Community Update - Developer wijzigingen, discord verificatie, leeftijdbug

Wednesday, Jul 8 om 20:14

Hallo iedereen!

De zomer is officieel hier voor veel van onze teamleden en spelers! Dit betekent dat velen onder ons nu meer activiteiten hebben, van het full-time grootbrengen van een kitten tot een welverdiende vakantie. Ons team is drukker dan ooit en de laatste paar weken zijn we helaas niet in staat geweest alle dingen af te ronden die we hadden gehoopt. Deze weken; crisissituaties binnen familie, kapotte computers, universitaire deadlines, razende allergieën, huisdier tragedies - jij noemt het maar en wij hebben het meegemaakt. Wanneer er thuis chaos heerst heeft dit impact op ons, we werken namelijk nog steeds allemaal vanuit huis. Ons bedrijfsbeleid geeft mensen tijd om bepaalde situaties op te lossen wanneer dit hard nodig is. Wij eisen in zulke situaties niet dat er wordt doorgewerkt. Wij hopen dat jullie begrijpen dat sommige dingen hierdoor meer tijd nodig hebben.


⚠️ Discord Verificatie: Morgen verwacht ⚠️

Wij zullen morgen een verificatie process implementeren in onze officiële discord server. Geen paniek dus wanneer je dingen ziet verplaatst worden of veranderen - dat zijn wij die ons voorbereiden :) Jullie zullen een gedetailleerde “How to” te zien krijgen wanneer jullie in de nieuwe setup binnenkomen. We hopen dat alles vlot en gemakkelijk zal verlopen, maar het is waarschijnlijk het beste om vast wat chaos en verwarring te verwachten. Verspreid het bericht!

Wanneer je iets verwarrend vindt of problemen hebt, voel je dan vrij om Tasi een berichtje te sturen via Discord. Zij zal aanwezig zijn om de veranderingen door te voeren. Zij spreekt geen Nederlands, maar krijgt hulp van het team, dus als je geen Engels kunt, dan kun je ook Nederlandse berichten sturen.


🎭 Developer wijzigingen 🎭

We hebben wat geweldig nieuws voor jullie! Een tijdje geleden, is onze developer Max gestart met zijn eigen passie project en sindsdien is dit uitgegroeid naar iets heel leuks. Hij heeft ons recent geïnformeerd dat hij Horse Reality zal verlaten om meer tijd in zijn eigen project te kunnen steken. We zijn super blij en enthousiast voor hem, maar vinden het tegelijkertijd ook jammer om hem te zien gaan. Hij heeft veel fantastisch werk geleverd en hij zal hier enorm gemist worden. We wensen hem het allerbeste toe en kunnen niet wachten om te zien hoe zijn project groeit!

Het goede aan dit nieuws, is dat er een veelbelovende vervanging voor hem in de plaats komt. Wij gaan samenwerken met een bedrijf, wat enkele toffe voordelen met zich meebrengt. Zij hebben verschillende programmeurs in hun team, met elk verschillende expertises. Eén van hun kwaliteiten, is het uitvoeren van code-reviews. Dit betekent dat de code wordt nagekeken door een andere programmeur nog voordat het in de testfase terechtkomt. Dit zijn bepaalde kwaliteitscontroles die we altijd al wilden hebben, dus het kan niet anders dan dat we hier ontzettend opgewonden over zijn! Bovenop dit alles, heeft het bedrijf ook een eigen project manager. Dit betekent dat al het verdere programmeerwerk wordt gepland, ingeroosterd, gecommuniceerd en constanter zal worden. Vanaf nu zullen we tweewekelijkse code updates hebben. Sommige updates zullen klein zijn, anderen groot, maar jullie kunnen er in elk geval op rekenen dat de code elke twee weken geüpdatet zal worden.

Wat kunnen jullie de komende maanden verwachten?

Het development bedrijf zal het werk van Max voortzetten en het spel pagina per pagina overzetten van V1 (oude, gedateerde code) naar V2 (een fris, nieuw raamwerk waarin snellere updates met minder bugs mogelijk zijn). We zullen geen nieuwe updates aan het spel toevoegen totdat dit is gebeurd, maar het is ons doel om de bugs van elke pagina op te lossen terwijl deze wordt overgezet naar V2. De enige uitzondering hierop zullen de verbeteringen aan de wedstrijden zijn (verbeterde wedstrijd berekeningen, wedstrijden gecreëerd door clubs, ras-specifieke wedstrijden).

Gedurende de volgende paar weken, zullen we waarschijnlijk geen grote sprongen maken. Het nieuwe bedrijf moet bekend raken aan onze code, en onze twee teams moeten gaan samenwerken en elkaar leren kennen. De eerstvolgende pagina die het nieuwe team zal overzetten naar V2, is de stamboeken pagina, omdat dit een gemakkelijke is. Zo kan het nieuwe bedrijf onze code leren kennen zonder het risico te lopen iets belangrijks stuk te maken. Als ze dit eenmaal onder de knie hebben, kunnen ze hopelijk verder gaan met de wedstrijden.

Het arriveren van de Brumbies zal niet beïnvloed worden door deze verandering, gezien Max hiervoor nooit betrokken was bij het proces van nieuwe rassen toevoegen. Hun datum van arriveren volgt snel.


💀 Bug: Paarden Overlijden Te Jong of Oud 💀

Velen onder jullie weten dat sommige van onze Horse Reality paarden overlijden vóór of na hun veronderstelde levensduur van 25-30 jaar. We hebben deze week een grote stap vooruit gemaakt in het oplossen van deze bug - we hebben gevonden welke stukken code dit veroorzaken. De problemen zitten in de V1 code, wat jammer genoeg betekent dat we dit niet meteen kunnen aanpassen. We zitten nog steeds middenin de verhuizing van V1 naar V2. Iets veranderen in de V1 code veroorzaakt mogelijk andere problemen of bugs, waardoor deze bugfix zal moeten wachten totdat de transfer afgerond is.De leeftijd waarop paarden op hun vroegst kunnen overlijden als gevolg van de huidige bug is 23 jaar en 11 maanden. Voorlopig vragen we jullie om dit te nemen als de nieuwe officiële vroegste leeftijd waarop een paard kan overlijden. We zullen de informatie hierover in de wiki aanpassen. We willen onze excuses aanbieden aan iedereen die last heeft gehad van deze bug. We hopen dat het nieuwe development bedrijf dit kan helpen oplossen tijdens de overzetting naar V2.


Dat was het voor vandaag. Zoals altijd: laat ons weten wat jullie denken door een bericht achter te laten in de reacties! Een aantal van jullie hebben ook laten doorschemeren dat jullie wachten op een nieuw soort community wedstrijd. Er is een leuke in aantocht. Onze volgende wedstrijd zal een schrijfwedstrijd zijn en zal gericht zijn op de NPC’s, dus houdt dit zeker in de gaten!

Ondertussen kunnen jullie de nieuwe “Blue Lake” achtergrond bekijken in onze Delta Store, die een prachtig beeld weergeeft van het Kosciuszko National Park in Australië. Kunnen jullie raden welk paardenras heel goed zal samengaan met dit nieuwe pareltje?

Meer nieuws van ons komt binnenkort!

Blijf veilig,
Jullie Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken