Community Update - Dekhengstenmarkt Uitgesteld, Stroomlijnen Markt, Merge Testen & Afbeeldingen Bugs Opgelost

Wednesday, Oct 27 om 14:16

Hallo spelers! 🍂 Vandaag brengen wij jullie de nieuwste nieuwtjes: Terwijl wij de dekhengstenmarkt wat moeten uitstellen, hebben wij wel een groot aantal bugs omtrent de afbeeldingen aangepakt. Daarnaast kunnen we binnenkort beginnen met het testen van de Merge, door zowel teamleden als speler. Pak er een lekker warme deken bij en iets warms te drinken, terwijl je de update van vandaag leest! ☕


🎨 Update van Vandaag: Afbeelding Bugs Opgelost 🎨

🔹 Welsh pony: Homozygoot sooty is vanaf vandaag correct gekoppeld aan palomino dun, vos dun en cremello dun. Deze combinaties zijn nu beschikbaar om te fokken binnen het spel! EDIT: We hebben deze update voor de Welsh Pony wat ongelukkig beschreven en daardoor een aantal spelers verwart. Hoewel de eerder genoemde Dun paarden vanaf nu gefokt kunnen worden met het homozygoot sooty gen, zullen ze geen andere afbeeldingen hebben ondanks de verdunning gen. Onze excuses voor dit misverstand!
🔹 Kladruber: Een tweetal foundation paarden hadden de verkeerde kleur gekregen. Fransisca and Solo Ellena tonen nu de juiste schimmel variant.
🔹 Mustang: Mustang foundation paard HR_MT_01555 is nu een wild buckskin in plaats van een gewone buckskin. De nakomelingen van dit paard zijn gegenereerd d.m.v. genetica en niet de kleur van hun ouders en zijn daardoor niet verkeerd getroffen door deze bug. Dit was een cosmetische error!
🔹 Knabstruppers: We ontvingen een rapport over homozygoot seal brown Knabstruppers die er blijkbaar als een standaard bay uitzagen. Deze bug is nu aangepakt voor alle getroffen paarden binnen het spel!
🔹 Lusitano: Onze Lusitano fans hebben een vachtkleur gespot in een nieuws banner die nog niet in het spel gezien was. Deze vacht had eigenlijk met de Lusitano update mee moeten gaan, maar was helaas op onze drive achtergebleven. Deze is vanaf vandaag beschikbaar in het spel!
🔹 Finse Paard: We hadden een tijd terug een bugrapport op de COM-server ontvangen omtrent een Fins paard met een sabino patroon*. Deze was onderzocht, maar onze eerste aanname bleek verkeerd: Dit specifieke patroon was niet gerelateerd aan SW1, maar was een heuze sabino. Het was een uitdaging om uit te zoeken waar het nu precies mis was gegaan, maar we zijn blij te vermelden dat het sabino patroon vanaf nu beschikbaar is om gefokt te worden!
🔹 Engelse Volbloed: Sommige paarden met de kleur wild bay nd1 zagen eruit als wild buckskin nd1. Dit is opgelost!
🔹 Engelse Volbloed: Queen’s Pawn liet een prachtige sooty bay coat zien, terwijl ze eigenlijk een lever vos is. Ze laat vanaf vandaag de correcte afbeelding zien, die passen met de genetica die we haar gegeven hebben.

We zijn onze spelers erg dankbaar dat ze de tijd nemen om bugs te rapporteren. Bedankt allemaal!


🏛️ Update van Vandaag: Markt Verbeteringen 🏛️

Vandaag worden de bugs uit onze vorige update grotendeels gladgestreken! Deze update bevat een aantal verbeteringen voor de markt om je winkelervaring aangenamer te maken. De onderstaande bugs zijn opgelost:

🔹 Markt: De preview van het aantal biedingen in een veiling liet het verkeerde aantal zien. Vanaf vandaag is dit opgelost.
🔹 Markt: 7-daagse verkopen werden vreemd weergegeven op de markt. Dit is opgelost.
🔹 Markt: Het aantal minuten vlak voor een verkoop afloopt is nu hetzelfde getal op zowel het marktoverzicht als de verkooppagina.
🔹 Markt: De zoekknop was zoek op verschillende iOs apparaten. Wie had gedacht dat Apple producten zo onhandig waren in de stal? Dit is nu gelukkig gecorrigeerd!
🔹 Markt - Filter: De filter optie lokaal liet vooralsnog paarden van andere continenten zien. Dit is niet meer het geval.
🔹 Markt - Filter: Tijdens het specificeren van het aantal GP in de markt filter, vielen veel paarden niet in het aangegeven bereik. In deze update maken we een eind aan deze waanzin!


🐴 Volgende Update op 10 November: Dekhengstenmarkt + Item Markt 🐴

🚨 Houd er rekening mee dat updates altijd gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd kunnen worden! 🚨

De dekhengstenmarkt die voor vandaag bedoeld was, is uitgesteld. We wilden deze update zó graag met jullie delen, maar we hebben hier meer tijd voor nodig. Als we deze update vandaag zouden vrijgeven, dan zou dit waarschijnlijk tot vele frustraties leiden en mogelijk spelbrekende bugs. We gaan verder met testen en verbeteren en zullen deze dan samenvoegen met onze update op 10 november!

De update van 10 november zal meer bevatten dan alleen de dekhengstenmarkt. We willen tegelijkertijd de item markt mee nemen! Idealiter hadden we graag de spermabuisjesmarkt en item markt tegelijkertijd laten arriveren. Helaas lukt het ons niet om deze te combineren binnen zo’n korte periode. Zodra de update van 10 november is vrijgegeven zul je in elk geval achtergronden en tuig van andere spelers kunnen kopen voor HRC. Andere valutaopties (DP, WT, FT) worden mogelijk in de toekomst beschikbaar gemaakt voor zowel items als spermabuisjes zodra deze feature op zich in het spel zit.

Ook zullen deze updates gevold worden door verbeteringen in de gehele markt. Gezien de huidige status is het goed mogelijk dat ook deze plannen wijzigen. Het kan zijn dat we het in meerdere porties moeten opsplitsen. Het ligt eraan hoe soepel het ontwikkelproces verloopt. Blijf op de hoogte via onze nieuwsberichten!

De bovenstaande functionaliteiten zijn voorlopig de laatste content update(s) tot de Merge! Verbeteringen en aanpassingen worden opgepakt ná de Merge, grote spelbrekende bugs uitgezonderd.


🇳🇱 The Merge: Tester Uitnodigingen & Nieuwsbericht Emails 🇳🇱

De Merge komt eraan! Het team begint binnenkort met testen op onze Merge test server, en we zijn hard aan het werk om de samenvoeging glad te laten verlopen. Na de eerste ronde van bugs die aangepakt moeten worden, gaan onze speler-testers aan de slag om de rest van de bugs te vinden en testen we op grotere schaal. We hebben diverse spelers via Discord uitgenodigd en werken aan de organisatie van het geheel. Ons team is razend enthousiast om met de spelers hierin samen te werken!

Dit is hoe onze tijdlijn er nu uit ziet:

➡️ Testen door het team → 1 á 2 weken (start waarschijnlijk volgende week)
➡️ Bugs oplossen → 1 week
➡️ Spelers-testen → 2 weken
➡️ Oplossen bugs & laatste inspectie
➡️ Merge (samenvoegen van de NL-server)

We verwachten dat de daadwerkelijke Merge begin December start. Dit is echter geheel afhankelijk van de snelheid van het ontwikkelproces, en kan vooralsnog anders verlopen dan verwacht. We zullen op geen moment het account van onze spelers opofferen om een bepaalde merge datum te behalen! Wij willen er zeker van zijn dat alles goed gaat, dus als daar meer tijd voor nodig is, dan schuiven wij het door.

Zodra we van start gaan met de merge, maken we een back-up van de gehele server.
Dit betekent dat ALS er iets fout gaat, we altijd terug kunnen naar de versie van voor de merge. Zo zorgen we ervoor dat er geen accounts verloren gaan. In het ergste geval moeten we terugdraaien naar de backup-versie. Dan is het ergste wat je verliest een aantal spelers-uren en proberen we het later gewoon nog eens. Binnen ongeveer anderhalve week ontvangen spelers van beide servers een email ontvangen over de merge. Afhankelijk van het feit of je op beide servers speelt of slechts op één server, zal je mail enkel informatie over de merge bevatten of juist over hoe de merge jou zal beïnvloeden.

Neem een kijkje op onze Merge FAQ pagina, om antwoorden te verkrijgen over deze verhuizing. Als je een vraag hebt die wij nog niet hebben beantwoord, plaats die dan gerust in de comments van dit nieuwsbericht!


🛍️ Nieuwe Merchandise 🛍️

Onze Belgische Trekpaarden staan nogmaals in de schijnwerpers omdat we ons merchandise-assortiment hebben aangevuld! We hebben leuke T-shirts, hoodies & dekens met je favoriete ras beschikbaar gesteld.

Mis jij iets in ons assortiment? Laat dit ons weten zodat we onze winkel kunnen aanvullen. Een aantal “oudere” rassen, zoals de Quarter Horse, zijn helaas niet beschikbaar vanwege een te klein formaat, en daardoor kwalitatief gezien geen optie. We passen dit aan nadat ook zij een make-over hebben gehad!

Daarnaast hebben we ons kerstassortiment online gezet, dus slee maar direct richting onze webwinkel! Houd er rekening mee dat verzenden tijdens de feestdagen wat langer kan duren. Bestel daarom vóór 22 november* al je cadeautjes, zodat ze op tijd arriveren!


📝 Overige Opmerkingen 📝

🔸 De moderator posities zijn voor nu gesloten en komen weer beschikbaar in 2022!
🔸 Bugrapport: We hebben een aantal bug rapporten ontvangen waarbij sommige paarden blijkbaar een hogere score hadden dan andere in dezelfde categorie. We zijn een heuze heksenjacht gestart, om zo hopelijk de bug die roet in het eten gooit te vinden. Het lijkt erop dat alles vooralsnog correct werkt. We willen graag onze spelers vragen om een oogje in het zeil te houden voor specifieke informatie. Is er een verband tussen bepaalde tuig, verzorging of misschien zelfs leeftijd of training? Puzzel met ons mee in het bug forum, zodat we samen meer informatie kunnen verzamelen omtrent dit onderwerp.
🔸 Bugrapport: We hebben ook gekeken naar een bugrapport omtrent de 00,00 en ook deze functie lijkt correct te werken. We verdenken dat de server soms wat overrompelt raakt en dat zo deze bug opspringt. We hopen dat deze bug oplost nadat de merge compleet is!
🔸 Dit is de laatste week om alle drie verjaardags-achtergronden & het Spookachtige Seizoen achtergrond te bemachtigen. Bezoek snel de Delta Store om je favoriete achtergrond aan te schaffen!


Volgende community update: woensdag, 10 November

Tot de volgende keer!
Het Horse Reality Team 🎃

Reacties

Log in om de reacties te bekijken