Vernieuwde PRE paarden!

Friday, Apr 2 om 00:15

Update 2 april 17.30: Schimmel PREs en Ijslander velen zilver schimmel en zilver valk.
Het lijkt erop dat enkele schimmel PRE vachten niet correct zijn toegewezen! Omdat we het spel in een kleine onderhoudsmodus moeten zetten om dit op te kunnen lossen, zullen we dit woensdag 7 april doen samen met onze gewoonlijke code update. Gelieve alle verdachte schimmel PREs te melden in ons bugreport forum zodat we hen niet vergeten!

Er is ook een kleine verrassing mee ingeslopen bovenop onze PRE update - sommige Ijslander veulens hebben ook een nieuwe kleur gekregen! De zilver schimmel en valk schimmel veulens zijn vervangen door een meer realistische versie van hun vachtkleur, gebaseerd op ons nieuw onderzoek. Het plan was om zulke updates bij verscheidene rassen toe te voegen bij de volgende ronde van nieuwe foundation paarden, maar het lijkt erop dat de Ijslanders niet konden wachten en zichzelf vandaag al hebben vrijgegeven!


Hallo iedereen! 1 april is weer voorbij en alles is weer zoals het was... Maar wacht…
Is écht alles weer normaall?


🐴 Het nieuwe PRE paard (Pura Raza Española) is gearriveerd! 🐴

We zijn heel enthousiast om precies vandaag ons nieuwe PRE paard te presenteren!
De oude afbeeldingen zijn geüpdated. Dat betekent dat als je voorheen een PRE paard in bezit had, je hetzelfde paard in je stallen hebt staan, maar dan met een nieuwe prent!

Op dit moment hebben we nog geen missende genen of kleurvariaties toegevoegd! Tot zover hebben we echt alleen de oude tekeningen geüpdated met de nieuwe tekeningen. Al zijn sommige vachten verbeterd aan de hand van ons meest recente onderzoek, en worden ze nu realistischer weergegeven!


😴 Support & Bugfixes in de ochtend 😴

Om alles goed te prepareren voor jullie is onze nieuwe PRE er stiekem ingeslopen tijdens ons 1-april evenement. Rond middernacht zijn alle paarden weer naar hun originele staat teruggebracht. De PRE heeft echter een magische transformatie ondergaan! Er is alleen één probleem met wensen die ‘s nachts uitkomen: Ons team ligt lekker te slapen! Al jullie vragen en bugs zullen zo snel mogelijk behandeld worden, zodra de zon weer opkomt voor ons! Als je iets bent tegengekomen, stuur dan je bugreports in op het bugreports forum. Alvast bedankt voor jullie begrip!


Wij hopen dat jullie een leuke dag hebben beleefd tijdens ons 1-april evenement! Als je hierbij aanwezig was, dan heb je een badge en 5FT ontvangen. Heb je het gemist? Zet dan zeker die datum in je kalender voor volgend jaar! Onze volgende nieuws post zal weer een normale nieuwsupdate zijn. Deze staat gepland op 7 april! Vergeet niet om aanstaande maandag onze nieuwe achtergrond te bekijken in de Delta Store. Wij denken dat deze héél mooi samengaat met onze nieuwe PRE paarden...

Jullie enthousiaste Horse Reality team!

Reacties

Log in om de reacties te bekijken