Brumbies Arriveren op 28 Juli, Regels Update, Engelse Volbloed Poll & Aangepaste Foundation Namen

Tuesday, Jul 14 om 17:01

Ben jij klaar om het nieuws te horen waar je zolang op hebt gewacht? Onze Mia Brown heeft ons zojuist verteld dat haar Brumbies in het wildpark erg druk bezig zijn geweest de afgelopen tijd. Laten we maar zeggen dat er geen gebrek was aan bloemetjes en bijtjes. Het resultaat is dat er nu veel teveel veulens rondlopen in haar park, waardoor er straks niet voldoende ruimte en eten meer voor ze is als ze zijn uitgegroeid. Daarom heeft Mia ons verteld dat ze binnenkort haar wildpark zal openen! Je hebt dan de kans om een veulen of (bijna) volwassen paard te vangen. Als het je lukt, kun je die mee naar huis nemen. Op die manier zorgen we ervoor dat de rest van de paarden in het park nog een lange tijd kunnen vertoeven. Mia is razend enthousiast omdat ze weet dat haar geliefde paarden in goede handen terecht komen. Mia raast nog even door, want ze is er maar druk mee!


🐴 Arriveren van de Brumby Paarden & Extra Stallen 🐴

We zullen op dinsdag 28 juli vanaf 09:00 HR tijd in onderhoudsmodus gaan om ervoor te zorgen dat de grote opening van het Australische Wildpark goed gaat! Tot het zover is, verzamel wildpark tickets, maak ruimte in je stallen en maak je klaar om naar Australië te reizen! Samen met de Brumbies, zullen wij de optie toevoegen om 25 extra stallen te kopen voor 500 DP per stal! Dit verhoogt het maximale aantal stallen dat één persoon kan hebben van 200 naar 225. Je kunt ook overwegen om onze mooie Kosciuszko achtergrond, het thuis van vele Brumbies, aan te schaffen nu hij nog beschikbaar is (alleen in juli).


🚨 Regels: Geüpdated Naar Aanleiding van Feedback Spelers 🚨

Iets meer dan een maand geleden hebben wij onze nieuwe regels ingevoerd. We hebben een hoop feedback van onze community over deze regels ontvangen en deze naar aanleiding daarvan geüpdated. De meeste veranderingen zijn klein en toegevoegd voor meer duidelijkheid, maar regel #6 is compleet nieuw. We hebben een aantal punten in wat meer detail willen vermelden, maar mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn stuur dan gerust een bericht of laat onderaan een reactie achter!

Regel #6: Gevoelige Onderwerpen. We hebben recent een groeiend aantal politieke en religieuze berichten ontdekt in diverse speelgebieden op de .com-server. Wij begrijpen dat het echte leven op dit moment erg zwaar kan zijn. Echter, zijn wij als eerste een paardenspel en hopen wij dat we een plek kunnen bieden om eventjes het echte leven te vergeten. Door dit soort berichten ontstaan er conflicten tussen spelers op het spel. Wij zijn bezorgd om de spanningen die dit creëert en hebben daarom regel #6 ingevoerd om de vrede te bewaren zonder je vrijheid teveel te beperken. We hebben hier omheen gewerkt met de speelervaring en onze gehele community in gedachten. We zullen zeven dagen wachten voor wij onze regels zullen bekrachtigen zodat iedereen de kans heeft om zich aan te passen.

Regel #10: Credits op HR afbeeldingen Er is wat verwarring ontstaan over deze regel, omdat deze wat zijn aangepast. Het is nu een vereiste dat alle afbeeldingen, inclusief speler-avatars, profiel-banners, en snelle screenshots die in discord geplaatst worden, voorzien worden van duidelijke credits richting Horse Reality. Zorg ervoor dat je de details van deze regels leest en je profiel(en) (en andere relevante plaatsen) naar behoren update!

Lees alsjeblieft hier al onze regels. We hopen dat dit de komende tijd onze laatste update van de regels blijft!

Alle aanpassingen:
🏷️ Introductie: onze standaard methodieken voor disciplinaire acties toegevoegd, en meer details in het algemeen.
🏷️ #1 Over in het Nederlands schrijven: meer detail toegevoegd.
🏷️ #3.3 Over het publiekelijk discussiëren van handelingen door het team: tekst aangepast om meer duidelijkheid te bieden.
🏷️ #4 Over elkaar behandelen met respect: tekstuele aanpassingen, regel #4.5 toegevoegd over het aanbieden van diensten.
🏷️ #6 Over het on-topic blijven: Dit gaat nu met name over gevoelige onderwerpen en gaat veel verder in detail
🏷️ #8 Over fraude: meer detail toegevoegd
🏷️ #10 Over Copyright Illustraties: Meer detail toegevoegd.
🏷️ #11 Over het buitenhouden van de echte wereld: Regel #11.2 toegevoegd.
🏷️ #13 Over Discord: Regel #13.2 toegevoegd
🏷️ Andere regels: hier en daar tekstuele aanpassingen en grammatica verbeterd, maar geen veranderingen in de betekenis hiervan.


🏇 Engelse Volbloed Poll 🏇

Onze Engelse Volbloeden hebben ons een beetje in het nauw gedreven. Hun afbeeldingen zijn bijna klaar en theoretisch gezien kunnen wij hun arriveren gaan voorbereiden zodra de Brumbies zijn gearriveerd. Maar tegelijkertijd is er een grote “maar”. Ze vereisen nog extra code wat meerdere maanden kan duren voor dit voltooid is.

De Engelse Volbloeden hebben white spotting variaties van het KIT gen welke niet gevonden kunnen worden in een van de andere rassen in het spel. In het echt zijn er vele vormen van white spotting, welke getest kunnen worden, gelabeld van W1 tot en met W27. Wanneer je naar het laatste onderdeel kijkt in de kleurgenetica kolom op je paardenprofiel, dan zie je dat we op dit moment 4 varianten in het spel hebben zitten (W3, W10, W19 en W21). Voor de Engelse Volbloeden zouden we W2, W5, W6 en nog veel meer W’s moeten toevoegen. Doordat deze nog niet in de code zitten is het voor ons onmogelijk om hun tekeningen toe te voegen aan het spel, je zal er dan namelijk niet op kunnen testen, niet mee kunnen fokken, enzovoorts.

Zoals we eerder hebben verteld zullen de paardenprofielen het laatste onderdeel zijn wat verhuisd gaat worden naar V2 en kunnen we alleen White Spotting allelen toevoegen nadat dit klaar is. Wat dus nog wel een tijdje kan duren. Maar… De Engelse Volbloeden zijn dus wel al grotendeels klaar, en we weten dat veel van jullie ook heel graag deze paarden zou willen fokken. Wij twijfelen daarom of we de eerste lading met Engelse Volbloeden zonder de extra White Spotting allelen zullen toevoegen. Daarentegen weten wij ook dat de meeste van onze spelers liever een ras compleet zien voor het in het spel gebracht wordt met alle relevante kleuren van dat ras direct beschikbaar vanaf de start.

We hebben besloten dat we deze beslissing aan jullie overlaten, onze toegewijde spelers! Overweeg de voor- en nadelen die we hieronder uitleggen voor je een stem uitbrengt.


De Vraag

Zullen we de Engelse Volbloeden introduceren zonder de White Spotting (KIT) allelen?

Optie 1: Ja

Voor: Kortere wachttijd voor het arriveren van het ras
Tegen: Potentieel kunnen de vachtkleuren voor een lange tijd incompleet zijn

Als de meerderheid hiervoor kiest, dan zullen we de eerste lading Engelse Volbloeden introduceren zonder de white spotting genen en bijbehorend tekenwerk. De Engelse Volbloeden zouden dan ergens in de volgende maanden moeten arriveren. In de tussentijd zal het nieuwe development team verder werken aan de verhuizing naar V2. Zodra de nieuwe KIT variaties klaar zijn om geïmplementeerd te worden, na de V2-verhuizing, zouden we deze in het ras brengen via een nieuwe lading foundation paarden. Dit kan best een tijd duren. De details moeten worden uitgewerkt in ons dynamische tijdschema.

Optie 2: Nee

Voor: Alle vachtkleuren vanaf het begin af aan compleet
Tegen: Duurt veel langer voor het ras in het spel kan komen

Als de meerderheid hiervoor kiest, dan zullen we tenminste wachten tot de V2-verhuizing compleet is en daarna de Engelse Volbloeden met een complete set genen introduceren. Gezien we geen concrete tijdsduur kunnen geven voor wanneer V2 klaar is, betekent dit dat de Engelse Volbloeden voor een lange tijd niet in het spel kunnen komen. Het betekent wel dat áls ze arriveren, alle vachtkleuren compleet zouden zijn en je alle KIT variaties direct vanaf het begin beschikbaar zou hebben.


De Poll

Verspreid deze poll alsjeblieft tussen de medespelers, zodat zoveel mogelijk Horse Reality spelers een kans hebben om deel te nemen! __Je kunt maar één keer stemmen, en je kunt je stem niet wijzigen. Je hebt tot en met 31 juli, 23.59 HR tijd de tijd om te stemmen. Nadat de poll is gesloten zullen we eventuele stemfraude onderzoeken. We maken de resultaten van de poll vervolgens beschikbaar in het volgende nieuwsbericht.

Wanneer je het woord verspreidt deel dan graag de link naar dit nieuwsbericht en niet de directe link naar de poll. Zo heeft iedereen de juiste informatie tot zijn beschikking voor zij hun stem uitbrengen.

📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊

! KLIK HIER VOOR DE POLL !

📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊⚠️🏇🏿📊


🎠 Aangepaste Namen van Foundation Paarden 🎠

Een deel van onze foundation paarden had een poos wat typefouten of andere fouten in hun namen. Het updaten van deze namen is meermaals uitgesteld, omdat er andere problemen tussendoor kwamen. We hebben in een topic op de .com de namen verzameld en hebben er nu een aantal geüpdated.

Akhal-Teke:: Melekush veranderd naar Mele Kush
Belgisch Trekpaard: Mitchelvan de Wilgenhof veranderd naar Mitchel van de Wilgenhof
Belgisch Trekpaard: Matilde ven 't Leeuweriksnest veranderd naar Matilde van 't Leeuweriksnest
Cleveland Bay: Uplhill Red Rose veranderd naar Uphill Red Rose
Cleveland Bay: Higland Lassy veranderd naar Highland Lassy
Fjord: Rune veranderd naar Runa
Normandische Cob: Nina du Rose veranderd naar Nina de la Rose
PRE: Ingenioso veranderd naar Ingeniosa
Quarter Horse: Serpetine Zigzag veranderd naar Serpentine Zigzag

IJslander
Fáxi veranderd naar Fáni
Glaesir veranderd naar Glæsir
Gaefa veranderd naar Gæska
Tyrí veranderd naar Týri
Erla veranderd naar Erlendur
Tibrá veranderd naar Tíbrá
Hrima veranderd naar Hríma
Saeta veranderd naar Sæta
Þordis veranderd naar Þórdís
Hnökki veranderd naar Hnöttur
Tvistur veranderd naar Tvístur
Sáfir veranderd naar Sámur

Welsh Pony
Spigoglys veranderd naar Sbigoglys
Ty Coffi veranderd naar Tŷ Coffi
Fwdlyd veranderd naar Mwdlyd
Anfeirdrol veranderd naar Anfeidrol
Troseddol llyfn veranderd naar Troseddwr Llyfn
Castan veranderd naar Castanliw
Gwyliwch Fi Chwip veranderd naar Gwyliwch fi Chwipio
Dangos Yr Arian veranderd naar Dangosa'r Arian
Dwyn Eich Dyn veranderd naar Dwyn dy Ddyn
Cardiff veranderd naar Caerdydd


Update 15-07-2020:

Er zijn een paar kleine aanpassingen gedaan:

  • De link naar onze Discord werkt weer;
  • De Regels staan nu ook in het linkermenu;
  • De wiki linkt op V2 pagina's nu naar de EN versie, er wordt aan gewerkt om dit op te lossen.

Update 20-07-2020:

  • De overzichtspagina van de stamboeken is naar V2 verhuisd, de onderliggende detailpagina's wordt nu aan gewerkt.

Wij zien je graag bij ons volgende nieuwsbericht!
Jouw Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken