Community Update - Markt naar V2 verhuisd + verbeteringen, Discord scam, achtergrond maart, zomertijd & opgeloste bugs

Wednesday, Mar 10 om 14:30

Hoi allemaal! Vandaag hebben we de markt naar V2 verhuisd! We hebben ook een belangrijk bericht omtrent Discord scams. We vertellen over de achtergrond van deze maand, onze aanpak voor de zomertijd die binnenkort weer ingaat, en we hebben voor jullie een lijst met bugs die opgelost zijn.


🤖 Market V2-Transfer 🤖

We zijn blij om te kunnen melden dat de verhuizing van de markt naar V2 is afgerond. We hebben gelijk een paar verbeteringen kunnen doorvoeren.

 • Er is nu een weiger knop voor privé verkopen! Dit is een veelgevraagde feature die we mooi konden meenemen tijdens de transitie.
 • De verkopen worden nu elke minuut verwerkt. Voorheen was dit 30-minuten in ons systeem, waardoor het best even kon duren voor je paard werd verplaatst naar de nieuwe eigenaar. Dit zou nu veel sneller moeten gaan.
 • Het is niet langer mogelijk om paarden publiekelijk gratis te verkopen. Voorheen kon je de buyout prijs instellen op “00” om een paard gratis te verkopen, maar dit was nooit onze bedoeling. Hoewel, het instellen hiervan nog wel mogelijk is (omdat de paardenprofielen nog in V1 staan), heb je op de verkooppagina nu geen mogelijkheden tot kopen meer.
 • We hebben een paar tekstuele aanpassingen gemaakt met betrekking tot de labels van de knoppen, markt notificaties en omschrijvingen. Hopelijk is het nu iets gemakkelijker te begrijpen.
 • Er staan nu altijd knoppen bij de verkoop naar het paardenprofiel. Voorheen was dit alleen bij merries die met veulen werden verkocht.
 • Indien een paard is uitgerust met achtergrond, wordt deze ook weergegeven in de verkoop.
 • Indien een paard met veulen wordt verkocht, dan staan nu zowel merrie als veulen in de notificatie met een linkje naar hun profiel. Voorheen stond hier alleen de merrienaam.
 • Binnenkort: Terwijl we de zoekfunctie binnen de markt schaalbaar maakten voor mobiel werd het overzicht daardoor echt enorm. We hadden niet genoeg tijd meer om dit ook te laten "invouwen", maar we hebben dit op ons lijstje gezet voor de volgende update (ook beschikbaar voor PC).
  .

Er zijn nog genoeg toekomstige plannen voor de markt, bijvoorbeeld het weergeven van de exacte eindtijden, dingen die eigenaar wel of niet kan doen op het moment dat het paard te koop staat, of de manier hoe de merrie-met-veulen verkopen werken. We weten dat spelers graag meer verbeteringen zien, echter was het niet meer mogelijk om dat tijdens deze verhuizing te doen. De meeste van deze functionaliteiten bevinden zich op de paardenprofielen, welke nu nog in V1 staan.

Globaal genomen zou de markt grotendeels hetzelfde moeten werken als voorheen. Gezien het cruciaal is dat de verkopen naar de juiste spelers gaan, hebben wij ons best gedaan om zoveel mogelijk bugs op te lossen in onze interne testfase. Het kan helaas toch voorkomen dat er wat doorheen is geglipt. Als je zo’n bug tegenkomt, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten via ons bug reports board op het forum. Als je een glitch hebt gevonden waar misbruik gemaakt van kan worden, rapporteer deze dan niet publiekelijk, maar stuur deze in via ons contactformulier.

🚨 Discord Scam 🚨

Sindskort zijn er enkele mensen die lid worden van onze Discord Server om vervolgens spelers berichtjes te sturen. Daarin geeft de persoon aan dat je in de problemen bent gekomen door hun, omdat ze je per ongeluk ergens gerapporteerd hebben. Zelfs als zo’n bericht er betrouwbaar uitziet, open alsjeblieft geen linkjes van deze mensen als je ze niet kent! Rapporteer dit onmiddellijk bij het team, zodat we hun uit onze server kunnen verbannen. Er zijn diverse scams waar we vanaf weten, maar lang niet allemaal en we willen ervoor zorgen dat jullie allemaal veilig blijven binnen onze server.


🖼️ Achtergrond Maart 🖼️

Vanwege technische problemen konden we helaas niet onze achtergrond van Maart op tijd opleveren. De SSD van onze artist was helaas stuk gegaan, waardoor deze een tijdje niet kon tekenen. De nieuwe achtergrond het Gondwana Regenwoud is nu beschikbaar in de Delta Store. Welkom in de jungle! Dit is een limited edition achtergrond die alleen in Maart beschikbaar is, maar door de uitloop blijft deze dit jaar tot en met 10 April in de shop staan.

Bekijk hier een voorbeeld


🌅 Zomertijd 🌅

Binnenkort gaat de zomertijd weer van start. Gezien onze servers draaien in Europa, wordt onze in-game tijd ook aangepast. Over de jaren hebben we veelvuldig problemen gehad tijdens onze nachtelijke rollover welke rond 02:00 en 03:00 HR tijd plaatsvinden. Dat is hetzelfde moment dat de tijden worden aangepast als de zomer en wintertijd ingaan. Het plan is dan ook dat we vanaf dit jaar de rollover willen verplaatsen naar een ander tijdstip, bijvoorbeeld 04:00 en 05:00 uur HR tijd. Hierdoor zouden we niet meer diezelfde problemen moeten hebben. We moeten nog de fijne details met ons dev-team bespreken voor we daar concretere aankondigingen over kunnen doen.


🎨 Opgeloste artwork bugs 🎨

Het team heeft hard gewerkt om zoveel mogelijk bugs op te lossen! Onderstaand vind je de lijst met alles gerelateerd aan het artwork:

 • Sommige Tinkers hadden gekke vegen over het gezicht.
 • Een aantal Brumbies hadden witte aftekeningen die waren weggelopen in de volwassen versie.
 • Een specifiek Brumby paar kreeg tijdens het fokken de error: Column colour_id cannot be null. Er was een probleem waarbij het zilver-gen niet goed verbonden was aan de bijbehorende afbeeldingen.
 • De smoky black dun Brumby merries hadden een staart die te donker was.
 • De twee Suffolk Punch foundation paarden Sulgrave Sun en Newton Garrisson zagen eruit als zweetvos (chestnut flaxen), terwijl ze eigenlijk een normale voskleur hebben.
 • De manen waren er vandoor gegaan bij één van de Kladruber hengst voskleuren.
 • De smoky black pearl voor de tinkers misten een stuk van hun staart.
 • Bij één van de witte aftekeningen van de tinkerveulens, ontbrak een stuk wit bij de hoef.

.


🐞 Overige opgeloste bugs 🐞

Naast de bovenstaande artwork gerelateerde bugs, hebben we ook wat andere bugs kunnen oplossen op beide servers.

 • Tijdens het verhuizen naar een ander continent werden paarden soms niet goed overgezet.
 • Wanneer iemand zijn account verwijderde kregen zij soms een “null” error. Er bleek een probleem te zijn met het verwijderen van hun profielinformatie. Dit werkt nu weer en spelers zouden zonder problemen hun account moeten kunnen verwijderen!
 • Wanneer iemand zijn account activeert, werd dit niet goed gelogd in het systeem. We hebben dit opgelost, zodat het weer exact duidelijk is wanneer iemand registreert.
 • Wanneer je een Horse Reality URL wilde plaatsen met een iPhone kreeg je nogal eens een error bericht. Dit zou opgelost moeten zijn.
 • De “ruin” symbolen ontbraken op sommige paardenpagina’s.
 • De capaciteit van je landgoed liet soms random nummers zien. Dit is opgelost en laat weer het juiste getal zien.
 • De banner die activeert tijdens DP-sales liep op mobiel vaak te lang over op de pagina.
 • Sommige spelers ontvingen zo nu en dan geen rente. Dit zou opgelost moeten zijn.
  .

Zoals altijd, we hopen dat je alle informatie hebt kunnen vinden in dit nieuwsbericht. Als je vragen, zorgen of feedback hebt hierover, laat het ons dan weten in de reacties!

Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken