B-Day Livestream - Onthulling laatste verrassing

Friday, Oct 16 om 13:45

Update: 21:30:
Voor een ieder die het heeft gemist, je kunt de onbewerkte video van onze Livestream hier terugkijken: klik.
Dit was onze allereerste Livestream, en daarbij gelijk een hele lange! Het was een beetje rommelig. We hadden best wat problemen in het begin met het geluid en internet, dus waarschijnlijk kun je de eerste 1.5u wel aardig vooruit scrollen. Oeps🙈

We hopen de video op zijn minst in te korten, en ondertiteling (EN + NL) toe te voegen zodat iedereen de video kan volgen. Maar ons team heeft eerst even een weekje vakantie na al onze verjaardagsvoorbereidingen! Dus de volgende week zullen de meesten van ons niet aan het werk zijn, maar de week erna gaan we weer hard aan de slag. We hopen de bewerkte versie van onze stream daarna tijdig af te ronden.

Onze laatste verassing voor ons Verjaardagsevenement was... Onze eigen Merchandise Shop!!
Vanaf vandaag kun je je eigen Horse Reality Merchandise kopen bij shop.deloryan.com.

We weten dat nog niet alle rassen erin zitten en dat er vast nog dingen zijn die jullie graag in de shop zouden zien. Voel je dan ook zeker vrij om een reactie achter te laten! We verzamelen deze en gaan dan kijken wat we kunnen doen. We zijn vooral blij met het EV dekentje. Het is super zacht en we hopen dat we deze snel ook kunnen aanbieden met andere rassen erop.

Indien je aanwezig was bij onze stream, ontzettend bedankt voor je geduld tijdens onze problemen met de techniek. We waren echt heel blij dat iedereen zo rustig en positief bleef!

Veel liefs,
Deloryan en de rest van het team


Onze Livestream gaat over 15-min beginnen! Kom erbij: https://www.youtube.com/user/HorseReality
Deloryan is jullie gastvrouw van vandaag en gaat samen met jullie door al deze leuke dingen heen!

Onze agenda van vandaag ziet er ongeveer zo uit:
14:00 - 📹 Introductie & Geschiedenis van HR 📹
14:30 - ✏️ Live schetsen met Jullelin ✏️
15:00 - 🐴 Paarden kleurplezier met Dominika 🐴
15:45 - 🎨 Paarden kleurplezier met Hester 🎨
16:30 - ❓ Q&A met Deloryan & Oratrix ❓
17:00 - 👻 Halloween 2020 achtergrond tekenen met Chutkat 👻
17:45 - 🔥 Onthulling van onze laatste verrassing!

Zoals eerder vermeld is de livestream in het Engels. Helaas kunnen we niet tegelijkertijd vertalen om zo ondertiteling toe te voegen. We doen ons best om zo snel mogelijk de opname van de livestream online te zetten met Nederlandse ondertiteling, maar dit kan best eventjes duren gezien de stream zo'n 4-uur zal duren.

Daarnaast nog als laatst klein extraatje hebben we zo een Livestream Uitverkoop van 14:00 tot 18:30 HR Tijd, dit is voorlopig de laatste, dus weer er snel bij als je daarvan gebruik wilt maken!

Reacties

Log in om de reacties te bekijken