Community Update - Dekhengsten + Item Markt, Start Van de Merge Tests & Email Nieuwsbrieven

Wednesday, Nov 10 om 14:00

Update: 18 november

Beste NL spelers,

Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen van de Merge en proberen we zoveel mogelijk van de recente bugs op te lossen. Hierbij zijn per ongeluk alle dekhengsten van de NL-server van de markt gehaald. Dit betekent dat alle dekhengsten opnieuw ter dekking moeten worden aangeboden en prijzen opnieuw ingevoerd moeten worden.

Onze excuses voor het ongemak, dit was niet onze bedoeling!


Beste spelers, het is tijd voor een spannende update! Lees alles over de nieuwe dekhengsten en item markt, onze plannen voor de spermabuisjes markt en een update van de Merge die binnenkort van start gaat. Mis jij de zomer nu al? De Delta Store brengt deze maand het zonnetje weer in huis! Maak jezelf en je boodschappentassen maar klaar, onze markt ziet er spik en span uit voor een gezellig shop-dagje...✨


🏛️ Update Van Vandaag: Dekhengsten en Item Markt 🏛️

The dekhengsten markt is gearriveerd! We introduceren de volgende functies:
🔹 Neem een kijkje naar andermans dekhengsten en filter ze voor prijs, valuta type, predicaten en meer!
🔹 Zet je eigen hengsten ter dekking en pas de prijzen voor de dekkingen aan, vanuit je eigen kantoor.
🔹 De dekhengst optie kan je nu gemakkelijker vinden op het profiel van alle volwassen hengsten die van jou zijn! Alleen jij kan deze optie zien, tenzij het paard publiekelijk of privé ter dekking beschikbaar is gesteld. Deze knop is toegevoegd in het overzicht tab van je hengsten en zorgt er hopelijk voor dat dekkingen gemakkelijker worden.

🔹 Privé dekhengsten: Of het nu voor een veulengarantie bedoelt is, of om een goede vriend uit de brand te helpen, deze functie is zeer welkom!
🔹 Als een speler een hengst privé beschikbaar heeft gezet voor jou, zul je een notificatie ontvangen. Je kan deze notificatie uitzetten in de settings
🔹 Edit 10 november: Een hengst kan zowel privé als publiekelijk ter dekking staan. Dit is wel een functie de we graag willen introduceren, maar helaas hadden we niet de middelen om dat meteen deze update mee te brengen.

Onze gloednieuw Item markt brengt de volgende functies met zich mee:
🔹 Koop en verkoop items direct naar en van andere spelers - nu kan je achtergronden en tuig verkopen die je niet meer gebruikt!
🔹 De enige valutaoptie die we aanbieden voor onze item markt is voorlopig alleen nog HRC. In het verleden hebben we aangegeven dat de Item Markt met een extra hulpmiddel te implementeren, om zo makkelijk valuta te verhuizen tussen accounts in de weken na de Merge. Dit plan is nu veranderd, lees meer hierover in het stukje over de Merge!
🔹 In het dropdown menu wanneer je een item te koop zet worden items niet opgestapeld. Het opstapelen van items in de dropdown staat nog op de planning voor een toekomstige update.

Een aantal extra updates die we vandaag meebrengen:
🔹 Het verkopen en ter dekking stellen van paarden kan nu alleen via de “overzicht tab” op het profiel van je paarden. Zowel de dek en verkoop opties zijn verwijderd van de update tab. We snappen dat dit een grote verandering is en het best even kan duren voordat gewend is hieraan! Onze enige optie om de dekhengst en verkoop functies naar V2 te verhuizen was om ze te linken aan onze nieuwe markt en daarna te verwijderen van de paarden profielen, die staan nu namelijk nog in V1. Om het gebruikt te vergemakkelijken hebben we een stukje V1 code gebruikt om zo vooralsnog de paarden profielen te linken met functies van de V2 pagina’s van het spel.
🔹 Op de PC: Paarden in de markt worden nu onder elkaar weergeven in plaats van naast elkaar. Geen schaakbord stijl meer - want dit is Horse Reality, geen één of ander bordspel!
🔹 Paardenmarkt: De beperkingen voor de paardenmarkt in V2 waren niet dezelfde beperkingen zoals dit in V1 was. Dit zorgde ervoor dat bieden en direct kopen soms voor wat problemen zorgde. Dit is nu aangepast!
🔹 Competities: De inschrijfknoppen waren meerdere pixels aanklikbaar rondom de knoppen. Dit verhelpt hopelijk het probleem waarbij paarden per ongeluk gedeselecteerd of toegevoegd zijn aan de wedstrijd.


🧪 Hoe zit het met de Spermabuisjes Markt? 🧪

🚨 Houd er rekening mee dat updates altijd gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd kunnen worden! 🚨

Aangezien de Merge binnen het zicht is, hebben we onze Spermabuisjes Markt naar een andere datum verplaatst. We wilden graag alle markt functies voor de Merge nog in het spel introduceren, maar helaas hebben we geen tijd meer om dit te doen. We willen nu vooral graag de Merge gladjes laten verlopen, dus al onze aandacht zit in dit proces. Het plan is nu om de Spermabuisjes Markt met de Winter Update te implementeren! In de tussentijd hebben we wel al een stukje voor jullie geschreven over de Spermabuisjes Markt zodat jullie wat hebben om naar uit te kijken.

Met de aankomende spermabuisjes markt update zal je eindelijk je overvolle vriezers kunnen legen, hoera! Er is dan ook een optie om spermabuisjes van andere spelers te kunnen kopen met HRC, die dan automatisch in jouw vriezer plaats nemen. Meer valutaopties zullen met een andere update in het spel worden geïntroduceerd,


🇳🇱 De Merge: Email Nieuwsbrieven 🇳🇱

Ons dev-team is hard aan het werk met de voorbereiding van de Merge! Waarschijnlijk heug je nog de informatie die we hadden gedeeld met ons vorig nieuwsbericht, maar we zijn begonnen met het testen van de Merge server met ons team.

Als je geen idee hebt wat deze Merge nu betekent, kan je alles hierover in onze FAQ lezen.

In eerdere updates hebben we aangegeven dat spelers die in de Merge proces zitten een optie zullen krijgen om valuta te verhuizen van de ene account naar de andere. Maar, dit bleek een ingewikkeld proces te zijn voor de spelers en de periode waarbij we ook dit alles moeten implementeren en testen is erg kort dag allemaal. Dit is waarom we met een ander systeem, eentje die makkelijker voor ons en de spelers zal zijn om je spullen te verhuizen, gaan werken!

Zodra je kan inloggen op de COM-server, nadat de Merge compleet is, zul je een nieuwe optie krijgen in de gebruikersopties. Wanneer je de gebruikersnaam van het account die je wilt aanhouden intypt en op deze nieuwe optie knop klikt, zul je een geheel overzicht van alles wat je kan verhuizen zien - paarden, items, valuta. Als je vervolgens op de bevestigingsknop klikt worden al je bezittingen verhuisd van het ene naar het andere account en daarna verwijderd. Wees gerust: Het team staat klaar om je te assisteren als er iets mis is gegaan (bijvoorbeeld je hebt het verkeerde account verwijderd.) Als je vragen hebt over wat er nu precies mee kan verhuizen naar het gekozen accounts, lees dan alsjeblieft onze FAQ door!

Let op: Deze optie zal alleen beschikbaar zijn voor spelers die van de NL-server komen en in het proces zitten om twee accounts te verenigen. Als jij een speler bent die niet met dit proces in aanraking bent gekomen en je wilt een nieuw account beginnen, onze normale regels zullen dan gelden: Het is niet toegestaan om bezittingen naar het nieuw account te verhuizen. Je mag één account per persoon!

We willen alle Nederlandse Club eigenaren herinneren om zoveel mogelijk competities en keuringen te ondernemen voordat de Merge begint! Dit is namelijk de enige manier om je club leeg te trekken van HRC en zal daardoor een goede manier om alle actieve clubleden van HRC te voorzien en dat het niet verloren gaat. Zoals al was aangeven tijdens het eerste nieuwsbericht met informatie over de Merge: alle Nederlandse clubs worden verwijderd tijdens de Merge. Clubeigenaren zullen automatisch 500 DP terugkrijgen, want dat zijn de kosten om een club te beginnen. Als je vragen hebt hoe je nu het beste je club bank kan leeghalen, mag je dat altijd vragen aan ons via de reacties onder dit Nieuwsbericht!

De eerste nieuwsberichten zijn vorig weekend verzonden! Als je deze email nog niet hebt ontvangen, zoek ons dan op je spam folder. Sommige werkplekken, scholen en universiteiten blokkeren onze mails. Het zou jammer zijn als je dit belangrijke nieuws mist!


🛍️ Merchandise voor de Feestdagen 🛍️

Als jij eraan denkt om jezelf of een naaste van je te trakteren op een zacht dekentje, een mok of misschien zelfs een poster, dan is dit een belangrijke herinnering: De laatste datum waarop je een garantie heb dat je bestelling voor kerst aankomt, is 22 november!

Mis jij iets in ons assortiment? Laat dit ons weten zodat we onze winkel kunnen aanvullen. Een aantal “oudere” rassen, zoals de Quarter Horse, zijn helaas niet beschikbaar vanwege een te klein formaat, en daardoor kwalitatief gezien geen optie. We passen dit aan nadat ook zij een make-over hebben gehad!


📝 Overige Notities 📝

🔹 We verwelkomen een nieuwe achtergrond: Mediterraanse Grot. Dit prachtige strand en zand scenario is te koop in onze Delta Store, die door onze art-stagiare Jade en achtergrond-artiest Chutkat is gemaakt. Teamwork is dreamwork!
🔹 Nu beschikbaar in de Delta Store: “Herfstkleuren” is nu weer beschikbaar om te kopen. Bezoek de Delta Store om deze kleurrijke achtergrond te bemachtigen!
🔸 We hebben een aantal vragen voorbij zien komen waarom de competitie tijden zo uit elkaar lopen. De gedetailleerde uitleg hierover kan je vinden in dit nieuwsbericht!
Om ervoor te zorgen dat de server netjes blijft draaien worden alle competities en keuringen zogezegd in een “rijtje” gezet. Ze lopen één voor één door het systeem. Binnen de keuringen uit zich dit door zo’n 2 á 5 minuten uit elkaar te lopen. Echter met de nieuwe competities zijn hier nog veel meer taken bijgekomen. Hierdoor gebeurt het dat het systeem het snelste door de “gemakkelijke” taken loopt, waardoor die ook weer sneller kunnen starten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat een competitie waar 1 racende Belgisch Trekpaard aan meedoet veel sneller afloopt en weer van start kan gaan, dan een race waar 50 Engelse Volbloeden aan meedoen. Als je zo al deze competities bij elkaar optelt, dan gaan ze dus steeds verder uit elkaar lopen. De enige oplossing die we tot nu toe kunnen bedenken, is om een “grote prijsuitreiking” die bijv. 30 minuten duurt te organiseren en gedurende die tijd alle competities te pauzeren. Helaas is er geen makkelijke oplossing om dit tijdig aan te passen - het resetten van de competities is geen makkelijke en snelle taak en we zouden dit dan heel frequent moeten doen om enig synchrone tijden te hebben. In de toekomst willen we dit graag behandelen in een quality-of-life update - tot die tijd zijn we gefocust om bugs op te lossen en nieuwe functies in het spel te brengen!


Volgende community update: op dit moment nog onbekend vanwege de Merge voorbereidingen.
Bedankt voor het lezen en we houden jullie op de hoogte!

Het Horse Reality Team ☕

Reacties

Log in om de reacties te bekijken