Community Update - Strategie Sprint, V2-Verhuizing, Paardenrassen Roadmap, Artwork Credit Regel

Wednesday, Jan 20 om 11:00

Hoi allemaal! We hebben wat voortgang gemaakt met onze to-do lijst en wat dingen kunnen afstrepen. Graag laten we jullie weten wat er sinds het laatste nieuwsbericht is veranderd, maar eerst hebben we een kleine opmerking over onze beschikbaarheid aankomende maand!


🚨 Van 1 t/m 14 Februari een 2-weekse Strategie Sprint 🚨

Dit jaar willen we onze focus op de speelbaarheid van het spel vernieuwen. Het afgelopen jaar hebben we veel gewerkt aan de verhuizing van V2, en hoewel dit gepland was, is 2020 natuurlijk een drastisch jaar geweest. Spelers spelen ons spel nu op een andere manier, en daarom moeten wij ook onze manier van werken gaan aanpassen om hierin mee te gaan. Kijkende naar alle tekeningen van de paarden willen we graag de rassen afmaken en oudere rassen verbeteren voor we weer nieuwe rassen in het spel gaan brengen. Kijkende naar de code willen we graag ook weer spel updates doorvoeren naast de V2-verhuizing. Dit vergt een hoop planning en aanpassen van de strategie waar we nu wat moeite mee hebben, om dit naast onze dagelijkse taken gedaan te krijgen.

Om die reden worden de eerste twee weken van februari volledig toegewijd aan het werken achter de schermen en vestigen wij onze aandacht op de toekomst van het spel. Van 1 februari tot en met 14 februari zal ons kernteam alleen aanwezig zijn voor noodsituaties en is ons moderator team beschikbaar voor alle andere zaken.

Dit verandert ons standaard schema een beetje: We zullen volgende week een kleinschalige code update doen op 27 januari (voornamelijk het oplossen van bugs) en dan zijn we op 17 februari weer terug met onze standaard nieuwsberichten en code updates.


🤖 Code: V2-verhuizing van de pagina gebruikersinstellingen 🤖

Vandaag is de pagina waar je je gebruikersinstellingen wijzigt verhuisd naar V2 en is weer samengevoegd met de pagina waar je je wachtwoord kon aanpassen. Deze waren ongeveer een jaar geleden van elkaar losgekoppeld toen het login systeem naar V2 was verhuisd.

Daarnaast zorgen wij er nu voor dat als je je landgoed verhuist je nu zelf ook automatisch naar de nieuwe locatie wordt gestuurd, in plaats van dat je dit via het vliegveld moet doen.


🐴 Publiekelijk Overzicht Paarden Artwork & Genetica 🐴

Vandaag hebben we een nieuw overzicht op Notion geplaatst! Deze kun je hier vinden: KLIK. Dit overzicht is alleen in het Engels beschikbaar. Hier kun je zien aan welke rassen er wordt gewerkt, welke rassen een redesign krijgen, welke genen deze rassen nog krijgen, enzovoorts. We hopen dat het op deze manier duidelijker voor jullie is om te zien welke rassen nog kleuren moeten ontvangen en welke ook een nieuwe greyscale krijgen. Er staan geen tijdsbestekken of deadlines in de publieke versie, maar de prioriteiten van onze tekenaars ligt op dit moment op het updaten van bestaande rassen voor er nieuwe worden toegevoegd. Dat betekent dat de rassen van dit forum topic tijdelijk gepauzeerd is.

Daarnaast is er een nieuw topic in het Team Deelpunt gedeelte van het forum, zodat jullie de link gemakkelijk kunnen vinden wanneer je deze nodig hebt.


🌊 Copyright & Credits - Regel #10: Aangepast 🌊

In November 2020 zijn we gestopt met het van een regel waardoor alle afbeeldingen van Horse Reality credits moeten bevatten. We hebben deze regel nu eindelijk kunnen aanpassen op de Regels pagina zelf. Denk er alsjeblieft aan om de nieuwe versie van de regels te lezen om op de hoogte te blijven!


🐞 Recent Opgeloste Bugs 🐞

⚈ Het paarden spotlight op de homepagina bevatte geen achtergrond
⚈ Intern probleem met de account activatie was opgelost
⚈ Wanneer je een Horse Reality URL plaatste op het forum via een iPhone werd de pagina volledig wit. Dit is nu opgelost.
⚈ Brumby: We hebben een probleem opgelost met een van de genetica connecties met de afbeeldingen waardoor je de error “Column colour_id cannot be null” kreeg.
⚈ Brumby: We hebben een gekke wit-laag verwijderd die sporadisch op een aantal paarden tevoorschijn kwam.
⚈ Finse paarden: We hebben een aantal bugs opgelost gerelateerd aan SW1/SW1 en SW1/n vachten.


Dat is het voor vandaag! Ons volgende nieuwsbericht komt volgende week woensdag (27 januari) met een kleine update voor we onze 2-weekse strategie sprint ingaan.

Fijne dag!

Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken