De Brumbies Zijn Er & Nieuwe Forum Indeling!

Tuesday, Jul 28 om 12:05

Zittend op een bankje in de schaduw van een sneeuw-eucalyptusboom, vinden we Mia Brown die, lijkt wel, voor het eerst in een lange tijd eindelijk pauze heeft. Ze houdt haar 2-jarige en een broodje vast en begint vrolijk te glimlachen als ze ons ziet aankomen. Op een krijtbord in de stallen staat geschreven:

Onweer is gestopt met heftige acties,
Is de zon ons aan het mokken?
Wel- niet mijn brumbies,
Die waren aan het fo..bokken!

Vang je wilde paarden hier,
Zie ik daar mooie vlekken?
Geef het een goed huis, dit lieve dier,
Terwijl de Brumbies verder d...oorspekken!


🐴 Interview met Mia Brown 🐴

Horse Reality: Hallo Mia! Het is zo leuk om je eindelijk te ontmoeten. Heb je even de tijd om met ons te praten?
Mia Brown: Geen zorgen, je hebt het juiste tijdstip gekozen om langs te komen!

HR: Kan je ons wat vertellen over de Brumbies? Hoe komt het dat je zo betrokken bent met deze dieren?
MB: Ha, hoeveel tijd heb je vandaag?! Ik kan wel urenlang over ze vertellen! Waar zal ik beginnen? Ik word opnieuw helemaal verliefd op Brumbies wanneer ik er eentje zie. Momenteel zijn er ongeveer 300.000 Brumbies in heel Australië, ze zijn een beetje een nationaal icoon! Brumbies zijn de nakomelingen van de paarden die de ontdekkingsreizigers in de 18de eeuw met zich meebrachten en van de losgelaten paarden toen de machines de werkelijke PK’s vervingen. Later werden gedomesticeerde paarden in het wild losgelaten om de Brumby populatie te versterken en uit te breiden. Hoewel ze niet perse 'wilde paarden' zijn, worden ze wel in het wild geboren en leven ze daardoor in wilde kuddes. Brumbies hebben een sterk familiegevoel en als familiemens kan ik me daar in vinden. Vandaar dat ik met ze ben begonnen, maar de kudde is te groot geworden. Vandaar dat ik heb besloten mijn park te openen voor het publiek.

HR: Populatiecontrole is over het algemeen lastig met Brumbies, toch?
MB: Ja, dat onderwerp doet vaak stof opwaaien. Brumbies komen oorspronkelijk niet uit Australië, maar vanwege hun geschiedenis zijn ze toch verweven met deze plek. Het maakt ons zorgen dat de kuddes te groot worden, wat vangst-programma’s echt proberen te voorkomen. In sommige van deze programma’s worden de Brumbies één voor één uit de omgeving gehaald en onmiddellijk gescheiden van familie. Ze worden onmiddellijk naar hun nieuwe thuis gebracht zonder ook maar enige ervaring met mensen. Hierdoor ervaren ze enorme stress. Dit vind ik niet juist, dus in mijn wildpark probeer ik te focussen op menselijk kuddebeheer. De Brumbies die je in mijn park vinden, worden langzaam hierheen gelokt om de structuur binnen de kuddes intact te houden. Ze hebben tijd om te wennen aan de aanwezigheid van mensen. Weet je, in een ideale wereld zou ik ze echt allemaal houden, maar dat is helaas niet mogelijk.

HR: Waarom zou ik als potentiële eigenaar een Brumby kopen?
MB: Hun exterieur is misschien niet zo goed vergeleken met de gedomesticeerde rassen, maar leven in het wild heeft ze sterk gemaakt! En, in het geval dat je daar interesse voor hebt, vanwege hun afkomst zijn deze paarden een behoorlijk kleurrijk stel. Naast het oude vertrouwde kleurenpalet zoals zwart, bruin en schimmel, heeft dit ras een grote diversiteit aan genen zoals cream, roan, zilver en tobiano. Maar voor mij draait het om hun karakter. Ze zijn sociaal, rustig en vormen sterke banden met elkaar en hun mensen.

HR: Hoe kunnen wij jouw Brumbies bemachtigen?
MB: Reis naar het Australische Wildpark. Vergeet niet je Wildlife Tickets en ruimte in je stallen. Als laatste heb je wat “vang-geluk” nodig! Het wordt waarschijnlijk druk de aankomende dagen, dus neem ook wat geduld met je mee. Geen zorgen, alles komt op zijn pootjes terecht. Iedereen zal een paard kunnen bemachtigen! Nu moet ik er toch gauw vandoor, het is echt een gekkenhuis op het moment!

HR: Heel erg bedankt voor je tijd!


🏇 Engelse Volbloed Poll 🏇

Er zijn nog maar drie dagen over om te stemmen op onze huidige poll!
Check ons laatste nieuwsbericht: (Brumbies Arriveren op 28 Juli, Regels Update, Engelse Volbloed Poll & Aangepaste Foundation Namen | Nieuws) om alle up-to-date informatie te lezen, voor het maken van je besluit. De poll sluit op 31 Juli, 23.59 HR tijd. De resultaten worden aangekondigd in het eerstvolgende nieuwsbericht, nadat we alle stemmen hebben gecontroleerd om fraude tegen te gaan.


🧵 Forum Herstructurering & Ideeën Beoordelen 🧵

In dit nieuwsbericht hadden we aangegeven dat we het forum wat zullen aanpassen. We hebben deze verandering tussen de Brumby update gesmokkeld! Deze update bedoeld als een reorganisatie van onze huidige forum, deze is nog niet naar V2 verhuisd. We hebben geprobeerd om jullie suggesties te implementeren zover als mogelijk is met de bestaande programmering. Een veelgevraagde functie, die nog niet kan worden ingebouwd, is het introduceren van verdere hiërarchische forumcategorieën (sub-subcategorieën). Vandaar dat de nieuwe setup er wat langer uitziet door alle toegevoegde boards. We hopen dat de duidelijke structuur en variatie dit goed maken!

Ideeën Beoordelen: Tijdens de reorganisatie hebben we het oude ideeën forum verplaatst naar een locatie die alleen zichtbaar is voor het team om de ideeën topics te onderzoeken en beoordelen. Lees daarover meer in het nieuwe ideeën board!

Nieuwe Forum Regels: Samen met de nieuwe forum setup hebben we onze board-specifieke regels bijgewerkt.
__ Lees alsjeblieft de regels in de “Forumregels & Richtlijnen” board helemaal bovenaan het forum. Deze zijn net zo belangrijk als onze spelregels. Waarschijnlijk is de grootste verandering aangebracht aan het RPG forum: Wij vragen nu dat alle rollenspel posts minimaal 100 woorden lang zijn om modereren hiervan makkelijker te maken. Bestaande topics die niet in overeenstemming zijn met deze regel, worden verplaatst naar het “binnenkort gesloten” board onderaan het forum. Neem gerust contact met ons op als je je zorgen maakt over je RPG-spel.

Sorteren: Het zal een paar dagen duren voordat ons team alle discussies naar de juiste categorieën hebben verplaatst. Sommige topics passen niet meer in onze nieuwe setup en worden verplaatst naar onze “binnenkort gesloten”-plek.
Dit geeft iedereen de kans om te wennen aan de veranderingen. Kopiëer en bewaar bijvoorbeeld bepaalde berichten of lay-outs, of plaats een topic met vergelijkbare inhoud. Na twee weken zullen wij alle topics sluiten in de “binnenkort gesloten”-plek. Dit zal voornamelijk het Advertenties board beïnvloeden.

Waar is mijn topic? Op je spelers profiel, onderaan je banner staat een header met: “Profiel, Paarden, Forum, Mijlpalen”. Als je op “Forum” klikt dan opent er een lijstje met alle actieve topics die jij ooit hebt aangemaakt. Als je niet zeker weet waar je topic is, is dit de snelste manier om ze terug te vinden. Wij stellen het zeer op prijs als de spelers zelf hun topic kopiëren en/of verplaatsen naar een board waar het beter tussen past. Je kunt dan je oude topic zelf sluiten (om een topic te sluiten, wijzig dan je originele topic en klik dan op “Sluit topic: Ja”).


🐞 Lijst van Recente Bugfixes 🐞

✅ Landgoed: De maximum capaciteit is verhoogd naar 225 stallen
✅ Paarden Profielen: Een nieuwe bug opgelost die een dag lang verschillende problemen met predikaten veroorzaakte.
✅ Lusitanos, Quarter Horses, en Akhal-Tekes: Lagen gecorrigeerd van de paarden die een staart voor het lichaam hadden staan.
✅ Mobiel: Menu werd niet weergegeven voor schermen met een breedte van 768 pixels.
✅ Inventaris: een bug opgelost die achtergronden aan het verdubbelen was.
✅ Menu: De kapotte Discord-link is gecorrigeerd.
✅ De Suffolk Punch hengst Albury Rex had een flaxen-afbeelding, maar is enkel een drager en heeft nu het vos-kleurige plaatje.

Reacties

Log in om de reacties te bekijken