Community Update - Nieuwe Features, Engelse Volbloed Poll, Rollover Aanpassingen, PRE & IJslander Vachten

Wednesday, Apr 7 om 16:18

Hallo beste community! โค๏ธ Vandaag delen wij een aantal nieuwe features die toegevoegd zijn in het spel met jullie. Ook gaan we het hebben over foundation paarden en de Engelse Volbloed. Tot slot informeren wij jullie ook over de PRE schimmel kleuren en de IJslander veulen vachten.

๐Ÿ”ฅ Code Update: Nieuwe Features! ๐Ÿ”ฅ

Twee weken geleden hadden we het over de strategy sprints en wat daaruit voortkwam. Daar zat een lijst bij met features waar wij aan zouden gaan werken. Vandaag zijn de eerste features van de lijst in het spel geรฏmplementeerd.

We zijn begonnen met wat kleine verbeteringen, met name voor de premium accounts. Dit is enkel pas het begin van de vele updates die zullen volgen. Er wordt hard gewerkt aan de volgende features, wees dus niet bang als jouw favoriete feature niet in deze update zit! We kunnen altijd aanpassingen maken, dus schroom niet om ons te laten weten wat je graag aangepast wilt zien! Niet alles is mogelijk op korte termijn, maar we zijn zeker nieuwsgierig naar jullie meningen en wensen.

Nieuwe features die vandaag zijn toegevoegd:

โšˆ Spelersprofielen hebben nu een verkoop tab die automatisch een lijst laat zien van alle paarden die een speler te koop heeft staan. Spelers kunnen de URL direct delen met anderen.
โšˆ Je bank geschiedenis blijft nu 7 dagen lang zichtbaar en niet maar 24 uur! In de toekomst willen we categorieรซn toevoegen, zodat je je uitgaven zorgvuldig kan sorteren. Maar het verlengen van de bank geschiedenis was de eerste stap in deze richting.
โšˆ Premium spelers hebben nu een badge naast hun avatar en zijn bovenaan zichtbaar op de online spelers lijst online users list. Het Horse Reality team staat daar echter wel boven.
โšˆ Horse Reality personeelsleden hebben nu kleurrijke rollen tags bij hun namen/avatars zodat het duidelijker is wie er nu een teamlid is, en wie een premium speler is. Zo wordt het makkelijker om het team te vinden.
โšˆ Premium spelers kunnen nu een profiel thema kiezen op de โ€œwijzig profielโ€ pagina. Voorlopig kun je kiezen uit zes verschillende themaโ€™s om het profiel op te maken. We willen in de toekomst graag meer themaโ€™s toevoegen, maar we zijn eerst begonnen met een kleine selectie om te kijken wat jullie ervan vinden. In de toekomst willen we de thema's misschien ook over het hele spel doorvoeren. Voor nu kan dit helaas nog niet omdat het alleen op V2 pagina's mogelijk is.
โšˆ Premium spelers kunnen nu een geanimeerde GIF als avatar uploaden! Zodra je premium lidmaatschap afloopt wordt automatisch alleen het eerste frame van de GIF getoond. Gebruik __geen flitsende beelden en animaties __. Flitsende en snel bewegende beelden kunnen misselijkheid, hoofdpijn of epileptische aanvallen veroorzaken en worden daarom niet toegestaan. We zullen naar eigen inzicht dergelijke inhoud vragen te verwijderen. Binnenkort zullen wij een paragraaf hierover opstellen in onze lijst van spelregels.
โšˆ Premium spelers zullen nu een enkele notificatie ontvangen als het premium lidmaatschap afloopt, met een link naar de Delta Store om direct het abonnement te verlengen.

Als je een glitch tegenkomt, volg dan de onderstaande stappen:
1.Tijdelijke internetbestanden (browser cache) wissen (Google hoe je dat kan doen met de browser die je gebruikt. Dit verschilt namelijk per browser!)
2. Ververs de pagina (CTRL/CMD + SHIFT + R)
3. Is de bug nog steeds aanwezig? Meld het ons dan in het bug reports forumboard!

Shire


โ˜€๏ธ Dagelijkse Rollover Aanpassingen โ˜€๏ธ

We hebben het ook over veranderingen in onze dagelijkse rollover gehad en onze tijden waren aangepast op 25 maart naar 05:00 op de COM server en 04:00 voor de NL server, maar het lijkt erop dat dit wat moeizamer gaat dan verwacht.

Nu blijkt dat onze vorige developer al vorig jaar een stukje code naar V2 had overgezet en sindsdien is het alleen mogelijk om de rollover op hetzelfde tijdstip te doen. Blijkbaar hebben de NL en COM servers de rollover al een hele tijd tegelijk gehad en niemand binnen ons team wist daar wat van af. Dit was best verwarrend voor ons allemaal, maar dat betekent dat vanaf nu de tijden als volgt zouden moeten verlopen:

Dagelijkse verzorging rollover COM & NL: 05:00 HR tijd
Opfok Rollover COM: 05:00 HR tijd
Opfok Rollover NL: 04:00 HR tijd

De stamboeken pagina update zichzelf op hetzelfde tijdstip als de dagelijkse verzorging rollover, vandaar dat we daar ook de tekst van hebben aangepast.


๐Ÿด PRE Schimmels en IJslander Veulens ๐Ÿด

Een schimmel variant van de nieuwe PRE was incorrect toegewezen in ons systeem. De seal brown vliegenschimmel was opeens een seal brown appelschimmel. Vandaag hebben wij deze aangepast en zou alles moeten kloppen! We hebben andere schimmel varianten nagekeken voor de zekerheid, maar die zijn allemaal correct. Het lijkt erop dat er minder variatie zit in de kleuren, omdat de vliegenschimmel varianten een stuk witter zijn dan voorheen. We hebben op dit moment geen โ€œrose greyโ€ in het spel zitten voor de PRE, maar in latere updates zullen wij ervoor zorgen dat er meer variatie komt.

Ook zijn er een aantal IJslandse veulens in onze PRE update binnengeslopen! We waren van plan om deze nieuwe kleuren samen met de Foundation paarden te updaten, maar het leek erop dat de IJslander veulens haast hadden. De kleuren van de Zilver Schimmel en Valk Schimmel IJslander zijn hierbij aangepast naar een realistischere variant, na recent onderzoek.

Dit probleem was niet gerelateerd aan de ontbrekende IJslander vachten voor de volwassen paarden. Dat staat nog steeds op ons to-do lijstje.


๐Ÿค– Pop-Ups ๐Ÿค–

Een groot aantal spelers hadden opeens last van vervelende pop-ups. Wij hebben dit nagekeken en wat bleek, Google was er vanuit gegaan dat jullie allemaal best willen experimenteren met nieuwe advertentiemogelijkheden. Al die pop-ups maakten dus deel uit van een โ€œauto optimiseโ€ setting die we maar heel snel uit geklikt hebben. Dit probleem was verholpen op 6 april om 14.30 HR tijd. Bedankt voor jullie geduld de afgelopen dagen!


๐Ÿด Foundation Paarden ๐Ÿด

Begin maart hebben we een aantal vragen gesteld ter voorbereiding van de 3e generatie foundation paarden. Ons originele plan was om ze in mei te vervangen, maar we realiseren ons na jullie feedback te hebben gelezen dat we ons niet moeten haasten omtrent dit onderwerp. We willen ervoor zorgen dat de volgende generatie in lijn ligt met jullie wensen, wat betekent dat we hier meer tijd voor nodig hebben en ze niet in mei kunnen toevoegen.

Ons volgende nieuwsbericht zal hier meer informatie over geven. Als je nog niet je mening gedeelt hebt over de nieuwe generatie foundation paarden, doe dit dan nu alsnog. Beide servers hebben veel reacties gegeven omtrent de foundation paarden en we willen ervoor zorgen dat jullie echt wat aan ze hebben, zonder dat zij jullie werk in duigen gooien.


๐Ÿ–ผ๏ธ Achtergrond April : Koninklijk Paleis Seville ๐Ÿ–ผ๏ธ

Onze nieuwste achtergrond betreft een prachtig voorbeeld van Andalusische architectuur. De perfect omgeving voor jouw Spaanse schoonheden. Deze achtergrond is een beperkte oplage en zal alleen beschikbaar zijn in de maand april.


Thoroughbred

๐Ÿ‡ Engelse Volbloed Community Poll - Vol. 2 ๐Ÿ‡

We hadden de afgelopen maand aangegeven dat we de V2-verhuizing zouden pauzeren, daarbij hebben wij ook naar jullie meningen gevraagt omtrent de Engelse Volbloed en hun introductie in het spel. Veel spelers zouden graag een nieuwe poll willen zien! Dus bij deze hebben we die voor jullie opgezet, maar voordat je daarmee aan de slag gaat, lees eerst de volgende alinea's even goed door. Dit is niet alleen voor de veteranen onder jullie, maar ook belangrijk om te weten als nieuwe speler.

De kern van het probleem: De afbeeldingen van de Engelse Volbloed zijn al bijna een jaar lang zo goed als klaar. Maarโ€ฆ Het ras heeft een aantal white spotting variaties op het KIT gen die nog niet deel uitmaken van bestaande code in het spel. Wij kunnen helaas niet de juiste afbeeldingen in het spel zetten zonder dit te programmeren. Aangezien de genetica van de paarden en de profielen nog steeds in V1 staan, zijn wij niet in staat om dit nu toe te voegen. Om een lang verhaal kort te maken: We zouden de Engelse Volbloed in het spel kunnen introduceren op de korte termijn, maar dat zou alleen kunnen zonder de speciale white spotting genen. Om ze volledig, met alle genen, te kunnen toevoegen moeten we wachten tot na de V2-verhuizing, die dus nu op pauze staat. Dit kan dus erg lang duren, omdat we ook geen tijdsinschatting kunnen geven aan jullie.

De eerste poll: Afgelopen zomer, waren de spelers best teleurgesteld, omdat het leek alsof we alleen aandacht besteedde aan nieuwe rassen. En dit terwijl vele, al aanwezige rassen, nog steeds genen missen of totaal nieuwe tekeningen horen te ontvangen. Wij realiseerden ons dat we misschien de Engelse Volbloed op een later tijdstip konden introduceren en gaven jullie zo de optie om te stemmen op het ontwikkelproces dat daarbij om de hoek komt kijken. Je kan het originele nieuwsbericht hier teruglezen. De spelers hadden gestemd om dan liever te wachten, tot het ras compleet geรฏntroduceerd kon worden.

De nieuwe poll: Aangezien de omstandigheden in de tussentijd veranderd zijn, denken wij dat de eerste poll over de Engelse Volbloed niet meer overeenkomt met de huidige wensen van de spelers. Wij zouden graag iedereen opnieuw willen laten stemmen, dat lijkt ons wel zo eerlijk. Wel met de mededeling dat iedereen het recht heeft om te kunnen stemmen omtrent dit onderwerp __, dus niet alleen de spelers die Engelse Volbloeden willen fokken. Er zijn geen juiste of foute antwoorden, vandaar dat de poll ook zo belangrijk is voor ons.

Een aantal overwegingen: Een tijdje terug waren er een aantal spelers die zich, heel begrijpelijk, zorgen maakte over de algemene eigenschappen van de Engelse Volbloeden. Velen dachten dat zonder de ras-specifieke competities je geen schijn van kans kan maken tegen zoโ€™n veelzijdig ras. Het is heel jammer dat wij geen concrete datum hebben wanneer ras-specifieke competities in het spel zullen worden toegevoegd. En nu natuurlijk helemaal nu we een nieuwe strategie voor het spel hebben opgezet. Maar de veelzijdige Engelse Volbloed hoeft natuurlijk niet super sterk in het spel te worden geรฏntroduceerd. Als we toch bezig zijn met de foundation paarden kunnen we theoretisch gezien alles aanpassen en balanceren. We weten dat het allemaal wat vaag overkomt, maar we hopen dat je, met deze informatie in gedachten, een goede keuze kan maken gebaseerd op de informatie die wij met jullie hebben gedeeld.


De Vraag

Zullen we de Engelse Volbloed eerder introduceren dan gepland, maar dan zonder de White Spotting genen?

Optie 1: Ja

Voordeel: De Engelse Volbloeden kunnen binnen een paar maanden arriveren.
Nadeel: Het kan erg lang duren voordat alle vachtkleuren compleet zijn.

Optie 2: Nee

Voordeel: Een complete set vachtkleuren vanaf het begin.
Nadeel: Het kan zijn dat het heel erg lang duurt voor de Engelse Volbloed arriveert.


De Poll

๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Š

! KLIK HIER VOOR DE POLL !

Je kunt maar รฉรฉn keer stemmen en je kunt je stem niet veranderen.
Je kan op de poll stemmen tot 15 april 23:59 HR tijd (CEST).
De resultaten worden gedeeld op 20 april, na een extra controle op stem fraude.

๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Šโš ๏ธ๐Ÿ‡๐Ÿฟ๐Ÿ“Š

Lusitano


Neem je tijd om alles goed door te lezen! Vergeet niet om ons feedback te geven op de nieuwe features en laat je stem achter omtrent de Engelse Volbloed. Mogen de kansen in je voordeel zijn!

Veel speelplezier,
Jullie Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken