hebben deze afbeelding verwijdert. Het kan zijn dat je de pagina moet refreshen of je browser cache moet wissen voordat de nieuwe afbeelding tevoorschijn komt. We hadden dit dubbel moeten controleren en deze misser moeten aan zien komen, nogmaals onze excuses.

In Maart hebben wij een toegewijde content creator aangenomen die zich volledig focus op onze social media. Voorheen was het plaatsen van deze content een bijtaak van verschillende teamleden en kreeg dit niet zoveel kwaliteitscontrole als het nodig heeft. Sinds de content creator is gestart, worden alle afbeeldingen voor hun plaatsing dubbel gecontroleerd als onderdeel van onze werkmethode.


🤓 Terugblik op de updates van vorige week! 🤓

Voor alle details van onze huidige to-do lijst, check ons vorige nieuwsbericht.


🤖 Developers 🤖

We hebben het spel succesvol overgezet naar een nieuwe server die over 3x meer capaciteit beschikt dan onze vorige. Dit betekent dat je minder snel traagheid zal ondervinden en een soepelere spelervaring zal hebben, zelfs als er vele spelers online zijn!
Er waren wat kleine bugs gevonden die we snel hadden verholpen. Alles zou nu gladjes moeten verlopen. Daarbij is de V2-competitie bug opgelost! Competitie scores werken nu zoals zij deden voor de V2 overdracht . Mennen had een paar problemen, maar die zijn ondertussen ook al verholpen. Als je opmerkt dat er iets niet klopt met de scores van je paarden, laat het ons dan alsjeblieft weten in het forum.
Tot slot zijn de formules van het Fokkers Advies van Endurance en Paardenrennen zijn aangepast, alle paarden zullen nu de correcte aanbeveling tonen.

Overzicht:

⚈ Oplossen fokkersadvies van paardenrennen en endurance ✅
⚈ Spel verhuizen naar een nieuwe server ✅
⚈ Oplossen van de V2-gerelateerde competitie-bug ✅
⚈ Herzien van de verbeterde competitie berekeningen controleren & inbouwen op onze testserver
⚈ Club- en ras-specifieke competities (zie onderstaand)


🏆 In de toekomst: Club en ras-specifieke competities 🏆

In april en mei werkten wij aan de club- en ras-specifieke competities. Een eerste uitwerking was aan de testserver toegevoegd, waarbij we snel al diverse dingen tegenkwamen die aangepast moeten worden voor we dit onderdeel toevoegen. Wij hebben besloten dit te pauzeren totdat de competitie berekeningen volledig zijn gecontroleerd en bijgewerkt. Als alles goed verloopt wordt ons werk aan de club- en ras-specifieke competities vervolgd. Dit is een onderdeel waar diverse vragen over zijn gesteld, dus we willen dit graag verder toelichten om eventuele misverstanden te voorkomen.

Als eerste zullen we de club-specifieke competities invoeren: clubs kopen dan upgrades om competities van een specifiek discipline te kunnen organiseren. Een club die graag dressuur competities wil organiseren zal eerst een dressuurbak moeten kopen bijvoorbeeld. Deze competities zijn nog niet ras-specifiek maar zouden wel al op die manier gebruikt kunnen worden. Een Belgische Trekpaarden club kan ervoor kiezen om alleen trekpaarden in de dressuur competitie in te schrijven. Nadat deze update is toegevoegd werken we aan de feature om ze ras-specifiek te maken. Een club die een raslicentie heeft (bijv. Belgisch Trekpaard) én een discipline upgrade (bijv. dressuurbak) zal dan specifiek voor dat ras en discipline competities kunnen organiseren. We hopen de ras-specifieke competities die door het spel zelf georganiseerd worden tegelijkertijd te introduceren, maar het kan zijn dat we eerst die van de clubs in het spel plaatsen, en later pas de spel-georganiseerde ras competities. Dit is afhankelijk van hoeveel werk de spel-georganiseerde versie is.

Gedurende de afgelopen weken was er niet veel informatie vanuit ons over hoe de ras-specifieke competities zouden werken. Dit was gedeeltelijk omdat onze plannen steeds bleven wijzigen! Maar we realiseerden ons dat spelers een verkeerde indruk konden krijgen als de ras-specifieke competities in het spel komen en er dan achter komen dat de spel-georganiseerde competities later komen. Dus we wilden jullie gerust stellen dat deze feature wel gepland is en hieraan gewerkt wordt, maar het kan zijn dat dit niet direct tijdens de lancering hiervan in het spel komt.


Bedankt voor je tijd. Nogmaals, vergeet niet onze nieuwe regels grondig door te lezen. Laat ons weten wat je van deze update vind in de reacties! Wij horen graag wat we verder kunnen verbeteren.

Een hele fijne week gewenst,
Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken