Community Update - We zijn er weer, 1-daagse DP Sale, Op zoek naar teamleden, V2 Transfer

Wednesday, Jan 6 om 12:00

Beste spelers, we zijn weer terug van onze vakantie! We kijken ernaar uit om weer aan de slag te gaan met Horse Reality. We hopen dat jullie een gezonde en ontspannende start van het nieuwe jaar hebben gehad.

We hebben niet veel om aan te kondigen gezien we pas net opnieuw aan het werk zijn, maar vanaf nu zullen we weer ten minste elke 2e woensdag een community update voorzien om jullie op de hoogte te houden van onze vooruitgang.


💰 1-daagse DP Sale 💰

Oeps! We hadden aangekondigd dat onze winter DP sale zou eindigen op 1 januari, maar deze liep per ongeluk al af op 31 december. Onze excuses voor deze fout. We bieden daarom een extra 1-daagse DP dale op aanstaande vrijdag 8 januari start van 08.30 tot zaterdag 9 januari 08.30 HR tijd.


🤗 We zijn op zoek naar moderators & stagiaires! 🤗

2020 was een jaar van groei voor ons, en we zijn vastbesloten het nog beter te doen in 2021.

Kun jij ons helpen om Horse Reality te verbeteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen aan toegaat? Denk je dat we goed met elkaar zouden opschieten? Reageer dan op de posities binnen ons team. We hebben hier genoeg te doen en meer ideeën dan tijd. We kijken uit naar nieuwe gezichten. Let op, het kunnen schrijven in het Engels is een vereiste om met het hele team te kunnen communiceren.

We zijn op zoek naar:
⚈ Nieuwe Forum Moderators (Vrijwillig)
⚈ Nieuwe Discord Moderators (Vrijwillig)
⚈ Een game art stagiaire
⚈ Een communicatie stagiaire
⚈ Een directie/management assistent stagiaire

Klik hier om alle details te lezen.

Imgur


🤖 V2 Transfer: Homepaginas 🤖

Vandaag zijn de resterende “homepagina’s” naar V2 verhuisd.
We zullen meer vertellen over de volgende stappen van het codeer team en onze andere lopende projecten in onze volgende nieuwsberichten.


🐞 Recent Opgeloste Bugs 🐞

Tussen onze laatste community update (16 dec) en de start van onze onze vakantie (21 dec), hebben onze programmeurs en tekenaars nog enkele bugfixes opgepakt:
⚈ Manege werd niet meer automatisch ververst - Opgelost
⚈ De “online spelers” pagina toonde de verkeerde stalcapaciteit - Opgelost
⚈ Dagelijkse rente: Sommige spelers kregen geen dagelijkse rente ook al logden ze elke dag in en stond er HRC op hun spaarrekening - Opgelost
⚈ DP sales banner had problemen waarbij de speler avatars over de tekst heen liep tijdens het scrollen - Opgelost
⚈ Artwork Fouten: Brumby merrie (schimmel smoky black wildkleur), Kladruber hengst (vos) Tinker hengst (smoky black pearl) en Tinker veulen - Opgelost


Vergeet niet om de eerste achtergrond van dit jaar te bekijken in de Delta Store - “Maïsvelden in de storm” zal het hele jaar door beschikbaar zijn.

Dat was het voor vandaag! Indien ondertussen niets geks gebeurd, zal onze volgende community update geplaatst worden op 20 januari.

Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken