Community Update - Western Reining Berekening, V2 Verhuizing, HR Verjaardag: Livestream & Andere Verrassingen, en Welsh Pony Art Bugs Opgelost

Wednesday, Sep 30 om 14:46

Beste Community! Er zijn veel dingen waar al een tijdje aan wordt gewerkt achter de schermen. We konden jullie hier nog niets over vertellen, want we wisten niet zeker of wij het op tijd af zouden krijgen. Nu is het dan zover, en kunnen we jullie er deels wat over vertellen in dit nieuwsbericht. We hopen dat jullie net zo benieuwd zijn naar deze updates als wij. Laten we van start gaan!


🏆 Competitie Berekeningen: Western Reining Update 🏆

Velen van jullie zijn al heel lang op dit nieuws aan het wachten - en we zijn blij en opgelucht dat we jullie kunnen vertellen dat het er eindelijk is. Vandaag, zijn de nieuwe berekeningen voor Western Reining in het spel gebracht!

We zijn door veel testrondes en aanpassingen gegaan de afgelopen weken, maar we hebben het idee dat we nu een goede balans hebben gevonden tussen de eerlijke winnaars en het verrassingselement. De resultaten zijn nog steeds gebasseerd op dezelfde factoren als voorheen, namelijk: Exterieur, genetisch potentieel, training, fysieke gezondheid, verzorging, en de dagprestatie (random nummer). Wel hebben we veranderd tot in welke mate deze worden meegewogen waardoor de resultaten meer consistent en minder random zouden moeten zijn.

Ondanks dat ons team duizenden tests heeft gedaan, kunnen wij niet exact iedere situatie nabootsen die jullie als spelers dagelijks tegenkomen. Om die reden ontvangen wij heel graag jullie feedback. Zeker wanneer jij gefokt hebt op Western Reining zou het fijn zijn als je je paarden meermaals kunt laten meedoen in de wedstrijden. Wij horen dan graag wat je denkt van de resultaten wanneer je je eigen paarden met die van tegenstanders vergelijkt, en of de bijbehorende winsten en/of verliezen gerechtvaardigd lijken.

Afhankelijk van jullie feedback gaan we terug naar de berekening van Western Reining om deze te verbeteren, of we gaan starten met het aanpassen van de berekening van het volgende discipline.


🤖 Verhuizing naar V2: Rusthuis, Notificaties & Account Verwijderen 🤖

Het is inmiddels zo ongeveer twee weken geleden sinds het rusthuis naar V2 is verhuisd. We hebben nog niet eerder een goed moment gevonden om jullie allemaal te bedanken voor het positief en geduldig blijven gedurende de lange onderhoudsmodus. Het was een lange dag voor iedereen. Dingen gingen niet zoals gepland en het betekende erg veel voor ons dat we continue positieve berichten ontvingen van onze spelers. Jullie waren ook erg snel met het doorgeven van nieuwe bugs en waarschuwde ons wanneer onze eerste poging om deze op te lossen niet goed ging. Samen hebben we zo de meeste bugs kunnen oplossen, voordat het een grote plaag werd. Bedankt! Jullie waren fantastisch 🥰

Na het rusthuis voor zo’n twee weken in de gaten te hebben gehouden, zijn we ervan overtuigd dat de meeste bekende bugs (V1) daar grotendeels zijn opgelost. En… Tromgeroffel alsjeblieft. Dit geldt ook voor een van onze oudste en vervelendste bugs: ”DE” rusthuis bug waardoor sommige paarden niet naar het rusthuis konden is opgelost! Geen enkel paard kan Gisela’s uitnodiging naar het rusthuis nog weigeren. Het rusthuis is nog niet geheel bug-vrij. Er zijn nog twee akelige problemen die ons developer team zal behandelen zodra de Western Reining berekening helemaal in orde blijkt. Daarnaast hebben we besloten om een bug te behouden als feature. We behouden de mogelijkheid om genen te testen van gepensioneerde paarden.

Vandaag hebben we ook de notificaties pagina en de functionaliteit om je account te verwijderen naar V2 verhuisd, en we hebben wat kleine bugs opgelost. Eén van de belangrijkste aanpassingen is dat paarden die op de markt staan, automatisch naar het rusthuis werden gestuurd als je je account verwijderde, ongeacht of iemand een bod had geplaatst of niet. Nu in de verbeterde versie wordt er eerst gekeken of er op dit moment een hoogste bieder aanwezig is. Zo ja, dan gaat het paard naar de hoogste bieder, zo niet, dan gaat hij alsnog naar het rusthuis.


🎂 We Zijn Alweer Bijna 2-jaar! 🎂

Gek hè, hoe snel de tijd vliegt? Op 8 oktober 2018 verscheen het spel Horse Reality op jullie telefoons en laptops. En bij sommigen zelfs in hun hart. Veel is sindsdien veranderd! We zouden over al deze geschiedenis en nostalgie kunnen schrijven, maar dat gaan we niet doen. We gaan jullie hier binnenkort persoonlijk meer over vertellen! 😱😱😱

B-Day Livestream op 16 oktober van 14:00 to 18:00 HR time (CEST)

We gaan onze verjaardag online vieren via een livestream evenement! Meestal focussen wij ons op onze todo-lijst, en het afmaken, verbeteren en updaten van het spel. Daarom willen wij deze keer graag de tijd nemen om deze mijlpaal van ons 2-jarig bestaan uitgebreid te vieren. We zijn samen zover gekomen! Op de een of andere manier, ondanks de verschillende problemen die hebben plaatsgevonden, is Horse Reality er nog steeds. Het spel blijft maar groeien en doorontwikkelen - dat is allemaal aan jullie te danken, onze geweldige community! Het feit is: zonder jou zouden wij hier niet zijn, en jij zou niet op Horse Reality zijn zonder ons. Dus laten we vieren dat we hier allemaal zijn, samen!

Dit is de eerste keer dat een ieder van ons zo’n soort evenement organiseert. We vinden het super leuk, maar verwachten ook enige chaos. We willen er een casual en kleinschalig evenement van maken, gezien de meeste van onze middelen richting de V2 verhuizing gaan, maar we willen de gekozen tijdvakken vullen met leuke dingen voor jullie. Doe mee met ons en heb plezier! Het evenement zal plaatsvinden in het Engels, omdat het grootste gedeelte van ons team niet Nederlands is.

We hebben wat leuke dingen voor jullie in petto. Een aantal teamleden zal ons in de livestream bijstaan: Deloryan is er, Jullelin die onze linearts en mascotte tekent, Chutkat die onder andere onze prachtige achtergronden maakt, onze Paarden tekenaars Dominika en Hester, en tot slot zal onze NPC tekenaar Monika aanwezig zijn in de chat!

De agenda is nog niet helemaal compleet. Wij zouden graag van jullie willen horen: Wat zouden jullie willen zien? Wat lijkt je het leukst of het meest interessant om te zien als je gaat kijken? Laat het onze weten in de reacties, en dan gaan we kijken wat we hierin voor jullie kunnen betekenen!

Het evenement zal worden opgenomen. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, kun je het op een later moment terugkijken. We zullen ons best doen om het zo snel mogelijk te vertalen naar het Nederlands, zodat er ondertiteling beschikbaar is. Bijna het hele team is aanwezig en daarom lijkt het ons leuk om wat vraagbaak sessies in te plannen. Heb jij een brandende vraag aan een van ons? Plaats deze dan in de reacties van dit nieuwsbericht en dan hopen wij je vraag tijdens de livestream te kunnen beantwoorden! We vinden het jammer voor iedereen die aanwezig wil zijn maar bezig is met zijn werk of studie. We hopen dat dit niet de laatste keer is dat we zo’n soort evenement organiseren.

Alle andere relevante details zullen op een later moment aangekondigd worden!

Stttt - Verrassing!

Als er geen kadootjes aanwezig zijn, kun je het dan een verjaardag noemen? Welnee, dat zou schandalig zijn! Daarom kun je vanaf vandaag een nieuwe badge ontvangen zodra jij je 2-jarige verjaardag viert op Horse Reality! Daarnaast hebben we nog een leuke kleine verrassing voor je als je inlogt op het spel op 8 oktober tussen 00.00 en 23:59 HR Tijd (CEST). Houdt ons nieuws in de gaten in de week van ons livestream evenement (12 - 16 oktober) voor meer leuke verrassingen!


🐞 Art Bug Fix: Welsh Pony 🐞

We zijn erachter gekomen dat de SW1/n + verborgen sabino, alsmede SW1/SW1 + verborgen sabino afbeeldingen van de Welsh Ponies beiden verbonden zijn aan de genetica van SW1/SW1 + verborgen sabino. Dat betekent dat zodra er een paard met die genen geboren werd, het spel random bepaalde welke van de 2 opties hij zou kiezen en toekennen aan je paard. Deze verkeerde verbinding hebben we verwijderd en alle paarden met de verkeerde afbeelding bij hun genetica zouden nu de juiste kleuren moeten tonen.

Let op: We hebben alleen paarden gecorrigeerd die de afbeelding van SW1/n + verborgen sabino hadden & de genetica van SW1/SW1 + verborgen sabino. We hebben nog niet gekeken naar Welsh Ponies (of andere rassen) met extra wit-genen, of andere (maar vergelijkbare) genetica.

Dit zijn de chipnummers van paarden die door deze bug waren aangetast, en nu de juiste afbeelding tonen:

347667 - 148798 - 133703 - 91224 - 163427 - 147045
255080 - 226963 - 84388 - 219817 - 361908 - 91064
336580 - 244164 - 277456 - 162039 - 104958 - 367605


Tot slot: Sommigen hebben ons gevraagd om een officiële gids: “Hoe Geef Ik Horse Reality Artwork Credits”. Dit was voorgesteld op Discord en we zijn blij te kunnen bevestigen dat we werken aan zo’n gids. We weten nog niet wanneer deze af is, omdat we achter de schermen het een en ander aan het voorbereiden zijn op dit moment. Hopelijk komt deze gids jullie van pas als je niet helemaal zeker bent over welke afbeeldingen nu precies credits nodig hebben, hoe deze eruit moeten zien, enzovoorts. In de tussentijd kun je altijd ons team benaderen met vragen hierover.

Bedankt voor het up-to-date blijven van Horse Reality door ons nieuws te lezen! Zoals gewoonlijk, laat een reactie achter met je feedback of vragen - met name omtrent onze Livestream, vragen waar je een antwoord op wilt zien gedurende onze vraagbaak sessies, en feedback omtrent de Western Reining berekeningen die nu in het spel staan!

Wij wensen jullie een fantastische week,
Jouw Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken