1 April - Horse Reality gaat Rembranden!

Thursday, Apr 1 om 00:01

Hallo iedereen! Vandaag moeten we iets uit de doeken doen. We hebben altijd ons best gedaan om Horse Reality er gelikt uit te laten zien. Dus we zijn terug naar de tekentafel gegaan om onze creatieve uitspattingen te herevalueren. Het resultaat is glashelder: onze tekenaars zijn een beetje uitgetekend. Het was een kunstige beslissing, maar we kunnen er geen doekjes om winden: we zijn toe aan een nieuw canvas. We gaan officieel rembranden!

Wat er volgt is een portret van onze visie. Onze tekenaars zullen niet meer voor ons werken en een nieuw team zal gaan beeldhouwen. De moderators nemen het creatieve werk over en zullen vanaf nu alle game art ontwerpen. Ze waren ontzettend geanimeerd toen wij ze over hun nieuwe taken vertelde. Ons schildersdoek is eindelijk droog, dus we mogen verfklappen wat onze verrassing is:

Alle huidige paardenrassen zijn totaal opnieuw getekend door onze moderators! Voor een extra vleugje kleur en flair zijn ze nog meer gevarieerd dan voorheen. Met het realisme in gedachten zijn niet alle poses heel charmant. Met paarden schilderen gaat het al snel van portret naar kroket. Elk teamlid heeft een hele unieke stijl, over het geheel genomen zijn de meesten wat abstract. Sommige zijn totaal anders dan de oude illustraties, maar bij velen is de Karel Appel niet ver van de boom gevallen. Wij hopen dat jullie deze veranderingen net zo emotioneel vinden zoals de rest van het team. Want als dit goed in de smaak valt dan kan je Vermeer verwachten van ons!

Heel veel plezier en houd de kalender in de gaten!
Het Aangepaste Horse Reality Team

P.S.: Door vandaag in te loggen, heb je de “Rembranden” mijlpaal verdient voor ons 1 april evenement en 5 FT ontvangen als een klein extraatje!

P.P.S.: Heb je nog steeds geen idee waar dit over gaat? Vandaag is het 1 april! Je paarden zijn voor één dag omgetoverd naar creaties van onze moderators, maar morgen zijn ze weer terug naar hun oude afbeelding! Het evenement duurt van 1 april 00:00 tot 2 april 00:00 HR time (CEST). Alle afbeelding zijn totaal willekeurig gekozen, dus wees voorzichtig als je een nieuwe aankopen doet op de paardenmarkt! Volgend jaar zullen we een toggle-knop die aan en uit kan toevoegen aan dit evenement. Maar we wilden op dit moment niet nog extra werk neerleggen bij ons development en art team. Dit is ook de reden waarom we afgelopen jaar hadden aangegeven geen nieuw 1-april evenement te houden in 2021. Toen onze geliefde moderators met dit idee aankwamen, leek het ons té leuk om dit af te slaan. We zijn ontzettend dankbaar voor zo’n fantastisch team!

Reacties

Log in om de reacties te bekijken