Community Update - Spermabuisjes Weggooien, Ontbrekende IJslander Vachten, Afscheid Amy

Wednesday, Jan 27 om 18:07

Update 28 Jan om 11:06 - We hebben zojuist de nieuwe vriezer gelanceerd! Woohoo. Gisteren hebben nog wat spelers op beide servers aangegeven dat jullie graag checkboxen willen zien om stapels met buisjes te kunnen weggooien, in plaats van de “ALLES weggooien” knop. We vinden het een goed idee en zullen hier op een ander moment naar kijken. We konden dit niet op zo een korte termijn nog realiseren, maar nemen dit mee voor de volgende ronde dat we aan de vriezer werken!

Indien je tegen bugs of problemen aanloopt op de vriezer pagina, probeer dan het volgende:
1 - Verschoon je cache (google hoe je dit moet doen, het verschilt namelijk per browser)
2 - Refresh de pagina (Windows: CTRL + SHIFT + R, Mac: CMD + SHIFT + R)
3 - Ervaar je nog steeds dit probleem? Vertel het ons in de bug reports op het forum!


Beste spelers! Vandaag hebben we spannend nieuws met jullie om te delen, een paar nieuwe ontwikkelingen, en we nemen afscheid van onze stagiaire Amy.


🧪 Morgen: Weggooien van Spermabuisjes 🧪

Zit jouw vriezer vol met oude spermabuisjes van hengsten die je allang niet meer gebruikt? Ben jij er helemaal klaar voor om je te ontdoen van die plakkerige spermarietjes? Vanaf morgen kan het eindelijk!

Onze vriezerpagina ontvangt dan de volgende features:
⚈ Nieuw Design - een efficiëntere look.
⚈ “Weggooien” - een knop om je spermabuisje(s) voor altijd weg te gooien. Indien je meer dan één buisje hebt van dezelfde hengst, zul je een dropdown krijgen waar je kunt aangeven hoeveel je er wilt verwijderen.
Alleen voor Premium Accounts: “ALLE buisjes verwijderen” - Leeg je gehele vriezer met een klik. Deze knop triggert een pop-up ter bevestiging om hier ongelukken te voorkomen.

Deze update wilden wij eigenlijk vandaag uitbrengen, maar duurt vanwege wat verbeteringen in het design wat langer dan we hadden verwacht. Als er nog iets verandert tussen nu en morgen, dan laten we jullie dat weten door dit nieuwsbericht aan te passen!

Zoals jullie weten, is dit voor het eerst sinds tijden dat we weer een onderdeel in het spel hebben afgemaakt. Ondanks dat het iets kleins is, is het een gewilde feature die we idealiter al vanaf het begin af aan in het spel hadden gehad. Nu, in 2021, willen we weer meer van dit soort onderdelen bovenaan onze prioriteitenlijst zetten. WE kunnen alleen nieuwe code toevoegen aan pagina’s die in V2 zijn geschreven (of tijdens hun V2-verhuizing), maar geloof ons, als het verwijderen van spermabuisjes nog maar het begin is! Ons development team werkt nu aan het verhuizen van de markt naar V2, en we hopen ook daar gelijk wat verbeteringen te kunnen doorvoeren. Meer daarover in ons volgende nieuwsbericht!


🐞 Bug: Ontbrekende Schimmelvachten IJslander 🐞

Nu wat minder aantrekkelijk nieuws: Deze maand zijn er verschillende schimmelvachten van de IJslander op onze social media geplaatst. Het was bij ons onder de aandacht gebracht dat deze vachten nog niet waren gezien in het spel. De huidige manier waarop ons kleurensysteem werkt is erg gevoelig voor menselijke fouten, en desondanks het drievoudig gecontroleerd te hebben, is deze er toch doorheen geglipt. We willen ons verontschuldigen voor de verwarringen die dit heeft veroorzaakt! De bug is wat gecompliceerd om op te lossen, dus we kunnen hier pas na kijken, nadat onze strategie sprint weken voorbij zijn. Zodra de genetica op de juiste manier weer is verbonden aan deze vachtkleuren zullen we jullie dit laten weten in een nieuwsbericht! Tot dan, weten we nog niet zeker welke en hoeveel vachten er precies aan deze bug gekoppeld zijn. Onze oprechte excuses voor het maken van deze fout.


👋 Afscheid van Amy! 👋

In de afgelopen 6-maanden genoten we van deze getalenteerde stagiaire binnen ons team. Helaas zit Amy’s stage er alweer op en willen we haar graag bedanken voor al haar fantastische werk! We hopen dat zij net zoveel plezier heeft gehad als wij. Veel van haar werk kan nog niet in het spel worden gezien, maar je kunt hier wel een kleine impressie vinden van haar concept art wat ze heeft gemaakt voor een van onze toekomstige plannen, de avatar creator!

Ze zal heel erg gemist worden en het wordt lastig om haar goed te vervangen! Maar… Als jij dit graag wilt proberen - dan vindt je hier onze huidige vacatures.


🐞 Recent Opgeloste Bugs 🐞

⚈ Na de V2-verhuizing van de gebruikersinstellingen gingen er wat dingen mis bij het verhuizen van je landgoed. Dit is opgelost.
⚈ Tinker: Bij een enkele tekening zat er een rare veeg op het gezicht van een merrie.


🚨 Herinnering: Strategie Sprint van 1 tot 14 Februari 🚨

Zoals eerder aangekondigt, gaat het team de eerste twee weken van februari aan de slag met een strategie sprint om zich volledig te focussen op het plannen van de toekomst van het spel. Gedurende die tijd zijn wij alleen aanwezig voor problemen, maar onze moderators helpen jullie graag verder zoals altijd.

Onze volgende nieuwsbericht kun je verwachten op 17 februari!


We hopen dat jullie blij zijn dat je eindelijk je vriezers kunt legen en dat je misschien nog wel nostalgische hengsten tegenkomt terwijl je door al die buisjes sorteert. Heb je ze niet meer nodig? Weg ermee! Nog als laatste opmerking, vergeet niet onze nieuwe maandelijkse achtergrond te bekijken in de Delta Store op de eerste maandag van Februari! Het is alweer bijna zover.

Bedankt voor het lezen,

Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken