Herinnering: De schrijfwedstrijd en DP uitverkoop eindigen snel!

Friday, Sep 25 om 01:56

Hallo allemaal!

Vandaag hebben we een kleine herinnering voor jullie. Onze schrijfwedstrijd eindigt op 26 september om 23:59 HR tijd. Nu we het toch over herinneringen hebben, willen we graag extra benoemen dat de huidige DP herfstactie eindigt op 27 September om 23:59 HR tijd!

✍️ Afronding van de schrijfwedstrijd ✍️

We zijn dol op jullie inzendingen en we vinden het gaaf om te zien hoe deze wedstrijd zich heeft ontvouwen! Hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan! 🎉🥳🥰 Het was geweldig om al te lezen wat jullie hebben verzonnen en het kiezen van de winnaars zal een hele kluif worden. Dat is een ding wat zeker is!

Je kan nog steeds meedoen aan de wedstrijd of je inzending aanpassen tot 26 september om 23:59 HR tijd. Alle informatie en de link naar het topic waar je je inzending instuurt kun je vinden in dit nieuwsbericht.

Gebruik deze laatste dagen om je inzending nog even te controleren. Denk daarbij aan ons limiet van maximaal 800 woorden per NPC (karakter). Inzendingen die langer zijn worden buiten beschouwing gelaten!. We hebben ook gezien dat, met name op de COM-server, een aantal inzendingen nog niet af zijn. Nu is het moment om die laatste bewerkingen te doen en jouw verhaal op te laten vallen!

Zodra de deadline is verstreken verplaatsen wij het topic naar het gedeelte dat alleen zichtbaar is voor het team. Zo kunnen wij er voor zorgen dat niemand zijn inzending nog kan aanpassen na de sluiting van de wedstrijd.

We hopen de winnaars zo snel mogelijk bekend te kunnen maken en het winnende verhaal met jullie delen. We willen jullie hiervoor wat geduld vragen, omdat we op dit moment ook druk bezig zijn met andere voorbereidingen achter de schermen. Een nieuwsbericht met meer interessante informatie zal aankomende week worden geplaatst!

Tot ziens!
Jouw Horse Reality Team

Reacties uitschakelen