Community-update - V2-markt uitgesteld, Voorbereiding 3e generatie Foundation paarden, rassen vernieuwen, art stagiair, achtergrond maart.

Wednesday, Mar 3 om 17:00

Hallo iedereen! Hebben jullie onze uitgebreide nieuwsupdates gemist? Wij ook! In dit bericht vertellen we over: onze V2 marktupdate die moet worden uitgesteld, we bereiden ons voor op de volgende ronde foundation paarden en zijn hiervoor benieuwd naar jullie input, we onthullen welke rassen opnieuw worden getekend, we presenteren jullie onze nieuwe art stagiair, en we hebben informatie over de nieuwe achtergrond van maart!


🤖 V2 markt uitgesteld tot de 10 Maart 🤖

We hadden gepland om morgen onze V2-markt uit te brengen, maar tijdens het testen merkten we dat een hele pagina over het hoofd was gezien door onze ontwikkelaars en nog steeds in V1 stond. Oeps! De pagina is inmiddels gecodeerd, maar we hebben niet genoeg tijd gehad om dit goed door te testen. Onder deze omstandigheden leek een release op donderdag te riskant: kun je je voorstellen dat bugs de verkoop van paarden op een dwaalspoor brengen terwijl onze ontwikkelaars genieten van hun weekend? Daarom zullen wij deze pas op woensdag 10 maart vrijgeven, mits alles goed gaat. Duimen maar!


🐴 Foundation Paarden # 3 - Voorbereidingen 🐴

We bereiden ons voor op de 3e ronde foundation paarden die ergens in mei zullen uitkomen. De huidige generatie was niet erg geliefd. We hadden hun statistieken aangepast en probeerden meer variatie aan de paarden toe te voegen, om ze bruikbaar te houden voor bestaande bloedlijnen. Dit leidde ertoe dat sommige foundation veulens, de door spelers gefokte veulens overmeesterden, ondanks onze pogingen om dat te voorkomen. Daarnaast werd deze ronde foundation paarden in veel gevallen niet als goed genoeg ervaren, terwijl in andere gevallen ze weer té goed waren. We zouden graag jullie input ontvangen om ons te helpen de volgende generatie meer voldoening te geven!

Het creëren van deze nieuwe paarden zal een uitdaging zijn. De oorspronkelijke werking van de foundation was bedoeld om gemakkelijk toegang tot de rassen te bieden. Sindsdien zijn er veel fok projecten van de grond gekomen en doorontwikkeld. Elk nieuw bloed heeft invloed op de bestaande lijnen. We vragen ons daarom af wat onze gemeenschap verwacht van de foundation in het algemeen, en de volgende generatie in het bijzonder.
Onderstaand onze overwegingen:

Kleuren: We zijn van plan om enkele van de ontbrekende genen (geel) uit onze Notion tabel te introduceren met de komende lading. Een nieuwe ronde foundation paarden is een ideale kans om dit te doen, al is niet in te schatten hoeveel genen we kunnen toevoegen voor die tijd.
Stats: Als de statistieken van de nieuwe lading te laag zijn, voelt het wellicht niet de moeite waard om ze te gebruiken, zeker nu inteelt nog geen gevolgen heeft. Als de statistieken te hoog zijn, kan al het werk dat spelers aan hun kuddes hebben besteed, voor niks zijn. Er is het idee om de statistieken van de 1e generatie te gebruiken en hun namen, geslachten, kleurgenen en continenten te veranderen. Hun veulens zouden de door spelers gefokte dieren niet mogen overmeesteren. Maar er kleven ook nadelen aan deze aanpak: de eerste generatie van de foundation was bedoeld om de echte raskenmerken te weerspiegelen, dus de kwaliteit van de foundation veulens varieerde aanzienlijk tussen de rassen. In vergelijking tot de 2e generatie.
Namen: We willen de gemeenschap graag betrekken bij het proces van namen geven. De vorige keer hebben we fouten gemaakt, die we nu willen voorkomen. Graag verzamelen wij jullie kennis over de naamgeving van de rassen die wij nu hebben. Waarschijnlijk weten jullie daar meer over. Binnenkort zullen we daar voor jullie een portaal voor openen, zodat jullie namen kunnen insturen!

Tot het zover is, ontvangen wij graag concrete antwoorden en opmerkingen van jullie met betrekking tot de onderstaande vragen:

1. Wat zijn je verwachtingen en zorgen bij de 3e generatie foundation paarden?
2. Wat vind je van het idee om de statistieken van de 1e generatie te hergebruiken?
3. Ken je de naamgevingsregels van een specifiek (in-game) ras waarmee we rekening moeten houden? (Stuur graag een link mee naar de bron)


🎨 Voortgang Art Team - Rassen vernieuwen 🎨

In januari publiceerden we in Notion een roadmap over onze paarden en genetica. Je kunt deze hier vinden: [\ * KLIK \ *] (https://www.notion.so/Horse-Breeds-Artwork-Genetics-0ac702f3db48457c952cd195899fc8d1). Deze is ook gelinkt in dit forumtopic. In wat volgt noemen we deze "de Notion-tabel". Onderstaand vind je de antwoorden op een paar veelgestelde vragen omtrent deze tabel.

Waarom we sommige rassen overdoen, maar andere niet

Het tekenwerk van alle 8 rassen gemarkeerd met "Redo: Yes" in de Notion-tabel zijn ofwel erg verouderd of hebben een kleinere bestandsgrootte dan nodig is voor toekomstige plannen. We moeten die rassen opnieuw tekenen, ongeacht hun stijl of anatomische correctheid. Daarna zullen we opnieuw bekijken of er rassen zijn die opnieuw gedaan moeten worden, of aangepast. Op dit moment denken we bijvoorbeeld aan de Suffolk Punch en Oldenburger (in de tabel: “Redo: Maybe”). Maar naarmate dit spel ouder wordt, veroudert het artwork mee, en wat vandaag misschien geweldig lijkt, kan er morgen relatief lelijk uitzien. Zelfs een "Opnieuw: Nee" kan in de verre toekomst toch een "Ja" worden.

Volgorde van de verniewingen

De volgorde in deze lijst kan veranderen! Groep 1 wordt als eerste vernieuwd, groep 4 als laatste, maar binnen elke groep worden de rassen alfabetisch gesorteerd voor de leesbaarheid. De definitieve volgorde daarbinnen kan verschillen.

(1) Belgisch Trekpaard & PRE - De rassen met de meest verouderde art stijl, dat al jaren geen update heeft gehad.

(2) Exmoor, Fries, Haflinger - De minst kleurrijke rassen waarvan het vernieuwen relatief weinig tijd in beslag zal nemen. Deze hebben ook al jaren geen updates meer gehad.

(3) Akhal-Teke, Arabier, Quarter Horse - Zeer kleurrijke rassen waarvan het vernieuwen tijdrovend zal zijn. We hopen dat ons systeem voor het uploaden van afbeeldingen is bijgewerkt voordat we deze opnieuw doen. Alle drie hebben een kleine update gekregen in 2020.

(4) Mogelijk rassen vernieuwen die zijn gemarkeerd met "misschien" of "nee" in de Notion-tabel.

Waarom wordt er niet meer liefde in mijn ras gestopt?

We weten dat veel spelers hoopten dat bepaalde rassen eerder dan later zouden worden bijgewerkt. Hoewel de bovenstaande lijst licht werpt op onze plannen, weten we dat dit bij sommigen teleurstelling kan veroorzaken. We zijn ons ervan bewust dat er diverse gepassioneerde spelers actief aan het fokken zijn. De volgorde van welke rassen er vernieuwd worden, staat volledig los van hoeveel we dat ras of de spelers hierachter waarderen.

De rassen van groepen 1 en 2 gaan al heel lang mee zonder updates - ze hebben niets nieuws ontvangen sinds hun releases 5-9 jaar geleden. Deze rassen hebben ook nog eens minder kleuren, dus het uitvoeren hiervan is vrij eenvoudig gedaan. De rassen met de meest verouderde stijl hebben we op de eerste plaats gezet.

Vervolgens zijn er nog rassen die er qua stijl best goed uitzien, maar die qua formaat veel te klein zijn. Er is helaas geen eenvoudige manier om te kleine bestanden goed te kunnen vergroten, zonder daarbij kwaliteit te verliezen. Als we deze opnieuw moeten doen, dan spelen praktische overwegingen een rol. De huidige manier om afbeeldingen naar ons systeem te uploaden is vervelend: elke afbeelding moet handmatig worden toegevoegd aan en verbonden met de genetica, wat traag is en erg vatbaar voor fouten (een aantal van jullie herkennen dit vast wel). Kleurrijke rassen zoals de Arabieren, Akhal-Tekes en Quarter Horses kosten dus veel tijd om opnieuw te uploaden. Deze drie rassen zijn vorig jaar geüpdatet: Quarter Horses ontving het pearl-gen in januari 2020. De Akhal-Tekes en Arabieren kregen nieuwe variaties in oktober 2020, om toch enigszins wat leuks te kunnen geven voor deze fokkers voor het eerst sinds tijden. Op basis van het bovenstaande staan ​​die drie rassen in groep 3 op onze herkansing lijst.

We hebben al lang plannen om ons uploadsysteem bij te werken om de hoeveelheid werk en bugs drastisch te verminderen. Hierdoor zou ons Art-team meer tijd kunnen besteden aan het maken van nieuwe kleuren, en minder tijd aan het uploaden en koppelen met genetica. We hopen dat we het verbeterde systeem klaar hebben tegen de tijd dat de rassen van groep 3 vernieuwd zullen worden.

Hoe zit het met nieuwe rassen?

Onze artists werken momenteel niet aan nieuwe rassen, dus hun status is "ON HOLD" in de Notion-tabel. Het is moeilijk te zeggen wanneer er weer aan die rassen zal worden gewerkt. We willen graag eerst de vernieuwingen afronden. Als de update van ons systeem voor het uploaden van afbeeldingen bijvoorbeeld langer duurt dan we hopen, moeten we misschien kiezen tussen het opnieuw uitvoeren van de rassen van groep 3 (Akhal-Tekes / Arabieren / QH) en ze handmatig toevoegen, of werken aan nieuwe rassen om de wachttijd te overbruggen. We moeten eerst afwachten hoe de V2-overdracht en het opnieuw uitvoeren van groepen 1 en 2 verlopen.

Hoe zit het met de nieuwe foundation paarden?

Zoals eerder in dit bericht vermeld, gaan onze artists ook werken aan ontbrekende genen voor de volgende ronde foundation paarden. We hopen zoveel mogelijk ontbrekende genen toe te voegen als we kunnen, maar dit kan alleen gebeuren voor rassen die niet opnieuw zullen worden uitgevoerd. Anders zouden onze artists veel nieuwe art moeten maken in de wetenschap dat het allemaal voor niets zal zijn als de rassen eenmaal opnieuw zijn gemaakt.

Hoe zit het met de Engelse Volbloeden?

De art van de Engelse Volbloed (Thoroughbred) is al een tijdje klaar, maar ze worden pas toegevoegd aan het spel zodra de V2-overdracht is voltooid, zoals [beslist per community-poll] (https://v2.horsereality.nl/news/28/engelse-volbloed-poll-de-stemmen-zijn-binnen-resultaten-nieuwe-researcher-wat-nu-en-paardenkleur-faq). Hun release wordt beïnvloed door ons devteam, en niet door onze artists.


👋 Nieuwe art stagiaire - Mette 👋

We zijn erg blij om onze nieuwe art stagiair aan je voor te stellen! Mette heeft haar proefperiode met succes behaald en zal tot juli ons team komen versterken. Het is erg leuk om haar in de buurt te hebben en we kijken er naar uit om met haar samen te werken! Ze schreef een korte introductie voor jullie:

_Hey Haaaii Heellooow! Leuk om je te ontmoeten! Mijn naam is Mette! En een paar weken geleden ben ik hier aan mijn stage begonnen! Ik ben echt super blij om hier te zijn! Ik ben 19 jaar oud en een 3e-jaars student en studeer om Game Artist te worden! Ik ben letterlijk verslaafd aan League of Legends, Overwatch, Animal Crossing en nog veel meer! Ik hou er ook van om met vrienden om te gaan als ik niet aan het gamen ben of art aan het maken ben. En als ik aan het tekenen ben kijk ik een hoop films of series op Netflix haha, ik heb bijna de hele Netflix gekeken denk ik, oeps! Als je wilt, kun je me een DM sturen voor meer vragen!

Mijn Instagram is [@toxiart_] (https://www.instagram.com/toxiart_/) en ik ben beschikbaar op Discord (Mettaaahhh # 4707)! Een fijne dag allemaal! _

Psssst, als je ons team zoals Mette wilt komen versterken - we hebben verschillende stageplaatsen beschikbaar!


🖼️ Achtergrond Maart 🖼️

Normaal gesproken voegen we elke eerste maandag van de maand een nieuwe achtergrond toe aan de Delta Store. Deze keer duurt het iets langer voordat hij arriveert, omdat onze artist wat technische problemen heeft. We hopen deze spoedig te kunnen laten zien.

Kun je het thema van deze achtergrond herkennen aan de sneak peek?


Nadat we alle informatie hebben verwerkt, kijken we uit naar jullie feedback in de reacties! Vergeet onze vragen over de foundation paarden niet.

Warme lentegroeten,
Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken