Community Update - Rusthuis, Landgoed Pagina en Ranglijst Pagina op V2, Een Nieuwe Stagiair, QoL Aanpassingen, Bugfixes Voor Illustraties, Nieuwe Achtergrond

Thursday, Sep 10 om 14:52

Hoi allemaal! Vandaag hebben we een flinke update voor jullie. Lees het nieuws van vandaag - de overdracht van drie extra pagina's naar V2 (inclusief een veel gevraagde QoL aanpassing), een nieuw teamlid en meer! Wij hopen dat jullie plezier hebben met het nieuws dat we voor jullie hebben.


🤖 V2 Overdracht: Rusthuis, landgoed, ranglijst 🤖

Onze developers hebben het de afgelopen paar weken erg druk gehad. Vanaf vandaag zijn drie van onze pagina's verhuisd naar V2: de ranglijst pagina, de landgoed pagina, en het Rusthuis. Als er iets vreemds met je gebeurt op de V2-versies van deze pagina's dat niet voorkwam in V1, laat het ons dan weten via het forum in Bugsreports!

Er is nog niet aan de bekende bugs van V1 binnen deze pagina’s gewerkt. Onze developers willen eerst zien weten hoe goed de nieuwe V2-pagina’s werken en of er nieuwe bugs verschijnen. Het is echter goed mogelijk dat sommige van onze bekende bugs vanzelf zijn verholpen door de betreffende pagina’s te verhuizen naar het nieuwe V2 framework. Het zou erg fijn zijn als je kunt aangeven als een van de bekende bugs ineens niet meer voorkomt! De overige bugs van deze pagina’s zullen worden opgelost in een van de volgende updates nadat we een beter overzicht hebben hoe het met de vernieuwde pagina’s gaat.

We zijn ook blij om te kunnen vermelden dat we drie veelgevraagde updates in het rusthuis konden doorvoeren. Velen van jullie hebben hierom gevraagd: De GP, exterieur- en gezondheidsstatistieken van gepensioneerde paarden zijn niet langer verborgen. Daarnaast wordt niet alleen de huidige eigenaar (Gisela) getoond, maar ook hun vorige eigenaar (de speler die het paard met pensioen heeft gestuurd). Ook telt de pagina van de stamboeken geen gepensioneerde paarden meer mee. De nummers die worden getoond op de stamboekenpagina bestaan na de rollover alleen uit levende paarden. We hopen dat dit van pas komt bij je fok projecten, het volgen van je kudde en stalbeheer!


👋 Onze Nieuwe Stagiair 👋

Ons team is de afgelopen week uitgebreid! We hebben er een nieuwe stagiaire Amy bij. Ze zal tot februari volgend jaar ons Art Team versterken! We zijn erg blij met haar in het team en kunnen niet wachten om het resultaat te zien van alle mooie dingen die ze voor ons gaat maken!

Onderstaand een kleine introductie van Amy:

Hi allemaal, ik ben Amy! Ik ben 20 jaar oud en volg de opleiding Creative Media & Game Technologies met een minor Game Art. Ik praat graag over tv-shows, games en kunst. Daarnaast kan ik maar door blijven ratelen over The Last of Us, dat spel vind ik echt heel tof. Sindskort ben ik begonnen met het Animal Crossing, dus wanneer ik niet de oren van je kop klets over The Last of Us, schud ik aan virtuele bomen in de hoop dat er een stokje eruit valt ...: ^) Enkele van mijn andere interesses zijn modegeschiedenis en drag queens. Als je wilt kun je mij gerust een berichtje sturen! Ik heb er veel in in om aan Horse Reality te gaan werken en de community te leren kennen ^^


🐴 Opgeloste Art Bugs 🐴

We hebben een bug verholpen waarbij paarden de verkeerde vachtkleur lieten zien.

Mustangs: De genetica voor zwart wildkleur zilver (Black Dun/Grullo Silver) was gekoppeld aan de afbeeldingen van de bruin wildkleur zilver (Bay Dun Silver). Doordat het systeem ineens 2 variaties had, werd soms de verkeerde kleur gekozen voor de zwarte wildkleur zilver paarden. De onjuiste koppelingen hebben wij verwijderd, waardoor een paard met zwart wildkleur zilver nu altijd de juiste afbeelding toont.

Nu dit is gecorrigeerd laten de onderstaande paarden wél de juiste afbeelding zien. Bijgevoegd de chipnummers van de aangepaste paarden:

  • 269841
  • 270249
  • 357020

🐴 Achtergronden van Augustus en September 🐴

Vorige maand hebben we de Kentucky Weides achtergrond in de Delta Store uitgebracht zonder het in een nieuwsbericht te vermelden. Destijds hadden we zoveel om te delen dat we deze hadden overgeslagen. Gezien deze achtergrond het hele jaar door beschikbaar is, hopen we dat je de late aankondiging niet erg vind. We hopen dat jullie net zoveel van het weiland met zwarte hekken zullen houden als wij! Het werd vaak genoemd in het topic voor achtergrond verzoeken op de COM-server. We hopen dat deze achtergrond precies is zoals gehoopt!

Hoewel de Kentucky Weides deze maand geen nieuwe toevoeging is, is de Goudkleurige Velden achtergrond dat wel! Misschien heb je op onze social media al een voorproefje voorbij zien komen van dit prachtige tarweveld. Vanaf nu is de Goudkleurige Velden achtergrond verkrijgbaar in de Delta Store!


✍️ Herinnering Schrijfwedstrijd ✍️

We zijn zo blij om zoveel inzendingen voor onze schrijfwedstrijd te zien! We lezen ze graag allemaal en weten niet hoe we onze winnaars kunnen kiezen! Maak je geen zorgen als je nog niks hebt ingezonden. Je hebt tot zaterdag 26 september 23:59 uur HR-tijd (12 uur CEST) om deel te nemen aan de wedstrijd. Als je mee wilt doen, bekijk dan hier het nieuwsbericht over de wedstrijd.

What's Your Story?


Zoals altijd; als jullie vragen, opmerkingen of kritiek hebben over deze nieuwspost - voel jullie vrij om een berichtje achter te laten!

Jouw Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken