Community Update - Code Update van Vandaag en Aankomende Ontwikkelplannen

Wednesday, Jun 16 om 10:15

Beste spelers, vandaag is het weer eens tijd voor een “kleine” maandelijkse code update! Aangezien velen van jullie nieuwsgierig zijn naar de aankomende updates, nemen we je mee naar wat we gepland hebben voor de competities! Een kleine teaser: de competitie berekeningen worden binnenkort eindelijk aangepakt! Ook hebben we weer een leuke nieuwe achtergrond toegevoegd, zijn de NPC-profielen ook voor de NL-server opgemaakt, hebben we een kleine regel update en schrijven we een stukje over de Engelse Volbloeden waar iedereen zo naar smacht!


💙 Update Van Vandaag: Kleine Aanpassingen & Bugfixes 💙

🔹 Keuringen: De navigatie voor de club-keuringen werken nu naar behoren! Nu kan je de keuringen van pagina 2, 3, enzovoorts ook zien.
🔹 Nieuwsbericht: Na het verzenden/aanpassen van een bericht wordt je teruggebracht naar de pagina waar je het laatst was ( in plaats van terug naar de eerste pagina) en het berichtenveld is nu leeg nadat je het bericht gedeeld hebt. Hoera! Geen dubbele (driedubbele) berichten meer!
🔹 Opfok: De notificaties betreft het terug komen van je veulen naar je landgoed waren in herhaling gevallen en bleven maar terug komen om de 24 uur. Kai ging een beetje te ver betreft het “op de hoogte houden van de eigenaar” haha.. Dit zou opgelost moeten zijn.
🔹 Clubs: Spelers moesten nog steeds hun maandelijkse vergoeding betalen nadat hun club al lang niet meer op actief ingesteld stond. Dit zou opgelost moeten zijn.
🔹 Spelers Profielen: De “verbannen” label was soms nog steeds zichtbaar op profielen van spelers die een tijdelijke ban hadden ontvangen, terwijl hun verbanning inmiddels voorbij was. We zijn blij om te vermelden dat dit nu opgelost is!
🔹 Spelers Profielen: Als er meerdere personen op hetzelfde apparaat Horse Reality hadden gespeeld, kon het zijn dat de login pagina soms de helft van een andere profiel inlaadde. Dit was niet makkelijk voor ons om op te lossen, maar we hebben het eindelijk voor elkaar gekregen. Grote klop op de schouders voor onze developers die weer een flink lastige bug opgelost hebben!

Plannen die niet doorgevoerd zijn
❌ Competities: Als een paard geëlimineerd wordt van een competitie, zou dit nog steeds genoteerd moeten worden in de prestaties tab van het betreffende paard, maar dat gebeurd momenteel helaas niet. Ons plan was om deze bug deze update op te lossen, maar we hebben een beter idee - de competitie berekeningen worden binnenkort aangepakt en eliminaties behoren vanaf dan tot het verleden! Lees er onderstaand meer over(“Aankomende Ontwikkelingsplannen”).


😭 Engelse Volbloeden: De Wacht Duurt Voort! 😭

Onze Engelse Volbloed liefhebbers moeten nog even geduld hebben. De oude Engelse Volbloed illustraties waren getekend onder het toeziend oog van onze vorige onderzoeker. Onze huidige onderzoeker had nogal wat opmerkingen betreffende de kleuren en hoe ze eruit zagen, dus onze tekenaars zijn hard aan de slag om deze knappers zo realistisch en correct mogelijk te tekenen! Het goede nieuws is dat we hierdoor meer kleurvariaties hebben toegevoegd dan eigenlijk op de planning stond. Het betekent tegelijkertijd ook dat deze Snelle Jelle’s niet zo snel in het spel komen als gehoopt. Houd nog even vol! We zorgen ervoor dat jullie het op tijd weten zodra ze in de afrondende fase zitten. We geven jullie de datum ruim op tijd, zodat je genoeg plek kunt maken in je stallen.


🏅 Volgende Update op 30 Juni: Competitie Verbeteringen 🏅

Zoals we in een eerder nieuwsbericht vertelden willen we jullie graag betrekken bij onze toekomstplannen. Over twee weken staat het onderstaande op de planning.

🚨 Houd er rekening mee dat updates altijd gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd kunnen worden! 🚨

🔹 Competities: Terugbetaling van inschrijfgeld als er minder dan 5 paarden ingeschreven zijn op dat niveau
🔹 Competitie: Weergeven van gezondheid and training % op de inschrijfpagina's
🔹 Competitie: De notificaties verwijderen als je niets wint omdat er niet genoeg deelnemers zijn
🔹 Competitie: Paarden kunnen meedoen aan de alle-rassen en rasspecifieke competities tegelijkertijd (evenals de stamboekkeuringen en clubkeuringen), dus 4 evenementen in totaal!

We denken dat de laatste aanpassing vooral handig is voor spelers die niet zoveel tijd hebben om het spel te spelen, omdat je nu aan meer dingen tegelijk kan meedoen. De paarden verliezen dan natuurlijk wel veel energie als je overal aan meedoet, dus de spelers die dagelijks veel spelen zullen er waarschijnlijk niet veel van merken. Aangezien 2-uur in het echte leven niet gelijk staat aan 2-uur in Horse Reality, zien we dit nog steeds als realistische update - alleen met een ander tempo.


🤖 Aankomende Ontwikkelplannen 🤖

We hebben ontzettend veel feedback ontvangen de afgelopen weken. We hebben veel gelezen en besproken in het team. Hoewel we niet elke individuele reactie kunnen afgaan, willen we graag iedereen bedanken die mee nadacht aan oplossingen.

Het was erg interessant om te lezen over* jullie feedback over het eventueel wijzigen van het minimum van 5 paarden naar 3 per competitie*. Een aantal spelers hadden graag de teugels wat zien vieren betreft de competitie restricties, maar vele anderen hebben intussen hun training strategie aangepast naar het nieuwe systeem. Het idee dat we alles terug zouden draaien bracht voor velen veel stress met zich mee, omdat je dan nog steeds niet goed kan inspelen op alle veranderingen. We hebben jullie gehoord en blijven bij ons originele plan: Het is nu een maand geleden sinds het competitie systeem is aangepast en we blijven doorgaan met balanceren en aanpassen tot we tevreden zijn, maar wel met het 5-paarden minimum in het achterhoofd.

Nu komt waarschijnlijk het meest spannende nieuws van deze week: Nadat we alleen maar positieve reacties ontvingen betreft het idee om “alle competitie berekeningen aanpassen zoals het bij dressuur werkt”, zullen we dit gaan doorvoeren. Dat betekent dat met springen bijvoorbeeld, in plaats van een weergave van penalty's en tijd in secondes, er nu een percentage komt, zoals bij dressuur. De competities zullen dan de bijbehorende spring GP en exterieur statistieken meenemen in de berekening. Binnenkort kunnen we informatie delen over welke discipline(s) er als eerst worden aangepakt.

Aanpassingen aan de competitie pagina’s en notificaties komen er ook binnenkort aan! We zijn al jullie feedback aan het verwerken naar nieuwe updates. Meer hierover volgt in het volgende nieuwsbericht.

Tot slot zijn we aan de slag gegaan om categorieën voor de bank & DP geschiedenis toe te voegen. We zouden graag van jullie horen wat jullie verwachten te zien. Wil je een overzicht zien met “competitie uitgaven: tuig, inschrijfgeld, winst…” of wil je juist in- en uitgaven? Verwacht je tabellen en overzichten, of zijn verschillende tabs genoeg? Heb jij hier een goed idee voor? Deel het in ons ideeën forum!


🏇 Nieuwe Achtergrond 🏇

Onze nieuwe achtergrond voor de maand Juni genaamd “Renbaan” is toegevoegd aan de Delta Store en paskamer! We hebben deze achtergrond ontworpen met de Engelse Volbloed op het oog. Dus als ze arriveren voelen ze zich vast meteen thuis!


Aangepaste NPC Profielen!

De NPC profielen voor Gisela, Joseph en Mia zijn eindelijk compleet en hebben nu hun verhaal die onze schrijfwedstrijd winnaars hebben geschreven op hun profielen. Ontzettend bedankt aan de getalenteerde spelers die zulke mooie verhalen schreven!


📜 Kleine Aanpassing in de Regels 📜

Misschien had je de kleine aanpassing binnen onze regels opgemerkt: We hebben regel #13 betreft regels voor Discord verwijderd. Deze staan nu in onze Discord zelf in het kanaal #regels-Nederlands.


Zoals jullie kunnen zien proberen we jullie feedback zo goed mogelijk te verwerken in onze toekomstplannen en aanpassingen. Bedankt voor het lezen en laat vooral vragen, opmerkingen en feedback achter voor ons.

Het Horse Reality Team

P.S.: We zien jullie weer in 2 weken tijd voor de update van 30 juni!

Reacties

Log in om de reacties te bekijken