Community Update - Het Team is er weer!

Wednesday, Feb 17 om 14:00

Hoi allemaal! We zijn er weer en het is weer tijd voor een community update. Deze keer hebben we minder te vertellen. Dit komt doordat ons team de afgelopen weken vooral bezig is geweest met de strategie sprintweken.


💡 Strategie Sprintweken 💡

Hoewel diverse teamleden regelmatig samenkomen om hun plannen en vragen door te spreken, waren de afgelopen twee weken anders. Het was de eerste brainstorm waarbij echt haast alle teamleden aanwezig waren en elkaar via video zagen. De focus nu was anders dan normaal. Normaliter zijn we vooral bezig met onze dagelijkse werkzaamheden, maar nu lag de focus op de toekomst van het spel. We zijn veel bezig geweest met strategieën bedenken voor de lange termijn en hadden hele leuke en productieve sessies. We gaan dit soort strategie besprekingen met meer regelmaat doen, zonder dat dit onze standaard werkzaamheden in de weg zal zitten.

De onderdelen die tijdens deze sprints zijn behandeld kunnen we helaas nog niet delen met jullie. Uiteraard zullen we jullie later bij onze plannen betrekken, maar op dit moment is het daar nog te vroeg voor.


🤖 Over 2-Weken de Markt Verhuizen naar V2 🤖

Het volgende onderdeel wat we naar V2 verhuizen is de markt. Eén van de lastigere pagina’s om te verhuizen. We verwachten dat deze verhuisd gaat worden op donderdag 4 maart. Dit valt buiten ons normale schema.

Wij hopen dat wij wat verbeteringen kunnen doorvoeren tijdens deze markt update, maar we weten nog niet zeker of en wanneer dat gaat gebeuren. We zullen hier de komende weken meer over horen. Hier zullen wij jullie over informeren in het begeleidende nieuwsbericht tijdens de livegang van die update. Een update livezetten op een donderdag zal een uitzondering zijn. We zullen daarna weer ons standaard schema oppakken en om de woensdag nieuwsberichten plaatsen.


Dit was alles voor vandaag. Fijne februari gewenst!

Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken