Hoera! Horse Reality bestaat drie jaar!

Friday, Oct 8 om 00:00

Wat is de tijd toch snel gegaan! Dit jaar mag Horse Reality alweer 3 kaarsjes uitblazen.

Ik kan me nog heel goed herinneren hoe ik ooit als tienermeisje aan de eettafel begon. Snel vanuit school naar huis om te werken aan het spel. Wie had gedacht dat het spel wat begon als hobby zou uitgroeien tot een online game die niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten gespeeld zou worden? Ik kon er alleen maar van dromen.
Tegenwoordig zit ik niet meer in de huiskamer aan tafel, maar heb ik een eigen kantoor en een vast team dat ervoor zorgt dat de mooiste paarden en achtergronden getekend worden, de forumberichten beantwoord en verder zorgt voor alle andere noodzakelijke activiteiten achter de schermen. Wat ben ik trots op dat team!

Nu drie jaar later zie ik dat er nog steeds spelers van het eerste uur zijn. Zij spelen tegenwoordig niet alleen, nee, sommigen werken inmiddels mee als forum moderator of zelfs als tekenaar. Dankzij hen en alle andere spelers heb ik de mogelijkheid gekregen om het spel verder te kunnen ontwikkelen en mijn hobby uit te laten groeien tot een echt bedrijf. Een bedrijf met nog heel veel grootse plannen voor Horse Reality.

Houdt daarom de website en onze social media kanalen in de gaten want er komen nog heel veel mooie dingen aan.

Ik ben iedereen enorm dankbaar die dit mede mogelijk heeft gemaakt en nog steeds mogelijk maakt. Daarom heb ik voor jullie allemaal een cadeautje.

Alle spelers die vandaag inloggen ontvangen tot 23.59 HR Tijd (11.59 PM CEST) gratis een nieuwe achtergrond. Hier hoef je niets voor te doen, deze verschijnt vanzelf in jouw inventaris.

Ook is er voor alle spelers een leuke Delta Points bonus actie. Drie dagen lang krijg je bij iedere aankoop van Delta Points er een heleboel Delta Points gratis bij. Hét moment dus om je voorraad Delta Points flink uit te breiden.

And last but not least.

Alle spelers die op 8 oktober drie jaar meespelen, ontvangen automatisch de speciale “3 Years Anniversary” mijlpaal in hun account en worden ook nog eens beloond met 900 extra Delta Points. Heb je op een later moment een spelers account aangemaakt dan zul je nog even geduld moeten hebben.

Ik wens jullie allemaal heel veel speelplezier!

Groetjes,
Deloryan

P.S. En nu ga ik genieten van een goede (virtuele) hap van deze versgebakken taart die een van onze moderators heeft gemaakt ter ere van de verjaardag ✨

Reacties

Log in om de reacties te bekijken