Community Update - Vernieuwde Belgische Trekpaarden Arriveren op 19 Mei

Wednesday, May 12 om 13:00

Hallo allemaal, een aantal spelers zat hier al met smart op te wachten: de vernieuwde Belgische Trekpaarden komen op 19 mei naar Horse Reality!

🐴 Vernieuwde Tekeningen: Het Belgische Trekpaard! 🐴

Vanaf volgende week 19 mei, gaan de Belgen ons vergezellen met nieuwe tekeningen! Dit is geen nieuw paardenras binnen Horse Reality, maar het huidige ras wordt vernieuwd en krijgt tekeningen die bij onze hedendaagse stijl passen. Ze zien er realistischer uit dan voorheen. Dus sla je slag en maak alvast wat ruimte om onze vernieuwde gespierde gasten verwelkomen!

Wat Gaat Er Gebeuren?

De oude afbeeldingen worden vervangen met de nieuwe afbeeldingen. Als je al Belgen in je stal hebt staan voordat de update wordt geïmplementeerd, zul je merken dat er straks een vernieuwde versie van hetzelfde paard in je stal staat!

Er worden geen nieuwe genen en kleurvariaties toegevoegd tijdens de update. We gaan de afbeeldingen vervangen die nu aanwezig zijn. Het resultaat kan wat afwijken van de oude versie, omdat onze tekenaars extra hun best hebben gedaan om ze er nóg realistischer uit te laten zien. De kleurvariaties en ontbrekende genen zullen in een later stadium worden toegevoegd.

Waarom Wordt Dit Ras Aangepast?

De afbeeldingen van het Belgische trekpaard zijn al sinds de start van Horse Reality aanwezig in het spel. Net als de vernieuwing van de Tinkers en de PRE paarden, was het tijd om dit ras te vernieuwen zodat het past bij de hedendaagse uitstraling van Horse Reality. Onze tekenaars hebben hun best gedaan om het ras goed tot zijn recht te laten komen, met behoud van het karakter van de oude versie.


🖌️ Werken bij Horse Reality 🖌️

We hebben ondertussen wat nieuwe moderators in hun proefperiode, maar wij zijn altijd op zoek naar meer versterking! Vele handen maken nu eenmaal licht werk. Wil jij graag in de voor- en/of achtergrond werken? Bekijk dan snel onze vacatures. Het is belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels spreekt. We zijn een internationaal team en spreken Engels onder elkaar. We zijn op zoek naar:

⚈ Forum Moderators (Vrijwillig)
⚈ Discord Moderators (Vrijwillig)
⚈ Game Artist Stagiair
⚈ Communicatie Stagiair
⚈ Community Manager


Volgende week woensdag zijn we terug met een grote update! Als alles volgens plan gaat worden de vernieuwde tekeningen van het Belgische Trekpaard, de rasspecifieke competities en de aanpassingen omtrent keuringsprijzen, allemaal op 19 mei gelanceerd!

Tot volgende week!
Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken