Community Update & Kerst verrassing - Vernieuwde Tinkers!

Wednesday, Dec 16 om 10:11

Beste spelers, Kerstmis is vroeg dit jaar! We zijn maanden bezig geweest met een speciaal project en we zijn blij dat we het nu aan jullie kunnen laten zien.

Recent gingen geruchten de ronde dat oude rassen opnieuw getekend zouden worden. Eén van de redenen waarom het team hier vaag over deed, was omdat we niet de verrassing wilden verpesten zo kort voor de releasedatum. We hopen dat jullie het ons kunnen vergeven nadat je deze prachtige plaatjes ziet.


🚨 Vakantie! 🚨

Meerendeel van het team is vrij van 21 December tot 4 Januari. We vieren de feestdagen dan veilig thuis met de eigen gezinnen. Tijdens deze tijd zijn we er alleen in noodgevallen en om support mails te beantwoorden. De meeste moderators zullen er nog steeds voor jullie zijn. Je kan hetvolgende nieuwsbericht & code update verwachten op woensdag 6 januari (de eerste woensdag nadat onze vakantie is afgelopen). We wensen jullie fijne feestdagen en hopen dat we jullie snel weer kunnen zien in het nieuwe jaar!


🎄 Onze kerstcadeaus: De Tinkers, Meer stallen, DP Sale 🎄

🎁Vanaf vandaag heeft de tinker een nieuwe look.
🎁 Het __ maximum aantal stallen is verhoogd met 25__ , Wat betekent dat je als speler maximaal 250 stallen kunt hebben.
🎁 De winteractie van dit jaar is vandaag al gestart

We hebben de kerstverrassing eerder naar buiten gebracht, zodat we nog wat tijd hebben om eventuele bugs op te lossen voor het team met vakantie gaat.

Wat kan je verwachten?

De oude tekeningen van de tinkers zijn vernieuwd. Dat betekent dat als je al tinkers had, je hetzelfde paard kunt terugvinden in je stallen maar met geheel nieuwe tekeningen!

Misschien kom je nog wat vreemde schepsels tegen, zoals een paard met 8 benen als we zijn vergeten een oude laag te verwijderen. We hebben geprobeerd om deze allemaal uit te sluiten en te voorkomen, maar mocht je toch iets tegen komen, plaats dit dan hier bij de bug reports!

We hebben nog geen nieuwe genen of variaties toegevoegd! We hebben tot nu toe alleen de oude tekeningen één op één vervangen met de nieuwe tekeningen. Sommige vachten hebben we verbeterd zodat deze er realistischer uitzien. Soms was dit met de oude tekeningen lastig. De ontbrekende genen worden op een later moment toegevoegd zodra de nieuwe foundation paarden in het spel gaan komen (meer daarover lees je hieronder).

Waarom zijn de tekeningen veranderd?

De tinker is een van de eerste rassen die voor het spel was gemaakt, ergens in 2015 waren ze helemaal ingekleurd. Onze nieuwe rassen zijn gemaakt in een semi-realistische stijl waar de oude tekeningen van de Tinker niet goed binnen pasten. Ook is het haast onmogelijk om bepaalde kleuren toe te voegen aan het ras, omdat dit op deze tekeningen simpelweg veel te lastig werd door de manier waarop de haren waren getekend. De nieuwe tekeningen zorgen er niet alleen voor dat het ras beter bij de rest van het spel past, maar zorgt er ook voor dat we hun ontbrekende kleuren kunnen gaan toevoegen!


🐎 Alle rassen: Ontbrekende kleuren en genen 🐎

We hebben een aantal dingen in petto voor verschillende rassen in het spel:
⚈ Veel rassen zullen een nieuwe greyscale krijgen zoals de Tinker vandaag.
⚈ Met de volgende ronde Foundations (in ongeveer vier en halve maand) proberen we zoveel mogelijk missende genen en variaties toevoegen als dat mogelijk is.
⚈ Sommige van de ontbrekende genen kunnen alleen worden toegevoegd nadat de V2 verhuizing voltooid is, want sommige genen moet nog in het spel worden geïmplementeerd.

We proberen zo transparant mogelijk te zijn met onze informatie - welke greyscale worden opnieuw gedaan? Welk ras heeft welke genen? Welke hiervan ontbreken nog in het spel? En welke van deze kunnen we toevoegen na de V2-verhuizing? Nadat het team terug komt van vakantie zal er aan deze roadmap gewerkt worden.


🤖 V2-verhuizing: Online Spelers 🤖

Vandaag hebben we de online spelers lijst verplaatst naar V2. De volgende pagina’s die waarschijnlijk worden verplaatst zijn: de universiteit, de instellingen pagina, de contact pagina en de home pagina. We hopen dat deze klaar zijn na de vakantie.


🤗 Beschikbare Posities 🤗

Ben je nieuwsgierig hoe HR eruit ziet achter de schermen? Er is nu een kans om je bij het team aan te sluiten! Klik hier om de details te zien en om te solliciteren op de openstaande vacatures. We zijn nog op zoek naar:

⚈ Nieuwe Forum Moderators (Volunteer)
⚈ Nieuwe Discord Moderators (Volunteer)
⚈ Een Game Art Stagiair
⚈ Een Communicatie Stagiair


🐣 Studio Deloryan is nu Deloryan B.V. 🐣

Over de laatste jaren is het kleine bedrijf achter Horse reality best wat gegroeid en is het sindskort geregistreerd als B.V. Je zult daarom langzaam de naam “Studio Deloryan” zien veranderen naar “Deloryan B.V.” in het gehele spel.


Dit was alweer wat we jullie wilde vertellen! We kijken ernaar uit om in januari met een frisse start verder te gaan en vanuit daar door te gaan met de updates en alle informatie over toekomstige projecten en plannen. Voor nu hopen we dat jullie ons vervroegde kerstcadeau kunnen waarderen en willen we jullie een fijne kerstvakantie toewensen.

Fijne feestdagen🎄
Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken