Community Update - Engelse Volbloed, Markt Update & 3de Verjaardag

Wednesday, Oct 6 om 15:22

Beste spelers, vandaag is een speciale dag waar velen van jullie op hebben gewacht: De Engelse Volbloed is gearriveerd! Pak je cap er maar bij en zoek Caroll op om een prachtige sprinter voor jezelf te bemachtigen. Ze zijn net op tijd aangekomen voor de 3e verjaardag van Horse Reality! We hebben vandaag ook een eerste (grote) stap gemaakt om de markt aan te pakken en we hopen dat jullie zin hebben om de markt te verkennen! Neem plaats in de tribunes… De race gaat beginnen! 📯


🏇 Update van Vandaag: De Engelse Volbloed is Gearriveerd 🏇

🏁 Onze Engelse Volbloeden staan in de starthekken en popelen om te gaan! 🏁
De Engelse Volbloed is één van de meest populaire rassen, waar wij met regelmaat verzoekjes voor ontvangen. We zijn dan ook ontzettend enthousiast om Caroll's staldeuren te openen en deze wens te vervullen!

🔹 Voor 1 Foundation Ticket en **5000 HRC ** kan jij je eerste echte Engelse Volbloed bemachtigen bij Caroll, onze foundation fokker. Start direct je eerste fokprogramma met dit nieuwe ras!
🔹 Wees alsjeblieft geduldig - het is al een tijdje geleden dat er zoveel bezoekers bij Caroll op stal kwamen. Ze zal best gestrest raken van zoveel enthousiaste spelers die graag hun eigen Secretariat en Zenyatta willen kopen. We hopen dat het spel zich sterk houdt met de mogelijke activiteit die op de server kan plaatsvinden. Maak je geen zorgen als je niet meteen je droom veulen kan bemachtigen! Je kunt dit ras altijd vinden in de foundation.
🔹 De Engelse Volbloeden arriveren zonder KIT-allelen, met uitzondering van Roan. Je kan meer over deze beweegredenen lezen in dit nieuwsbericht & dit nieuwsbericht.
🔹 De Engelse Volbloeden zullen het laatste ras zijn die volgens ons oude foundation systeem in het spel komt. Laten we er maar een feestje van brouwen en flink los gaan met onze tickets!


🏛️ Update van Vandaag: Eerste Markt Update 🏛️

We hebben een leuke update voor onze markt! Het werd overduidelijk dat de markt een flinke update nodig had rekening houdende met de behoeften van onze spelers. De gehele markt krijgt dus een make-over. We moeten deze updates opsplitsen omdat het simpelweg te veel is om allemaal in één update in te voeren. Gezien sommige delen allemaal op elkaar aansluiten, is de eerstvolgende update op 27 oktober. Dan hebben we drie weken de tijd hiervoor, in plaats van de gebruikelijke twee weken. De update van vandaag brengt voornamelijk lay-out wijzigingen aan de bestaande markt functies met zich mee, zodat het goed aansluit bij de toekomstige markt updates.

🔹 Markt - Ontdekken & Kantoor Secties: Wat is dat? Onze markt is vanaf nu makkelijker om door te navigeren! We hebben de markt opgesplitst in twee secties, eentje om lekker rond te neuzen en een andere optie om al je eigen verkopen en biedingen te beheren. Zodra je de markt aanklikt kan je kiezen welke sectie je wilt bezoeken. Vervolgens kun je met behulp van de pictogrammen in de rechterbovenhoek, van sectie wisselen (kantoor / ontdekken)!
🔹 Markt - Ontdekken: Snuffel rond op de markt en kijk of je iets naar jouw smaak kunt vinden! Misschien ben je op zoek naar een nieuwe topper in de fok of de sport? Momenteel is de markt een verkoop- en koop plek voor paarden, maar we breiden deze mogelijkheden binnenkort uit, zodat je ook items en spermabuisjes kunt verhandelen. Daarnaast zul je hier binnenkort ook dekhengsten kunnen vinden!
🔹 Marktoverzicht: Op deze pagina kan je alle paarden die te koop staan vinden. Je kan selecteren of je je nieuwe topper op de globale markt of enkel lokaal wilt kopen, en je kan nu ook makkelijk zien welke paarden zijn gereserveerd in een privé-verkoop voor jou.
🔹 Filter & Sortering Opties: Je kunt nu extra filteropties gebruiken om paarden te zoeken op leeftijdscategorie, prijsklasse en verkoop type! We hebben ook een optie toegevoegd om paarden te sorteren op hoogste/laagste aankoopprijs of hoe recentelijk hun advertentie is aangemaakt. Al deze nieuwe opties zijn bedoelt voor alle spelers en zijn niet premium gebonden! Alleen de reeds bestaande GP- en exterieur filters moeten premium opties blijven totdat we weten of onze servers de extra belasting aankunnen.
🔹 Kantoor: Hier kan je, zoals een manager dat doet, alle markt zaken voor je landgoed regelen! Bekijk in één oogopslag al je verkopen en de aanbiedingen die je op de markt hebt geplaatst. Binnenkort kun je vanaf deze locatie ook paarden, sperma buisjes en harnachement te koop aanbieden!


🐞 Update van Vandaag: Opgeloste Bugs 🐞

🔹 Weergave Bug: Spelers XP werd op sommige pagina’s anders getoond. We laten nu zien of het om ‘totale XP’ gaat of het huidige ‘XP’.
🔹 Meerdere Club Bijdragen: Clubs verzochten hun leden automatisch voor achterstallige vergoedingen in plaats van het gehele bedrag in één keer. Deze bug is ondertussen aangepakt. Onze excuses voor het ongemak.


🏛️ Volgende Update op 27 oktober: Vervolg Markt Update 🏛️

🚨 Houd er rekening mee dat updates altijd gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd kunnen worden! 🚨

Voor onze aankomende marktupdate concentreren wij ons op de dekhengsten afdeling. Je krijgt de optie om gericht te zoeken naar dekhengsten, en ze te sorteren op prijs (DP,FT, WT & HRC, ras, en voor de premiumleden ook op GP en exterieureigenschappen. Vanaf dan heb je de mogelijkheid om hengsten die als dekhengst geregistreerd staan, uit te sluiten van zoekresultaten, als je alleen een paard zoekt die te koop staat. Het kantoor zal dan ook efficiënter worden, omdat je dan vanaf daar ook hengsten ter dekking kunt stellen, prijzen bewerken en de mogelijkheid om ze van de dekdienst te halen. Allemaal vanaf dezelfde pagina. Let op, dat onze volgende update over drie weken komt, in plaats van twee. We houden je op de hoogte!


🍰 3rde Verjaardag van Horse Reality: 8 oktober 🍰

Aanstaande vrijdag is het zover, we zullen onze 3de verjaardag het gehele weekend vieren! Geniet van een DP uitverkoop en natuurlijk onze verjaardag maand achtergrond! Tijdens onze poll voor deze achtergrond werd het grote “levensboom” thema gekozen. Deze prachtige achtergrond kan geheel oktober worden aangeschaft, maar iedereen die inlogt op 8 oktober krijgt er één gratis van ons! Hoewel de meeste spelers hadden gestemd voor een nachtelijke setting, bleek dat een betere lichtinval de boom beter in het zonnetje zou zetten. Omdat we niet wilden dat het te veel op onze “Herfstkleuren” achtergrond zou gaan lijken, hebben onze artiesten gewerkt aan de achtergrond in daglicht. We hopen dat jullie genieten van het resultaat!

Pssst, spelers met de early-access van het spel, hebben jullie al iets nieuws en glanzends gespot? Er is een nieuwe mijlpaal gearriveerd voor accounts die drie jaar oud zijn! Dit is niet gebonden aan 8 oktober, maar wordt toegekend op de dag dat je spelersaccount 3 jaar oud is.

Met het oog op de Merge, wordt het dit jaar niet uitgebreid gevierd zoals vorig jaar, maar we hopen toch dat onze spelers er vooralsnog een fijn weekend van maken! 🥳


🇳🇱 De Merge 🇳🇱

📝We zijn achter de schermen nog bezig om de Merge zo soepel mogelijk te laten verlopen en hebben nu nog niets nieuws te melden. Om in de tussentijd op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, kan je een overzicht van alle informatie die tot nu toe is gedeeld vinden op deze pagina!📝


Volgende community update: Woensdag 27 oktober
The Horse Reality Team 🦄

Reacties

Log in om de reacties te bekijken