Schrijfwedstrijd: Wat is jouw verhaal? - Vol. I

Wednesday, Aug 26 om 18:46

Welkom bij de eerste schrijfwedstrijd van Horse Reality!

Nou nou, wat hebben we hier? Een misdaad! Er is een crimineel niveau aan onvolledige achtergrondverhalen in dit spel gedetecteerd, en hier zijn onze drie veroordeelden: Gisela, Joseph, en Mia dat zijn drie karakter van Horse Reality. Naarmate Horse Reality groeit, willen we meer karakters aan het spel toevoegen en deze worden steeds belangrijker. Echter kennen we ze allemaal nog niet zo goed. En dat vinden wij schandalig, precies waar jij een rol in speelt!

We zijn op zoek naar achtergrondverhalen van de drie karakters hierboven: wie zijn ze als persoon, waarom hebben ze hun huidige baan gekozen, waar komen ze vandaan, welke uitdagingen in het leven hebben ze overwonnen? Heb jij je ooit afgevraagd hoe Gisela voor al die paarden in het rusthuis zorgt? Of wie de vriend van Joseph is en hoe ze elkaar hebben ontmoet? En hoe zit het met Mia, hoe slaagt ze erin om haar vier- en tweebenige kinderen bij te houden? Je kunt nu eindelijk jouw ideeën met ons delen!

De winnende inzendingen worden toegevoegd aan de officiële databank van Horse Reality: de achtergrondverhalen die worden bedacht worden echt onderdeel van hun profielen en op de Wiki. Bovendien zullen er geldprijzen zijn.

Voor de eerste editie van deze wedstrijd hebben we drie karakters geselecteerd die al een profiel hebben in het spel en binnen onze spelwereld bestaan. Zodra we meer karakters aan het spel toevoegen, kunnen we meer wedstrijden houden om hun achtergrondverhalen te vinden.

Laten we voor nu schrijven over de avonturen van Gisela, Joseph en Mia! Haal je pennen en kladblokken maar tevoorschijn, laat je inspiratie op de vrije loop, verrijk onze spelwereld, en win mooie prijzen!


🐇 Hoe je deelneemt 🐇

Alle inzendingen moeten worden geplaatst in dit forum topic voor de wedstrijd. Je mag je inzending bewerken totdat de wedstrijd sluit. Plaats alleen je inzendingen in het topic, en eventuele vragen of opmerkingen onder dit nieuwsbericht.

Inzendingen die naar onze social media of naar ons privé / via het contactformulier worden ingezonden worden niet geaccepteerd, omdat deze onmiddellijk wordt opgegeten door degene die ze ontvangt - neem het ons niet kwalijk, we zijn zo hongerig voor jullie creaties!

Je kunt meedoen tot zaterdag 26 september om 23:59 HR tijd.
We maken de winnaars zo snel mogelijk bekend nadat de wedstrijd is afgelopen.


🚨 Regels & Voorwaarden 🚨

Voordat je jouw inzending plaats, ga je akkoord met onderstaande regels:

Regel 1 - Eén inzending per speler per karakter
Elke speler mag maximaal drie inzendingen inleveren: één inzending per karakter. Dit is een wedstrijd tussen de spelservers, wat betekent dat zowel .nl- als .com-spelers strijden om dezelfde hoofdprijs. Als je op elke server een account hebt, kun je nog steeds maar één verhaal per karakter indienen.

Regel 2 - De inzending moet zelf geschreven zijn
Je mag het intellectuele eigendom van anderen niet gebruiken en je mag het niet als eigendom claimen als jij niet degene bent die het heeft gemaakt. Als we ontdekken dat iets gekopieerd is, niet door jou is geschreven of duidelijk is overgenomen van andere fictieve of niet-fictieve personages, wordt je gediskwalificeerd.

Regel 3 - Overdracht en Voorbehoud van Rechten
Door deel te nemen aan deze wedstrijd, ga je ermee akkoord dat Horse Reality alle rechten krijgt om dit achtergrondverhaal te gebruiken voor welk doel dan ook, voor altijd. Zowel met of zonder een vermelding van je naam. We behouden ons het recht voor om het achtergrondverhaal te wijzigen en te vertalen. Als een karakter inzendingen ontvangt die niet aan onze standaard voldoen, zijn we niet verplicht om een ​​van deze te gebruiken.

Regel 4 - Let op de spelregels
Creatieve vrijheid eindigt waar de officiële spelregels beginnen. Zie onze spelregels #6, #6.4, en #7 over gevoelige onderwerpen, seksueel expliciete of gewelddadige inhoud, schelden en vloeken.


💰 Prijzen 💰

3x Eerste prijs: 20.000 DP + je achtergrondverhaal wordt toegevoegd aan de officiële databank van Horse Reality
6x Tweede prijs: 12.500 DP (3x voor .nl, 3x voor .com)

Er zijn drie eerste prijzen (één per karakter) en zes tweede prijzen (één per karakter per server). Dit komt omdat de karakters hetzelfde zijn voor beide servers, en we maar één achtergrondverhaal aan hen kunnen toevoegen. Over beide servers gecombineerd, wint het beste verhaal voor elk karakter een uitbetaling van de eerste prijs. De tweede prijzen zijn voor verhalen die wel opvielen, maar uiteindelijk niet gekozen zijn voor de eerste prijs.

Als een karakter alleen inzendingen ontvangt die niet aan onze standaard voldoen (zie de regels hierboven en onze beoordelingscriteria), dan zullen die prijzen niet uitbetaald worden.


✍️ De Taak- en Beoordelingscriteria ✍️

We willen de achtergrondverhalen die je bedenkt gaan gebruiken voor de spelersprofielen en wiki artikelen van onze karakters. Je inzending moet het volgende bevatten:

🌱 Een inleiding: Wie is deze persoon en hoe ziet zijn/haar dagelijkse leven eruit?
🌱 Hun geschiedenis / achtergrondverhaal: Hoe is deze persoon geworden wie hij/zij is? Waarom doen ze wat ze doen? Hoe heeft hun leven er tot nu toe uitgezien?
🌱 Hun werk: Hoe is het werk in het rusthuis / wildpark? Wat vinden ze er leuk aan? Met welke uitdagingen worden ze geconfronteerd en hoe gaan ze ermee om?
Woordlimiet: Maximaal 800 woorden per NPC
Voeg geen illustraties toe

Consistentie: Hieronder vind je een miniprofiel voor elk van de karakters. We verwachten van spelers dat ze de geschiedenissen met elkaar verweven worden en ervoor zorgen dat de informatie overeenkomt met wat wij jullie hebben aangeboden - uiteraard met een berg creatieve vrijheid! Je verhaal moet voor elk karakter kloppen, zowel op Horse Reality als in het echte leven. Als je ervoor kiest om vanuit het karakter te praten, moet de manier waarop het karakter over zichzelf praat, hun persoonlijkheid weerspiegelen. Breng ze tot leven, laat die persoonlijkheid echt bloeien door je manier van schrijven!

Relevantie: Het achtergrondverhaal van het karakter heeft ze gevormd tot wie ze zijn. Hun persoonlijkheid en de gebeurtenissen in hun verleden moeten op één lijn liggen. Wij willen meer over hun weten. Wat is er met hen gebeurd? Waar komen ze vandaan? Wie zijn ze vandaag? Wat zijn hun doelen en passies, hun angsten en uitdagingen? Wat is hun kijk op het leven?

Creativiteit: We willen dat deze wedstrijd leuk is! Jouw ideeën zijn wat telt. Een geweldige schrijfstijl is een pluspunt, maar creatief zijn is voor ons belangrijker dan perfecte schrijf- of grammaticale vaardigheden.


👩🏻‍🦳👴🏼👩🏽 De Karakters 👩🏽👴🏼👩🏻‍🦳


👩🏻‍🦳 Gisela 👩🏻‍🦳

Gisela is de eigenaar van het rusthuis op alle continenten, waar ze een liefdevol thuis biedt aan ongewenste en oude paarden. Ze is een oudere vrouw uit Duitsland, rond 65 jaar oud en is met pensioen. Ze is een aardig en liefdevol persoon, een beetje zoals een zorgzame grootouder. Maar dat is alles wat we over haar weten! Wat deed ze voordat ze onze geliefde verzorger werd? Heeft ze een man? Een vrouw? Kinderen? Wat is haar achternaam? Hoe leidt ze zo'n groot pensioenbedrijf, terwijl ze toch alle paarden de liefde geeft die ze verdienen? Er zijn zoveel mysteries rondom Gisela's verleden en heden, we hopen dat jullie hieraan denken!

Naam: Gisela ... - zoek een achternaam!
Geslacht: Vrouw
Seksuele Oriëntatie: Onbekend
Leeftijd: Ongeveer 65 jaar
Lengte: 1.80m
Familie-achtergrond: Ze komt uit Duitsland, maar details of ze daar familie heeft - of elders - zijn onbekend.
Persoonlijkheid: Vriendelijk, liefdevol, zorgzaam


👴🏼 Joseph Glen 👴🏼

Joseph is de eigenaar van het Wildpark in Noord-Amerika in de Sonora woestijn. In de loop der jaren heeft hij een behoorlijk grote kudde paarden op zijn land opgebouwd en besloot hij de plek om te toveren tot een wildpark. Hij is een ervaren man die dit werk al een hele tijd doet. Hij houdt nog steeds van zijn werk en geeft veel om zijn huis en kudde, hoewel het soms echt slopend werk kan zijn. Joseph wil dat de volgende generatie net zo veel leert en om de paarden geeft als hij, hij is een oprechte, goede man. Maar... Hoe kocht Joseph zijn land? Waar komen de paarden vandaan? Waarom heeft hij dit allemaal gedaan? Wie is zijn vriend? Hebben ze familie?

Naam: Joseph Glen
Geslacht: Man
Seksuele Oriëntatie: Homo
Leeftijd: Begin 50
Lengte: 1.98m
Familie-achtergrond: Hij woont met zijn vriend in Amerika, maar waar zij of hun families vandaan komen en of ze kinderen hebben, is onbekend.
Kenmerken: Oprecht, deskundig, zachtaardig


👩🏽 Mia Brown 👩🏽

Mia is de eigenaresse van het Australische Wildpark waar de Brumby over het land zwerft. Ze is een alleenstaande moeder van twee kinderen, de een is twee jaar oud, de leeftijd van de ander is momenteel onbekend. Mia is een warm persoon die net zoveel van haar kinderen houdt, als van haar kudde paarden. Hoewel ze altijd bezig is met het gezin, controleert ze ook regelmatig de kudde. Ze heeft een positieve instelling en zit vol energie en ideeën, maar haar ogen zijn altijd een beetje gezwollen van vermoeidheid. Hoe regelt ze het allemaal? Heeft ze nog meer familieleden die in Australië wonen? Wat zijn haar plannen voor de toekomst? Hoe zijn haar kinderen?

Naam: Mia Brown
Geslacht: Vrouwelijk
Seksuele Oriëntatie: Hetero
Leeftijd: Midden 40
Lengte: 1.65m
Familie-achtergrond: Een alleenstaande moeder met twee kinderen (eentje van twee jaar, de leeftijd van de ander is onbekend), ze wonen in Australië, maar zijn deels van Aziatische afkomst. Het is niet bekend of ze nog meer familie heeft in Australië.
Kenmerken: hartelijk, humoristisch, dynamisch


Dit is het voorlopig - de wedstrijd is bij deze officieel geopend! Veel plezier, en mochten er vragen zijn, laat het ons dan weten in de reacties hieronder. Wij kunnen niet wachten om jullie inzendingen te lezen!

Jouw Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken