Community Update - Rasspecifieke Competities, Vernieuwde Belgische Trekpaarden & Paskamer Orbs!

Wednesday, May 19 om 13:30

Hallo spelers, vandaag hebben we weer spannende dingen in het verschiet! Een spelonderdeel waar we lang op hebben gewacht is hier eindelijk, de rasspecifieke competities. Daarnaast zijn ook onze Belgische Trekpaarden volledig vernieuwd en hebben zij prachtige nieuwe tekeningen gekregen! Tenslotte krijgen premium-spelers vanaf nu 1 gratis achtergrond (1 gebruik) per maand dat ze premium aanschaffen.


🏅 Rasspecifieke Competities! 🏅

Laten we ten eerste beginnen met een specifieke verandering waar velen op hebben gewacht: vandaag hebben we rasspecifieke competities naar het spel gebracht! Je kunt lezen over alle veranderingen en de gedachten hierachter in een vorig nieuwsbericht. Onderstaand een korte terugblik:

⚈ Naast onze standaard “Alle rassen” categorie bij de competities, vind je nu ook competities die rasspecifiek zijn waar je aan kan meedoen op de competitie pagina.
⚈ Het prijzengeld van alle competities (alle rassen & rasspecifiek) is verlaagd. Dit is nu grofweg de helft van wat dit voorheen was. Ook zijn de prijzen afgerond om ze “mooier” te maken.
⚈ Er komen voorwaarden voor alle competities (alle rassen & rasspecifiek): Het HRC prijzengeld voor de 1e, 2e en 3e prijs wordt alleen uitbetaald als er minstens 5 paarden in hetzelfde level meedoen. De competitie eindigt nog als normaal, maar zonder de prijzen binnen dat level.
Onze gedachten hierachter zijn bekend gemaakt in een eerder nieuwsbericht welke hierboven genoemd is. We willen voorkomen dat de economie in het spel verder verslechtert. Daarom is het nodig om zowel de prijzen aan te passen, alsmede de manier waarop ze worden uitbetaald.
⚈ In het eerder genoemde nieuwsbericht hebben wij jullie zorgen gezien, en wij snappen dat zo’n verandering eng kan zijn. Mochten de ingevoerde voorwaarden te streng blijken, dan staan wij er zeker voor open om dit in de toekomst weer te versoepelen. Ondertussen houden wij intern alle statistieken in de gaten en kijken we uit naar jullie feedback, nadat jullie het nieuwe systeem een paar weken of maanden de kans hebben gegeven.


🐴 Vernieuwde tekeningen voor het Belgische Trekpaard! 🐴

We hopen dat jullie je al hebben voorbereid: Vandaag zijn alle tekeningen van de Belgische Trekpaarden volledig vernieuwd! Ze worden nu krachtig weergeven en zien er veel realistischer uit dan de vorige tekeningen. Hun transformatie is grotendeels te danken aan de prachtige referentiefoto’s van het “Dikke Konten Team” in België. Geen grapje, dat is echt hun clubnaam! Haha. Onze moderator PrancingPony heeft ons hun referentiefoto’s doorgestuurd, omdat kennissen van haar diverse Belgische Trekpaarden hebben en met regelmaat naar trekpaard clubevenementen gaan. Zoals altijd bij de vernieuwingen zijn nieuwe genen of variaties nog niet aan de orde en zullen die in een latere update worden toegevoegd. Voor nu zijn de oude afbeeldingen vervangen door nieuwe afbeeldingen. Sommige kleuren en aftekeningen zien er misschien wat anders uit, omdat onze tekenaars hun best hebben gedaan om ze realistischer te maken! Daarnaast zijn de houdingen wat veranderd, waardoor aftekeningen op de hoofden nu een stuk beter zichtbaar zijn dan voorheen. Dus wie weet wat voor verrassingen je nog tegenkomt. Wij hopen dat jullie de nieuwe Belgische Trekpaarden net zo mooi vinden als wij.


🖼️ Paskamer - Orbs voor Premium Accounts! 🖼️

Vanaf vandaag ontvang je, voor elke keer dat je 30 dagen premium lidmaatschap aanschaft ook een “orb” die je kunt inwisselen voor 1 gratis achtergrond (1 gebruik) bij de Paskamer. Orbs kunnen niet worden geruild of verhandeld. Ook zijn het geen “nieuwe valuta”. Het is een kleine toevoeging voor jou specifiek elke keer dat je het premium lidmaatschap koopt. Zelfs met deze toevoeging blijven de kosten van het premium account hetzelfde. Belangrijk om te weten: wanneer je 2x premium achter elkaar koopt (2x 30 dagen), dan zul je 1 orb direct ontvangen, maar de 2e orb ontvang je pas op de eerste dag van de volgende maand. Deze orbs verlopen niet en blijven altijd binnen je account, ook als ze niet gebruikt worden!

Edit: Voor de duidelijkheid - als je momenteel niet over een premium account beschikt en je koopt er nu één, dan ontvang je direct een orb. Als momenteel niet over een premium account beschikt en je koopt meerdere tegelijk dan krijg je meteen een orb en de overige ontvang je elke 1ste van de maand zolang je over een premium account beschikt. Als je meerdere premium accounts hebt gekocht en je hebt nog 15 dagen over, dan ontvang je een orb op elke 1ste dag van de aankomende maand waar je premium voor hebt gekocht. Als je een premium hebt gekocht in het verleden, en nu een nieuw premium account aangeschaft, zal de orb op de 1ste dag van de volgende maand worden gestuurd.


🌸 Volgende Updates 🌸

Onze volgende community & code update zal arriveren op 2 juni en deze zullen de aangepaste keuringprijzen met zich meebrengen die we in dit nieuwsbericht hebben aangekondigd.

Een aantal van jullie vragen zich af welk volgende ras wordt aangepakt en vernieuwd, maar ook wanneer de Engelse Volbloeden arriveren. De rassen die we nu gaan vernieuwen, dat zijn de rassen die in groep 2 zitten. Dat zijn de Exmoor, Fries en Haflingers. Je kunt de status van alle rassen vinden op deze pagina in Notion.

We weten op dit moment nog niet exact op welke datum de Engelse Volbloeden naar Horse Reality zullen komen. We houden jullie op de hoogte via ons nieuws en social media. Houd dit dus in de gaten!


🐞 Bugfixes 🐞

  • De afbeelding van de seal brown silver dun Brumby hengst liet de verkeerde afbeelding zien: hij toonde als een bay dun silver afbeelding. Vermomde paarden zijn alleen toegestaan tijdens 1-april, dus hier hebben we korte metten mee gemaakt!
  • Er zijn een paar verbeteringen aangebracht in het ontwerp van de Paskamer!

We hopen dat er voor ieder wat leuks tussen zit in de update van vandaag! Bedankt voor het lezen, en we spreken jullie graag over twee weken weer in ons volgende nieuwsbericht!

Het Horse Reality Team

Reacties

Log in om de reacties te bekijken