Community Update - Aangepaste Competitie Berekeningen, Geüpdate Teamrollen, Redesign Friese Paarden, Belgisch Trekpaard Variaties

Wednesday, Sep 8 om 13:42

Beste spelers! 🖤

We hebben een paar spannende updates voor jullie vandaag. Op een aantal hiervan hebben jullie lang gewacht… De competitie berekeningen zijn ein-de-lijk aangepast! Nu kun je écht van je winst gaan genieten. Daarnaast hebben we enkele fantastische design updates en zul je al onze teamleden kunnen herkennen aan de hand van vernieuwde badges bij hun naam! We hebben gewerkt aan een pagina die zich volledig richt op informatie omtrent de Merge. We hopen dat dit jullie duidelijkheid en structuur geeft omtrent alle prangende vragen en de vele antwoorden.

Dus, zet je maar schrap, want dit wordt een wilde (maar leuke) rit! 🤠


🏅 Code & Art Update van Vandaag: Aangepaste Competitie Berekeningen, Geüpdate Teamrollen, Redesign Friese Paarden, Belgisch Trekpaard Variaties 🏅

🔹 Zoals aangekondigd in een eerder nieuwsbericht, zijn vandaag de competitie berekeningen aangepast en werken ze nu correct voor alle disciplines! Woehoe! Als je nu niet helemaal snapt wat dit betekent en waarom dit nu is gebeurd, dan kun je alle relevantie informatie vinden via het linkje naar het eerdere nieuwsbericht. We zijn ook erg blij om te vermelden dat Paardenrennen nu de eigenschappen gebruikt in de berekening waarop jullie eerder konden stemmen in dit nieuwsbericht!
🔹 De hoofdattractie voor alle Friese paarden enthousiastelingen: Onze geliefde Friese paarden hebben hun welverdiende makeover ontvangen en we zijn echt verliefd op het eindresultaat! Onze tekenaars zijn echt fantastisch bezig geweest en hadden een hoop plezier met het werken aan deze pracht dieren. Er zijn een hoop verschillende kleurvariaties voor dit ras bijgekomen. Ondanks dat Friezen voornamelijk zwart van kleur zijn, betekent dat niet dat we geen variatie in het ras kunnen stoppen, toch?! Alle veulens die vanaf vandaag worden gefokt maken kans op deze vachtkleuren zodra ze opgroeien. We zijn benieuwd of jullie ze allemaal kunnen vinden. Probeer alleen niet verstrikt te raken in die prachtige lokken van ze tijdens je zoektocht, haha!
🔹 De Belgische Trekpaarden hebben ook extra kleurvariaties ontvangen, inclusief verschillende schimmelvariatis. We hopen dat jullie deze variaties waarderen! Vanaf deze update wordt ook de kleur seal brown pangaré nu correct getoond - dit was voorheen niet het geval. Deze aanpassing geldt alleen voor veulens die vanaf vandaag worden gefokt. We zouden dit ook graag willen oplossen voor de bestaande seal brown pangaré trekpaarden, maar dit wordt te gecompliceerd in ons huidige kleurensysteem. We denken dat we het kunnen aanpassen als we eindelijk ons upload en kleursysteem naar V2 kunnen overzetten.
🔹 Er is nog een andere aanpassing uitge-rol-d vandaag! Onze teamrollen hebben een update ontvangen: Sommige rollen zijn intern al een poosje in gebruik, maar dit kon nog niet in het spel zelf worden getoond. We hebben onze oude teambadges vervangen en de nieuwe, mooie badges van onze voormalige art stagiaire Mette bijgevoegd! Daarnaast is de online spelers pagina iets aangepast, en zorgen we er voor dat niet langer alle teamleden bovenaan in de pagina staan. Alleen de rollen die al jouw prangende vragen kunnen beantwoorden staan nu bovenaan!
🔹Interne Aanpassingen: We hebben wat updates doorgevoerd in ons support systeem, waardoor wij jullie sneller kunnen helpen.


🪲 VOLGENDE Update op 22 september: Bugfixes 🪲

🚨 Houd er rekening mee dat updates altijd gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd kunnen worden! 🚨

Een aantal updates hebben ook een handvol bugs met zich mee gebracht. De meesten hiervan werden pas later gezien. In de volgende update proberen we een lading bugs de deur uit te werken. Onderstaand zie je de bugs waar we aan werken en die we hopen op te lossen:

🔸Voornamelijk onze IJslander fans zullen hier blij mee zijn. We hebben er allemaal wat grijze haren van gekregen. We zijn blij jullie te vertellen dat de IJslanders hun missende schimmel vachten vanaf dan kunnen krijgen! Dit geldt voor elk veulen/paard wat vanaf vandaag verwerkt wordt. We willen onze spelers graag bedanken voor het gouden geduld en hopen dat jullie blij worden van de nieuwe kleuren!
🔸 Competitie checkbox bug: Niet alle paarden worden altijd correct onthouden.
🔸 Competitie herhaal inschrijvingen & negatieve energie bug: Sommige paarden willen zo graag meedoen, dat het ze lukt om meermaals in te schrijven, maar ook meer energie verliezen dan zou moeten kunnen. We hebben allemaal wel eens van die dagen, is het niet?
🔸 Dierenarts Bug: Het is meermaals gemeld dat voor sommigen de dierenarts pijnlijk traag laad, nog erger sinds de V2 update dan voorheen. We zullen de dierenarts eens even een lading peper bezorgen. Het is klaar met die koffiepauzes.
🔸 Orb bug: Sommige spelers hebben aangegeven geen orbs te hebben ontvangen in Augustus. Er zijn daardoor deze maand (september) extra orbs uitgezonden en we denken dat het probleem is verholpen, maar we houden het in de gaten!
🔸Dierenarts: Het lijkt erop dat de gezondheidscontroles toch terugkeren terwijl dit niet meer de bedoeling zou moeten zijn. Dit zou een eenmalige controle moeten zijn sinds de update naar V2.
🔸 Paarden Profielen - Prestaties: Momenteel zie je geen verschil tussen club- en spel- georganiseerde keuringen.
🔸Clubs: Wanneer een speler de maandelijkse bijdrage aan de club niet kan betalen, blijft het systeem dit ieder uur opnieuw proberen wanneer het niet lukt. Na de update, zal de speler één keer per 24-uur een bericht ontvangen voor een maximum van 3-dagen.
🔸Competities & Keuringen: Dubbelklikken op de inschrijfknoppen zorgt ervoor dat je paarden meermaals in een competitie worden ingeschreven. We zorgen dat je straks niet meer kunt dubbelklikken op die knopen en bouwen een extra check in.
🔸Zichtbaar spelers ID op het profiel
🔸De uitlogknop op mobiel is niet goed zichtbaar in V2
🔸Profiel Wijzigen: De tekst bij de avatar grootte zou 300x300 moeten zijn in plaats van 150x150.
🔸Avatar Upload Bug: Als om wat voor reden dan ook het uploaden van de avatar mislukt, laat het spel nu een “lege” avatar zien. Hij zou in dit geval de plaatsvervangende afbeelding uit het spel moeten tonen.


🦙 Nieuwe Achtergrond: Laguna Colorada 🦙

Het dramatische landschap van Laguna Colorada is perfect om je paarden te showen! De kleuren van dit meer komen van sediment en van algen. Er is een grote kans dat je flamingo’s tegemoet komt, of in dit geval… Vicuña’s! De achtergrond is begin deze week in de shop gearriveerd en is een gelimiteerde oplage. Deze is de rest van september beschikbaar in de Delta Store!


🇳🇱 De Merge 🇳🇱

📝We hebben een pagina gemaakt die volledig toegewijd is aan de Merge. Hier verzamelen we alle informatie die we tot nu toe hebben. Deze pagina wordt bij nieuwe informatie geüpdate en herzien om ervoor te zorgen dat jullie de juiste informatie beschikbaar hebben. Bekijk het hier!📝

Vergeet niet dat we weer een discussie sessie in onze discord hebben morgen op donderdag 9 september van 20.00 tot 21.00 HR tijd (CEST). Als jij een NL-account hebt en een NL rol op Discord bent toegewezen, kan je meedoen met deze discussie. Als jij nog prangende vragen hebt omtrent de merge kun je ze op dat moment stellen!


Volgende community update: Woensdag 22 september

Het Horse Reality Team 🎠

Reacties

Log in om de reacties te bekijken