Community Update - Competitieberekeningen Verzet naar 8 Sept, Fries Redesign Datum, Belgisch Trekpaard en IJslander Vachten, & Merge FAQ

Wednesday, Aug 25 om 13:00

Hooi allemaal! Dit nieuwsbericht zal een stuk korter zijn deze week. We denken dat je deze graag verwelkomt na de ellenlange berichten die we de laatste tijd hebben verstuurd. Dat gezegd hebbende hebben we een aantal interessante dingen om te delen: Terwijl onze geplande competitie update moet worden verzet naar de volgende update, zijn er een aantal spannende aankondigingen omtrent de game art! Laten we maar meteen in deze update duiken! 🤿


🗓️ De Code & Art Update Verzet 🗓️

Velen van jullie waren geduldig op onze nieuwe competitie berekeningen aan het wachten. Helaas hebben we deze update moeten uitstellen en verplaatst naar de eerstvolgende update in twee weken. De meesten van onze Community Managers zijn helaas ziek. Daarnaast hebben wij het idee dat de update nog wat meer testen en aanpassingen kan gebruiken. We hebben de berekeningen bijna zoals wij voor ogen hebben, maar het voelt voor ons verkeerd om dit nu al door te voeren. Als er bugs zijn die tevoorschijn komen en jullie hiervoor met de Community Managers moeten praten, dan is er grote kans dat zij er nu niet kunnen zijn vanwege ziekte. We wensen iedereen graag beterschap! We hopen dat jullie de extra 2 weken goed kunnen gebruiken om je paarden te trainen voordat het nieuwe systeem in het spel komt. Bedankt voor je geduld! 💖


🏅 VOLGENDE Update op 8 september: Competitie Berekeningen, Geüpdate Teamrollen, Vernieuwde Friezen & Belgisch Trekpaard Schimmel Variaties 🏅

🚨 Houd er rekening mee dat updates altijd gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd kunnen worden! 🚨

🔸Competitie Berekeningen: Zoals we hebben aangegeven in dit nieuwsbericht, verkrijgen alle disciplines een correct werkende competitie berekening! Eigenlijk was deze update voor vandaag gepland, maar zal nu binnen twee weken arriveren. Het nieuwsbericht wat we hierboven hebben gelinkt, legt in detail uit hoe dit proces eruit ziet en waarom we voor deze manier gekozen hebben. Dus neem vooral een kijkje als je niet eerder van dit nieuws gehoord hebt!
🔸 Onze teamrollen krijgen een update: Een aantal rollen die we intern al gebruiken in het bedrijf waren nog niet zichtbaar in het spel. Ook hebben de team badges een make-over gekregen van onze vorige game art stagiaire, Mette!
🔸 Bugfix: Competities De kleine weergave van nummers die wij hebben geïntroduceerd in de update omtrent de vernieuwde competities inschrijf pagina's, maakte soms een calculatie fout.
🔸Interne Aanpassingen: We zullen een update ontvangen in ons support systeem, zodat wij jullie sneller en meer gericht kunnen helpen!
🔸Vernieuwde Friezen: Deze update zal de vernieuwde Friezen bevatten. Lees hier meer over in de onderstaande alinea!
🔸Belgische Trekpaard Schimmel Variaties: Deze update zal ook extra schimmel varianten voor het Belgisch Trekpaard introduceren. Zet je appeltjes maar klaar!✨


🖤 Vernieuwde Afbeeldingen Friezen op 8 september! 🖤

In ons vorige nieuwsbericht, hadden we jullie gevraagd wanneer de vernieuwde Friezen naar het spel moeten komen. De resultaten waren luid en duidelijk: De spelers willen graag het nieuwe ontwerp van de Friezen zo snel mogelijk. Dat betekent dat deze zwarte schoonheden op 8 september zullen verschijnen!

Voor diegene die bang zijn dat dit plan de deadline voor de Engelse Volbloed verzet - nee, absoluut niet! De Engelse Volbloed staan nog steeds gepland op 6 oktober.

In onze vorige vernieuwde ras updates werd er gezegd dat we alleen de huidige illustraties 1-op-1 vervangen en er geen nieuwe variaties worden toegevoegd. Maar… Onze geliefde Friezen waren het daar niet mee eens. Het ras is niet heel kleurrijk, en aangezien er voor dat ras toch niet veel te kleuren valt… Naja, we zullen maar zeggen. Hoe meer zielen… Uhm… variaties, hoe meer vreugd! Als je snapt wat wij bedoelen…🔥


🎨 Art Update op 22 september: Ontbrekende IJslander vachten 🎨

Voor een lange tijd ontbreken er verschillende schimmelvachten voor de IJslanders. Deze afbeeldingen zijn incorrect aan ons afbeelding systeem gekoppeld. Je kunt ons originele bericht hierover hier lezen. Omdat het wat gecompliceerd in elkaar steekt is dit project steeds uitgesteld vanwege andere taken. We vinden het niet eerlijk dat iedereen hier zo lang op moet wachten, terwijl andere rassen steeds updates krijgen, dus we hebben dit een hogere prioriteit gegeven. We werken eraan om de missende vachten in het spel te krijgen op 22 september! Denk eraan dat we dit niet kunnen beloven, omdat we met beperkte capaciteit aan het werk zijn, zoals je onderstaand kunt lezen.


🌴 Team Met Vakantie & Gezondheid 🤒

Ons team draait op dit moment op lage capaciteit. Een aantal van ons zijn op vakantie, een aantal verhuizen en sommigen hebben helaas te kampen hebben met ziekte. Bug rapporten, het contact formulier en reacties in het forum/discord kanaal worden wat langzamer behandelt dan normaal. We hopen dat iedereen in het team zich snel beter voelt en hopen dat we snel weer vlotter actie kunnen ondernemen. We doen ons best het schip te bemannen!


✏️ Wiki Mods ✏️

Nu we het toch hebben over schepen… We zijn druk aan het werk geweest om een nieuwe wiki te maken. Het was nogal lastig om in deze wateren te varen, aangezien de software die we gekozen hadden helaas niet werkte voor ons. We hebben eindelijk een perfect systeem gevonden en we zijn bezig om de nieuwe wiki van informatie te voorzien! En hierbij kunnen wij best wat hulp gebruiken. Spelers die veel van kleurgenetica weten, zowel binnen als buiten het spel, zijn al helemaal welkom! Als jij goed in het Engels kan schrijven en je alles van ons spel weet, stuur ons dan een bericht via het contactformulier We verwelkomen je graag aan boord!


🇳🇱 The Merge 🇳🇱

We hebben een kleine status update ontvangen van ons dev-team en tot zo ver verloopt alles spoedig en zonder problemen. Het programmeerwerk zou zo’n 75% af moeten zijn einde deze maand. Maar het coderen is slechts de eerste stap. We moeten alles zorgvuldig testen en alle scenario's doorlopen, voor de spelers wiens account gaat verhuizen. Daarom hebben we nog geen vaste datum geprikt voor wanneer de Merge zal plaatsvinden. Zodra we meer weten stellen we jullie op de hoogte hierover! Het enige waar we op dit moment nog zeker over zijn, is dat het voor het einde van dit jaar zal gebeuren.

Afgelopen week hadden we een team-tot-speler-discussie sessie in onze discord. Om iedereen een kans te geven om hun vragen beantwoord te krijgen, zullen we dit herhalen op donderdag 9 september van 20.00 tot 21.00 HR tijd (CEST). Als jij een NL-account hebt en een NL rol op Discord bent toegewezen, kan je meedoen met deze discussie!

We werken aan een Merge FAQ pagina, waarin alle up-to-date informatie komt te staan die we al eerder hebben gedeeld. Hopelijk kunnen we deze pagina introduceren in de volgende update. Schroom niet om alsnog vragen te stellen in dit nieuwsbericht!


Volgende community update: 8 september
Tot de volgende keer!

The Horse Reality Team 🌴

Reacties

Log in om de reacties te bekijken